Güzellik & Bakım Kısa tırnakta oje nasıl duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tırnaklarımı uzatamiyorum kısa tırnağa oje nasıl duruyor? Kısa tırnakta oje nasıl duruyor? Cevapla Oje Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Güzel duruyor bence 0 0 Yorumla
Fairyliquid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 74% +1 yıl Sulu boyaya benziyo sanki oje mi gercekten? Ben yakistirmiyorm kisa tirnaklara ojeyi. Yani tirnak yapisi kisa olanlara... cocuk eli gibi oluyo cnku itici duruyo. Kendim de oje surmem pek, Tirnaklarim uzun yapida olmasina ragmen. 0 0 Yorumla
lizaben Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir kat daha sür bari cancağızım. Sorun tırnaklarının kısa olması değil senin sürememiş olman. 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayatım sen oje sürme acemisin kötülemek değil amacım süremeyince daha kötü durur tırnaklarını temiz bakımlı tut yeter 0 0 Yorumla
seymadakim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Uzun tırnak hep daha estetik gelmiştir bana düzenli bakımla çok rahat uzatabilirsin 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Sende varlığı ile yoklugun bir tavan boyası olmuş :) 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Böyle sürersen uzuk tırnakta da hoş durmaz, tam dolgulu şekilde sürdüğünde gayet şık durur 0 0 Yorumla
Limbus00 Takip Et Yoda Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Kısa tırnakta da güzel durabilir de o sürdüğün şey keçeli kalem gibi djfjfj 0 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Nasıl bir yeteneksizliktir bu kadar kötü sürülürse kötü durur tabi ki. 0 0 Yorumla
BİLALİm0138 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 5 yaşındaki çocuk elinde pastel boya ile boyar ya onun gibi duruyor 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl boyayla tırnagını boyamıs bi cocuk eli gibi duruyo 0 0 Yorumla
yesilyarpak Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yani sana bağlı sen nasıl seviyorsan. Başkalarını dinleme. Bide bu oje ne. Keçeli kalem gibi 0 0 Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı. Kanka valla tirnak uzatici jeller var kullan ondan, boyle olmamis boyama kitabi gibi olmus kusura bakma :d 0 0 Yorumla
raconcitaa Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Hiç güzel durmuyo bence benim tırnaklarım çok çabuk uzuyo l oje sürmesem bile pembe durur çok garip mdndkdndmdnmdndmdnd 0 0 Yorumla
Jemila Takip Et Xper 2 Yaş: 43 +1 yıl Sen en iyi sürme boş ver ya hiç güzel olmamış ki bu sen düz törpüle vişne veya bordo renkli oje sür ne güzel gözükür. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kısa tırnağa oje çok olmuyor tırnak yatagın büyük olsaydı yakışırdı ama küçük o yüzden garip durmuş uzatabilirsin 0 0 Yorumla
умереть Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çok kısa değilse güzel ama görseldeki çok kısa 0 0 Yorumla
Ozanka1 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 80% +1 yıl Tavan boyası gibi olmuş biraz daha özen gerek 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Oje mi bu 😀 CD kalemi ile boyamis olmayasin 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 695 cevap paylaştı. Oje değil ki bu boya kalemi gibi duruyo 😂 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 795 cevap paylaştı. Ağır hasarlı araç gibi duruyor 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Güzel durmuyor 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Renk tercihi kötü 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Berbat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Güzel duruyor bence
Sulu boyaya benziyo sanki oje mi gercekten? Ben yakistirmiyorm kisa tirnaklara ojeyi. Yani tirnak yapisi kisa olanlara... cocuk eli gibi oluyo cnku itici duruyo. Kendim de oje surmem pek, Tirnaklarim uzun yapida olmasina ragmen.
Bir kat daha sür bari cancağızım. Sorun tırnaklarının kısa olması değil senin sürememiş olman.
Hayatım sen oje sürme acemisin kötülemek değil amacım süremeyince daha kötü durur tırnaklarını temiz bakımlı tut yeter
Uzun tırnak hep daha estetik gelmiştir bana düzenli bakımla çok rahat uzatabilirsin
Sende varlığı ile yoklugun bir tavan boyası olmuş :)
Böyle sürersen uzuk tırnakta da hoş durmaz, tam dolgulu şekilde sürdüğünde gayet şık durur
Kısa tırnakta da güzel durabilir de o sürdüğün şey keçeli kalem gibi djfjfj
Nasıl bir yeteneksizliktir bu kadar kötü sürülürse kötü durur tabi ki.
5 yaşındaki çocuk elinde pastel boya ile boyar ya onun gibi duruyor
boyayla tırnagını boyamıs bi cocuk eli gibi duruyo
Yani sana bağlı sen nasıl seviyorsan. Başkalarını dinleme. Bide bu oje ne. Keçeli kalem gibi
Kanka valla tirnak uzatici jeller var kullan ondan, boyle olmamis boyama kitabi gibi olmus kusura bakma :d
Hiç güzel durmuyo bence benim tırnaklarım çok çabuk uzuyo l oje sürmesem bile pembe durur çok garip mdndkdndmdnmdndmdnd
Sen en iyi sürme boş ver ya hiç güzel olmamış ki bu sen düz törpüle vişne veya bordo renkli oje sür ne güzel gözükür.
Kısa tırnağa oje çok olmuyor tırnak yatagın büyük olsaydı yakışırdı ama küçük o yüzden garip durmuş uzatabilirsin
çok kısa değilse güzel ama görseldeki çok kısa
Tavan boyası gibi olmuş biraz daha özen gerek
Oje mi bu 😀 CD kalemi ile boyamis olmayasin
Hangi parmak bu
Oje değil ki bu boya kalemi gibi duruyo 😂
Parlatıcı daha hoş oluyor.
Güzel olmamış bence kullanma
Kardeşin boyamış gibi duruyor
Ağır hasarlı araç gibi duruyor
Kötü
Yemeseydin iyiydi
Berbat