Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar öncelikle kızı severim. Kızın kilo bu fotoğraf ( bu fotoğraflar da ) 67-70 arası falan.
Bunu yapmama nedenim bazı erkeklerin birisinin tam görmeden ya bence kilo alma ya bence böyle yap demesi. Zaten de çoğu kişiniz 50-60 kilo dedi. Demek ki neymiş birisini görmeden ah senin kilon çok fazla, ah senin kilon yerin de kilo alma dememek gerekmiş.
Bunu yapmama nedenim bazı erkeklerin birisinin tam görmeden ya bence kilo alma ya bence böyle yap demesi. Zaten de çoğu kişiniz 50-60 kilo dedi. Demek ki neymiş birisini görmeden ah senin kilon çok fazla, ah senin kilon yerin de kilo alma dememek gerekmiş.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
65 gibi ama kemik ağırlığın ne bilmiyorum yoksa ona göre daha sağlıklı tahminim olurdu ama cevabım 65 kilo civarı
Azize aşkim 65 var
ayyy yok bu fotoğraf da 67-70 falanmış gerçi kilo verdi bebiş 62 kilo oldu çok güzel bir kız
Masallah valla düzgün az cok karakterli bi kız
Helalinden bi 68 i var.
67-70 arası gerçekten bazı insanlar 58 kilo demil
Kanka boyu var kalçası da geniş. Kemikleri de iri. Kasları da sık ve sıkı. ( kötü anlamda demiyorum bunlar) ı. O yüzden öyle tahmin ettim.
yok kanka zaten senin görüşün ideal bende bunu ölçmek istedim. Erkeklerin şey olayı vardır ya ( genelleme ) mesela ah 1.60 eğer bu 60 kilo olursa iğrenç ve tombul görünüyor şeyi bende bu kızı gördüm koydum gerçekten çoğu insan 58 demiş kdskfk. Burada benim boyumda 1.60 ve spor olsun hani kilom 57 olması gerek 4-5 kilo eksiğim var dedim çoğu erkek lan şişko olacan lan iğrenç olucan gibi boş boş konuştu
Ehe yok yok kanks. Ben iyi tartıyorum :D Benim boy 1,82 bir deri bir kemij halim 80. Kaburgalarımı felan sayarsın o derece. O yüzden vucut şekline tipine göre kbakmak gerekir.
45 kilo
kanka abart
bunun kilosu eğer 60 ya da üstü ise tartıya çıksın gözümüz ile göreyim inanırım
67-70 kilo
@psychoparadise ah bi örnek dhkhkf
o zaman kemikleri iri yoksa görselde o kadar gözükmüyor
ama taş gibi kadın
knk sen baya cahilsin boyu 175 olan biri 45 kilo olsa nasıl gözükür haberin var mı
56 kilo
yok değil
60-63 civarıdır
yok değil
Çıkalım mı inelim mi? :)
67-70 arası
E iyiymiş
60-65
yok değil
65-70 vardır
67-70 arası doğru yani
57 olabilir
yok değil
O zaman 60 olsun
değil
Söyle o zaman bilelim
67-70 arası
Göstermiyor
bunun nedeni kilonun dağılışı ve sporcu olması. Ben 1.60 boyunda 52 kiloyum ve orantılı kilo dağılışım var ve sporda olunca göstermeme durumu oluyor. Geçen 5 kilo daha almam gerek dediğim için erkekler hemencik ya tombul olursun ya iğrenç olursun dendi ama dedim gibi fiziğe göre değişiyor
Kimin nedediginin ne önemi var alman gerekiyorsa alabilirsin. Senin için insanların dedikleri mi önemli yoksa kendi düşüncelerin mi önemli.
63 kilo
50 felan
55-60
60 diyorum
yok değil
58 kilo
yok değil
63...
67-70 arası
58 kg
değil
51 kilo