cok fazla marka denedim. Yıllardır zaten lens kullanıyorum gözlük takmak istemediğim için. O yüzden renkli lensler ve renksiz hakkında genel bir bence yazabilirim.

cok fazla marka denedim. Yıllardır zaten lens kullanıyorum gözlük takmak istemediğim için. O yüzden renkli lensler ve renksiz hakkında genel bir bence yazabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ay lutfen yaz ben de lens takmaya baslamak istiyorum ama hicbir bilgim yok
Bir şey sorabilir miyim?
Gözlerim koyu kahverengi, siyah zannediliyor. Ela veya açık kahverengi lens kullansam, sırıtır mı?
renk gecislerine ve goz siyahi icin biraktiklari bosliga bagli degisir bu
Hmm
Lens zevkine kullanılır mı ben de istiyorum da
Evet kullanabilirsiniz. Tabii ki de, numarasız lenslerde var.
Hayatım lütfen yeşil öneri yapar mısın haresiz mi iyi hareli mi ve link atar mısın nerden aldın
Şimdi hiçbir göz sorunuz olmadığından eminseniz size hemen bir lens adı veriyorum, Türk markasıdır. Lens Market, lens optik gibi sitelerde bulabilirsiniz. benim kendi gözüm açık kahverengi zaten fotoğrafların İkisinde de tek gözümde lens yok görünüyor. Ben genelde gri ya da grimsi yeşil tonları kullanıyorum. siz gerçek yeşil istiyorsanız hemen söyleyeyim, rainbow colors giallo rengini alin. Eğer Gözünüz çok büyük ya da çok küçük değilse orta boyutlarda bir Gözünüz varsa lens çapında sıkıntı yaşamazsınız. Lenslerin de kendi içinde boyutları ve çapları var bu yüzden ölçüm öneriliyor ama ben açıkçası ilk lensimi hiçbir şekilde ölçtürmeden almıştım. Çok da bir sıkıntı yaşamadım. Eğer gözleri çok büyük ya da küçük değilse ciddi sorunlar yaşamazsınız. Lens de hareli ya da haresiz daha önemli olan şey gözün siyahı için bırakılan boşluk ve de lensin boyama tekniğidir. Hareli lensler gözü olduğundan daha iri gösterir altta bir tane lens var mesela bu hareli. Kendi gözüme bakarsanız daha küçük görünüyor, üstteki ise mesela haresiz. Gözümün boyutu olduğu gibi kalmış.
Altta kullandığım lensi daha çok seviyorum onu lensepetinden almıştım elegance marka 3 tone gray ustteki labella dimgray.( labella hafif yesile calar.)
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️❤️o zaman haresiz almak mı mantıklı
Hepside çok yakışmış ❤️
Yani, şahsen boyaması kaliteli bir lens ise haresiz daha doğal duruyor. Ben de görme problemi var. O yüzden numaramı bilerek ölçtürerek lensleri aldım. Ama eğer sizde yoksa buna gerek yok, direkt alın ama yani varsa küçük bir görme problemi bile kesinlikle numaralı alın çünkü hem gözlük kullanma derdinden kurtuluyorsunuz hem de güzel bir aksesuar diyeyim.
Teşekkür ederim uzun zamandır bende almayı dusunuyorum gizlerim sadece guneste yesıl oluyor normal ortamda ela oluyor maalesef ben hep yesıl olsun istiyorum
sagolun internette videosunu buldum bahsettigim renk bu. kesinlikle lense yeni baslayanlara cok uygun bir renk.
youtube.com/shorts/sH_pF8hSNnc?feature=shared
Ya çok iyisin be teşekkür ederim 🥰
Ama benım gözum zaten boyle oluyor normal ortamda
Ben cok belirgin yesıl istiyorum
labella pixie green o zaman hicbir sekilde alt rengi gostermez
ama pupil boslugu cok dardir. bu yuzden ilk iki uc gun alismaniz gerekir
Baya bilgilisin bu konuda :))
AA evet doğal duruyor
Güneşte benimki boyle ıste
4-5 yıldır kullanıyorum zaten belli markaların belli renkleri doğal duruyor Onun dışında hepsi oldukça yapay görünüyor
evet mavi gözler ozellıkle
Mavi lensler
Bunun sebebi mavi lenslerde renk geçişi yapılmasının çok zor olması ve lenslerin tek renk şeklinde olması. Genelde lenslerde hafif bir renk geçişi olur mesela altta kullandığım lens açık kahveden griye geçiyor. Benim kendi gözüm zaten açık bir kahve olduğu için çok güzel bütünleşiyor o kısım. Benim gözümde ve gri ile Ela arası bir tona dönüşüyor lens. Eğer orada ara ton olmasaydı o kadar doğal durmayacaktı. Boyama tekniginden bile daha onemli rengin senin dogal gozunle uyumu.
Haklısın cidden 🥰
ornegini verecektim ama foto yuklemem gerekti. benim altta kullandigim ton bu kiside cok farkli durmus. neredeyse ayni lens gibi bile degil.
https://hizliresim.com/ls8pw8f
Ya sen de çok güzel durmuş bence
sag olun lens alirken kesinlikle tonuna dikkat edin sizin gozunuz tam olarak ela anladigim kadariyla. ozellikle gozun renkli kismina lensler cok daha acik duracak suze gostedigim tarzda hafif koyu tonlar alin cunku cok parlak duran lens tonlari sizde cok cok acik durabilir. goradaki komutan logar gibi durabilirsiniz🤣🤣
Hahaha aklıma geldi o sahne 🤣🤣🤣🤣
Bu arada seni ekledim fotomu da atarım sana
İyi fikir bence (ve bence) yazmalısın
Yaz okuyacağımdan emin olabilirsin
Lens uzmanıysan olur
Yaz, okuyacağım.