neden?
Beyaz ten
Esmer ten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
neden?
Beyaz ten beğeniyorum ve çoğu insan da beyaz ten seviyor ama bu esmer tenlilerin çekici olmadığı anlamına gelmez. Esmer tenlerin de kendine has güzellikleri var. Hem zevk meselesi hem aura meselesi bu.
Beyaz ten çünkü bulunduğumuz coğrafya gereği esmer olan insanlar çingene, roman, kürt, arap, fars kökenli oluyor. Türklerden de esmer olanlar var ancak çoğunluk diğer tarafa kayıyor. İnsanlar da kendilerine benzeyenleri beğenme eğiliminde oluyor. Yine de esmer olup beyaz tenli kızların çoğuna taş çıkaracak insanlara da denk geldim. Çoğunluk adına genelleme yaptım sadece.
göz kime severse gönül onu çekici bulurmuş aura farklı bir şey bembeyaz süt gibi kız koy bebek gibi teni olsun aurası yok ama bide esmer var çok farklı bi aurası olabiliyo tam terside olabilir tabiki örnek olarak söyledim ama esmer mi beyaz mı dersen örnek göstermeden beyaz derim
Cevap
28Cevap
Ben ten rengine göre seçmem aşka bakarım ya da karaktere bakarım.. yani esmer bir kadına da aşık olabilirim beyaz tenli kadına da aşık olabilirim.. ama ülkemizde benim gibi beyaz tenli sarışın erkek seven kadın yok pek
Beyaz tenliyim, ama buğday-esmer teni güzel buluyorum.
Bence önemli olan ten rengi değil fiziği, yüzü ve saçları iyi olduktan sonra her ten renginde çekici olabilirler
Fiziğine saç uzunluk şekline göre degisiyor bazı kadınlar esmerken at hırsızı gibi bazıları insanın dibini yerlerde sürüklüyor. Beyazlar içinde geçerli bazıları ölü ifadesi oluyor bazilarinin beyazlığı can yakıyor
bakalım kim b^k atacak nadir olan bayaz tene içten içe kıskançlık ile
Farketmiyo benim için ben her türlü götürüyorum dhsh
Her kadın güzel özel ve çekicidir yeter ki icindeki dişiliğini çıkarmayı ve kullanmayı bilsin
Beyaz ten.. severler de. beyaz var beyaz var. . onların kafa seksi olana programlı..
Patron beyde gösterecek hicbirşeyi olmadığı için.. kilavyede kadınlara sataşip onları buraya çekmeye odaklı.. aferin bak işe yarıyor !! İyi tanıyosun bizi ! Güldür herkesi helal patron !
Birincisi gösterecek şeyden anladığın sadece bir et parçası senin.. öyle mi? İkincisi ben senin canın değilim ! . Üçüncüsü iki memeye hemen gardı düşmeyen adamlar da var..
bcdyzi34 neden yaşıma bu kadar taktı herkes.. bana neden uzaydan gelmiş muamelesi yapıliyo!!! Bir anadan doğmayım! Tıpkı sizin gibi.. insanım herşeyden önce insanım..
Patron o benim giyimim.. ki sokağa çık.. heryerde görürsün zaten. sergilemek tabiri de çok kaba.. cinsellik odaklı gören.. gözler değil... bir adamın kafa yapısı olur.. her an aklı şeyinde yasamiyo sonuçta erkekler de !!
zürazhr çok eğlendin bakıyorum da.. iyi sana epey eğlence çıktı bir hemcinsinle ilgili. .. çok hoşuna gidiyo değil mi bu.. siz ikiniz de birbirinizi iyi buldunuz bu arada.. çalın çalın oynayın eğlenin..
Yok yok çok hoşuna gitti.. bir hemcinsinin giyimine bir erkeğin laf sokması.. ben rahatsızlığımi ifade ettikten sonra bunu sürdürmen.. nasıl hoşuna gittiğini de apaçık gösteriyor..
bcdyzi34 ortalığı karıştırmaya çalıştın yukarda.. sen iyi biliyosun.. hangi diyalog olduğunu.. merak etme aptal değilim.. evet uzamasın.. mümkünse.
Esmerin çekici olduğu kadınlar var beyaz tenin çekici olduğu kadınlarda
Kendim beyaz ten olduğum için cevap belli ama normal bakarsam bile aynı seçenek.
ben beyaz tenliyim esmer olmayı tercih ederdim solaryum ve bronzlaştırıcıyı icat edenin tuttuğu altın olsun :)
Güzellik göreceli bir kavramdır fakat bence bu sıra meselesi.
Bütün tenlerin tadı güzelliği ayrıdır.
Kadının fiziğine göre değişir
Kadınına göre değişiyor
Kadınları ten rengine göre değerlendirmem
Beyaz ama süt beyaz olacak
Esmer beyaz farketmez
Bence bakımlı insan çekici 😁
Memeleri büyük olan 🙄
İkisi de çekeci ama bana göre beyaz ten
Arası yok mu bunun o daha çekici 😄
vucut yapısı daha onemlı bence
nasıl vucut
Kumral
Tabiki kumral ten
Ben beyaz ten seviyorum, kişiye göre değişir.
Beyaz ulan beyaz hep ayni sorular
Zevk meselesi
Farketmez ama beyaz ten kızıl saç favorim
Beyaz ten
Beyaz
Beyaz
Beyaz Ten
Ben buğdayım çok seviyorum beyaz ten sevmiyorum.
Beyaz elbette
Ruhum kadar beyaz olabilir skxdnkd
Beyaz
Esmer ten
Beyaz ten..
Fiziğe bağlı
Süt gibi bembeyaz
Beyaz ten
Beyaz ten candır
Beyaz
beyaz ten
Esmer bence