çirkin bulduğum için değil ama şal takınca soluk görünüyo yüzüm, göz kalemiyle eyeliner ve tint olmadan gitmiyorum okula
ama 2 arkadasım hariç herkes sıfır makyajla geliyo, anormali biz miyz😵💫 ben makyajsız gidemezdim😔😔😔
çirkin bulduğum için değil ama şal takınca soluk görünüyo yüzüm, göz kalemiyle eyeliner ve tint olmadan gitmiyorum okula
ama 2 arkadasım hariç herkes sıfır makyajla geliyo, anormali biz miyz😵💫 ben makyajsız gidemezdim😔😔😔
Makyajda keramet yok poncik. Ne güzel işte tesettürlüsun. Makyaj ile hiç işin olmasın. Soluk değil parlak olunca, dikkatleri üstüne çekince kazancın ne olacak peki? Bunu sor kendine lütfen.
makyajım dikkat çekici değil ama normalde yüzümü beğeniyorum kapalı olunca garip duruyo beyaz tenli olunca gerçekten soluk görünüyo allık göz kalemi rujla da dikkat çekilmez bence 🥶
Merak ettim şimdi seni
Bırak soluk göründüm
Ne olacak ki
İçinde ne olduğunu bilmediğin saçma sapan şeyleri cildine zerk etmemiş olursun işte
güzel görünmek istiyorum
İsteme poncik isteme
Şeytanın tuzağına düşme
Güzel gözükmek istediklerin
Senin HİÇBİR ŞEYİN...
Cevap
4Cevap
Bizim üniversitede bir ben makyaj yapmıyorum. Yalnızca maskara ile okula gidiyorum.
of çok iyi ben lip balm olmadan rahat edemiyorum
Ergenlikten çıkamamış bir grup var orada o zaman hala
yapmayanlara mı diyosun
Evet
Hafif makyaj kimsenin gözüne batmaz abartma yeter
hafif temiz duran makyaj yokmus gibi makyajları seviyorum ama okuldaki kızlara bakıyorum sıfır makyaj çok garip geliyo🥺 bakkala giderken bile lip balm sürerim en azındna
Sesimi dinle lütfen
https://voca.ro/1l0wbn56Oc27
yani olabilir ama ders de yok ki öylesine gittik okula, makyaj uzun süren bisi değil ki max 10 dk😵💫😵💫😵💫
Tercih meselesi
Parlak
ne
Parlamıssındır
her zaman😌🙌🏻
Sonunda anladın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?