Güzellik & Bakım Şu koluma Dalin yağı sürüyorum, iyi gelir mi? işil70 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Tahriş oldu baya Güncellemeler+1 yıl Yorumdaki insanlar sorunlu mu hayatınız da hiç kokunuz morarmadı mı? İnşallah yüzünüzde öyle çıkar amin dalga geçmek neymiş görürsünüz sünepeler sizi Şu koluma Dalin yağı sürüyorum, iyi gelir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun iyi gelir ya da Hametan krem sür 0 0 Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% +1 yıl O kola ne oldu la öyle sanayideki kazım abi gibi kolun olmuş 0 6 Yorumla işil70 +1 yıl Morarınca kazım ağa gibi mi oluyo Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Valla arı mi soktu bu kolu ne oldu çok mi calistin inek toynağına dönmüş kazım abinin koluna benzemiş la Yorumla işil70 +1 yıl Dün tahriş olduğu için böyle oldu….. geçici bir şey Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Anladım geçmiş olsun kazım abi Yorumla işil70 +1 yıl Sağol Kezban yenge Yorumla Aşian-Vassal +1 yıl Rica ederim kazım abi 😂😂 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. yağ değilde daha etkili bi krem lazım sanki ona hametan felan gibi 0 0 Yorumla
melcck007 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl üre içerikli kremler kullan.excipial lipo öneririm veya hametan sürebirsin. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hametan krem sür tahriş icin 0 0 Yorumla
Meteorbayan Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Her gün sizin iğrenç cildinizi görmek zorunda mıyım @mk siteyi s*ktiniz 0 1 Yorumla işil70 +1 yıl Senin karakterin iğrenç inşallah daha beter hale gelirsin insan içine çıkmaya utanırsın Yorumla
AnkaraKrali06 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Naptın la kola kezzap mı döktün 0 2 Yorumla işil70 +1 yıl Hiç mi morarmış kol görmediniz Yorumla AnkaraKrali06 +1 yıl Böyle bir morarma görmedşm Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl ne oldu oraya 0 4 Yorumla işil70 +1 yıl İlk defa ılık ağda deneyimim oldu… kötü bir deneyim di merakettimmişte +1 yıl o zaman derhal madecassol merhem sür işil70 +1 yıl O yokta hametan sürdüm zaten geçer diye düşünüyorum merakettimmişte +1 yıl o da olur
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 527 cevap paylaştı. Ne oldu buraya 0 2 Yorumla işil70 +1 yıl Ağda yaparken oldu Yorumla Notis +1 yıl Dokuya zarar vermiş morluk var dalin bir işe yaramaz hirudoid tarzı kremler sürmelisin Yorumla
Qaanınkedisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Kim naptı 0 6 Yorumla işil70 +1 yıl Ağda yaparken oldu Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Proteinli krem kullan pek Yorumla işil70 +1 yıl Kendi de geçer bence Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Zorlarr Yorumla işil70 +1 yıl Güncelleme yaparım geçersee Yorumla Qaanınkedisi +1 yıl Baska nerede var, kardesım de benzer vardı ondan dedim Yorumla
tnaberlant Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kusam mı hocam 0 2 Yorumla işil70 +1 yıl Sen hiç moraran kol görmedin mi canım Yorumla işil70 +1 yıl *s@lak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Geçmiş olsun iyi gelir ya da Hametan krem sür
O kola ne oldu la öyle sanayideki kazım abi gibi kolun olmuş
Morarınca kazım ağa gibi mi oluyo
Valla arı mi soktu bu kolu ne oldu çok mi calistin inek toynağına dönmüş kazım abinin koluna benzemiş la
Dün tahriş olduğu için böyle oldu….. geçici bir şey
Anladım geçmiş olsun kazım abi
Sağol Kezban yenge
Rica ederim kazım abi 😂😂
yağ değilde daha etkili bi krem lazım sanki ona hametan felan gibi
üre içerikli kremler kullan.
excipial lipo öneririm veya hametan sürebirsin.
Hametan krem sür tahriş icin
Her gün sizin iğrenç cildinizi görmek zorunda mıyım @mk siteyi s*ktiniz
Senin karakterin iğrenç inşallah daha beter hale gelirsin insan içine çıkmaya utanırsın
Naptın la kola kezzap mı döktün
Hiç mi morarmış kol görmediniz
Böyle bir morarma görmedşm
ne oldu oraya
İlk defa ılık ağda deneyimim oldu… kötü bir deneyim di
o zaman derhal madecassol merhem sür
O yokta hametan sürdüm zaten geçer diye düşünüyorum
o da olur
Ne oldu buraya
Ağda yaparken oldu
Dokuya zarar vermiş morluk var dalin bir işe yaramaz hirudoid tarzı kremler sürmelisin
Kim naptı
Ağda yaparken oldu
Proteinli krem kullan pek
Kendi de geçer bence
Zorlarr
Güncelleme yaparım geçersee
Baska nerede var, kardesım de benzer vardı ondan dedim
kusam mı hocam
Sen hiç moraran kol görmedin mi canım
*s@lak
sarıkantoron sür
Gelmez