Güzellik & Bakım 2 ay Çok iğrenç değil mi bir bana mı iğrenç geliyor ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Vücuttaki çatlaklar aşırı iğrenç değil mi ne giyilse yakismiyo vücut çok iyi de olsa çatlaklar mahvediyo Çok iğrenç değil mi bir bana mı iğrenç geliyor ya? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
TekinUnited Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 2 ay Benim hiç sevmediğim bir şey bu çatlak olayı eğdmspaüa 0 43 Yorumla Soran 2 ay Dimi ya bende iğreniyorum hiç sevmiyorum Yorumla Soran 2 ay Bir de açıp gezenler var catlakli vücudunu hayret ediyorum Yorumla TekinUnited 2 ay Ben soğuyorum istemezdim bu duyguya sahip olmayı ama Yorumla TekinUnited 2 ay Yani büyük çatlaklar falan gözle görülür böyle kocaman şeyler beni uyuz ediyor Yorumla Soran 2 ay Bende soğuyorum istemsiz oluyor anlıyorum seni Yorumla TekinUnited 2 ay Cidden istemezdim ama öyle yani hani küçük göze çarpmayanlarda sıkıntı yok ama büyükler uyuzzzz Yorumla Soran 2 ay Ay ben hepsine uyuz oluyorum yine senin ki iyi 😂 Yorumla TekinUnited 2 ay Yoka abi göze çarpmıyorsa bir şey olmaz ama yanyanayken belli oluyorsa deli olurum eğdmspa Yorumla TekinUnited 2 ay Çatlaksız olsun ya eğdmspa Yorumla Soran 2 ay Catlaksiz da yok maalesef zarganalarda bile oluyor koskoca Gigi hadidde falan var yani Yorumla TekinUnited 2 ay Ya benim gayet vücudu iyi olan bana göre yani böyle balık etli bir sevgilim vardı hiçde çatlağı yoktu bayada büyüktü bacakları kalçası falan Yorumla Soran 2 ay Çok aşırı az öyle çok iyiymiş valla çok şanslı kız masallah Yorumla TekinUnited 2 ay Bende baya olmasına rağmen kalçası falan yine gram çatlak yoktu gözle görülür Yorumla Soran 2 ay İyiymis Yorumla TekinUnited 2 ay Senin durum nasıl kanka wğmxps Yorumla Soran 2 ay Vahim Yorumla TekinUnited 2 ay Ne kadar vahim olabilir eğxösp Yorumla Soran 2 ay Bosveeer Yorumla TekinUnited 2 ay Hadi bacağı geçtim kalçada falan yoktur inşallah insanı çok soğutuyor Yorumla Soran 2 ay Kalçadaki neyse bacaktakiler daha iğrenç duruyor bence ve benim çoğu yerimde var zaten Yorumla TekinUnited 2 ay Hayır asıl kalçada varsa aşırı itici bu arada kanka Yorumla Soran 2 ay Tamam Yorumla TekinUnited 2 ay Kanka kes Yorumla Soran 2 ay Ne diyorsun ya bişey demedim ki Yorumla TekinUnited 2 ay Şaka yapıyorum kankam rğcmlss Yorumla TekinUnited 2 ay Alınma hemen ya Yorumla TekinUnited 2 ay Kaçlısın sen Yorumla Soran 2 ay 2000 Yorumla TekinUnited 2 ay Boy kilo nasıl Yorumla Soran 2 ay Niye merak ettin Yorumla TekinUnited 2 ay Ne biliyim yaşlar yakın ve boy kiloya göre çatlakları düşüneceğim kaç Yorumla Soran 2 ay Boyum 167 kilom 59 Yorumla Soran 2 ay Benim her yerimde çatlak var ergenlikte kilo almıştım yani affedersin ama 💩 gibi vücudum var Yorumla TekinUnited 2 ay E sen kiloluda değilsin balık etlisindir ama kilolu değilsindir Yorumla Soran 2 ay Değilim zaten Yorumla TekinUnited 2 ay Ha ani kilo alış verişi mi oldu Yorumla TekinUnited 2 ay Kanka direk bana mı yazsan sen eğxmsps Yorumla Soran 2 ay Evet 12-13 yaşında falan oldu Yorumla Soran 2 ay Niye Yorumla TekinUnited 2 ay Normal kaynatırız öyle işte sorular sorarız falan açığa geçiyim mi Yorumla Soran 2 ay 👍👍👍 Yorumla TekinUnited 2 ay Geçtim bro Yorumla Soran 2 ay Yazdim Yorumla
DedektifMinnie Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Çatlaklarım var. Beğenmesem de barıştım onlarla. 0 5 Yorumla Soran 2 ay Ne güzel ben hala barisamadim midemi bulandiriyorlar Yorumla DedektifMinnie 2 ay Spor yaptığında barışırsın. Yorumla Soran 2 ay Yapıyorum zaten ama çatlak var diye her türlü çirkin vücudum olacak 😂 Yorumla DedektifMinnie 2 ay Düzgün bir fiziğin olacak ama. Yorumla Soran 2 ay Hayır ya çatlak olunca her türlü çirkin duruyor vücut Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay sana öyle geliyor bana çekivi gelşyor mesela 0 36 Yorumla Soran 2 ay İğrenç duruyor ya nesi çekici geliyo Yorumla Cevap sahibi 2 ay ya bu kişiden kişiye degişir Yorumla Soran 2 ay Tuhafmis valla çoğu kişi igrenir acılı yöntemler var az görüntüsünü azaltan iğneli lazerli onlari yaptirirlar Yorumla Cevap sahibi 2 ay kişideb kişiye degişir bu durum Yorumla Cevap sahibi 2 ay ben severim mesela Yorumla Soran 2 ay 💩💩💩💩 gibiiiiii Yorumla Cevap sahibi 2 ay saçmalama kilolumusn Yorumla Soran 2 ay Hayır değilim hiç kilolu olmadim en fazla balık etli oldum Yorumla Cevap sahibi 2 ay tm işte süper bi fizigin var bende takıntı yapma bunu sen karşı tarafa bırak Yorumla Soran 2 ay Hayır süper değil ki bir eski sevgilim vardı çatlakların iğrenç duruyor demisti Yorumla Cevap sahibi 2 ay aptalmış ya öyle biriyle sevgili olman bile. insan bunu kıza söylermi. canım Yorumla Soran 2 ay Söylemişti 😂😂😂 çatlakların olmasa güzel kızsın demişti bir de catlaklarini gidip yaptır demişti 😂 Yorumla Cevap sahibi 2 ay aptalmıl insan düşünceli olur bu kız kırılır diye Yorumla Soran 2 ay O öyleydi ya herkese karşı açık sozluydu direkt soylerdi Yorumla Cevap sahibi 2 ay bence o patavazsızlık Yorumla Soran 2 ay Evet oyleydi Yorumla Soran 2 ay Ama en azından kandirmiyodu yok kötü durmuyor diye doğrusunu söylüyordu Yorumla Cevap sahibi 2 ay bende kandırmıyorum. seviyprım. yalan mı söylicem Yorumla Soran 2 ay Çok az iste böyle düşünen 1 milyonda 1 falan hatta 1 milyarda 1 de olabilir Yorumla Cevap sahibi 2 ay sen çok takılma bence böyle bişeyr. imkanım olsa görmek isterdim çok mu kötü diye ama sanmıyorım Yorumla Soran 2 ay Berbat çatlaklar aşırı iyi bir vücutta olsa vücudu çirkin gösteriyor ben o yüzden hiç açık giyinmem yazın bile evde eşofman giyerim şort falan giymem Yorumla Cevap sahibi 2 ay abartma bence Yorumla Soran 2 ay Bu abartma değil ya ben rahatsız oluyorum çatlaklardan Yorumla Cevap sahibi 2 ay bilemem seni ama bence güzel Yorumla Soran 2 ay Bencede iğrenç iste Yorumla Cevap sahibi 2 ay kaç yaşındasın bütün sevgililerin mi böyke dedi Yorumla Soran 2 ay Hayır hepsi değil 2 tane oldu diğeri de iyi durmuyor dövmeyle kapattir bari demişti ama hangi birine yaptiriyim 23 yaşındayım Yorumla Soran 2 ay Bel karın bacak kalça Yorumla Soran 2 ay Her yerde var yani Yorumla Cevap sahibi 2 ay aşırı kilolu degilsen bence sorun yom ben kiloya çnem veririm Yorumla Soran 2 ay Değilim zaten Yorumla Cevap sahibi 2 ay o zaman sorun yok Yorumla Soran 2 ay Ah ah benim için sorun büyük keşke obez olsaydım da pürüzsüz olsaydim Yorumla Cevap sahibi 2 ay yok be nefret ederşm kilodan Yorumla Soran 2 ay Herkesin düşüncesi farklı iste Yorumla Cevap sahibi 2 ay evet Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 4,8b cevap paylaştı. İğrenç demeyelim de güzel gözükmüyor 0 1 Yorumla Soran 2 ay İğrenç ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 2 ay iğrenç vallaha 0 3 Yorumla Soran 2 ay Evet ya insanlar açıp açıp geziyo catlakli yerlerini ama ben kapatırım çatlak olan yerlerini rahatsiz olurum çok fazla Yorumla Cevap sahibi 2 ay kotu duruyor bide allah katına kadar cekiyolar şortlarını iyice belli oluyor Yorumla Soran 2 ay Evet ya nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ben onların catlagini gorunce bile rahatsız oluyorum Yorumla
poppeye Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Deiil 0 5 Yorumla Soran 2 ay Bence çok iğrenç ne giyilse yakismiyo vücudu çok çirkin gosteriyor Yorumla poppeye 2 ay Okadarda değil sende Yorumla Soran 2 ay Ne o kadarda degil Allah aşkına pürüzsüzlük varken çatlak çok igrenc Yorumla poppeye 2 ay , bana çekici geliyor Yorumla Soran 2 ay İlginc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Benim hiç sevmediğim bir şey bu çatlak olayı eğdmspaüa
Dimi ya bende iğreniyorum hiç sevmiyorum
Bir de açıp gezenler var catlakli vücudunu hayret ediyorum
Ben soğuyorum istemezdim bu duyguya sahip olmayı ama
Yani büyük çatlaklar falan gözle görülür böyle kocaman şeyler beni uyuz ediyor
Bende soğuyorum istemsiz oluyor anlıyorum seni
Cidden istemezdim ama öyle yani hani küçük göze çarpmayanlarda sıkıntı yok ama büyükler uyuzzzz
Ay ben hepsine uyuz oluyorum yine senin ki iyi 😂
Yoka abi göze çarpmıyorsa bir şey olmaz ama yanyanayken belli oluyorsa deli olurum eğdmspa
Çatlaksız olsun ya eğdmspa
Catlaksiz da yok maalesef zarganalarda bile oluyor koskoca Gigi hadidde falan var yani
Ya benim gayet vücudu iyi olan bana göre yani böyle balık etli bir sevgilim vardı hiçde çatlağı yoktu bayada büyüktü bacakları kalçası falan
Çok aşırı az öyle çok iyiymiş valla çok şanslı kız masallah
Bende baya olmasına rağmen kalçası falan yine gram çatlak yoktu gözle görülür
İyiymis
Senin durum nasıl kanka wğmxps
Vahim
Ne kadar vahim olabilir eğxösp
Bosveeer
Hadi bacağı geçtim kalçada falan yoktur inşallah insanı çok soğutuyor
Kalçadaki neyse bacaktakiler daha iğrenç duruyor bence ve benim çoğu yerimde var zaten
Hayır asıl kalçada varsa aşırı itici bu arada kanka
Tamam
Kanka kes
Ne diyorsun ya bişey demedim ki
Şaka yapıyorum kankam rğcmlss
Alınma hemen ya
Kaçlısın sen
2000
Boy kilo nasıl
Niye merak ettin
Ne biliyim yaşlar yakın ve boy kiloya göre çatlakları düşüneceğim kaç
Boyum 167 kilom 59
Benim her yerimde çatlak var ergenlikte kilo almıştım yani affedersin ama 💩 gibi vücudum var
E sen kiloluda değilsin balık etlisindir ama kilolu değilsindir
Değilim zaten
Ha ani kilo alış verişi mi oldu
Kanka direk bana mı yazsan sen eğxmsps
Evet 12-13 yaşında falan oldu
Niye
Normal kaynatırız öyle işte sorular sorarız falan açığa geçiyim mi
👍👍👍
Geçtim bro
Yazdim
Çatlaklarım var. Beğenmesem de barıştım onlarla.
Ne güzel ben hala barisamadim midemi bulandiriyorlar
Spor yaptığında barışırsın.
Yapıyorum zaten ama çatlak var diye her türlü çirkin vücudum olacak 😂
Düzgün bir fiziğin olacak ama.
Hayır ya çatlak olunca her türlü çirkin duruyor vücut
sana öyle geliyor bana çekivi gelşyor mesela
İğrenç duruyor ya nesi çekici geliyo
ya bu kişiden kişiye degişir
Tuhafmis valla çoğu kişi igrenir acılı yöntemler var az görüntüsünü azaltan iğneli lazerli onlari yaptirirlar
kişideb kişiye degişir bu durum
ben severim mesela
💩💩💩💩 gibiiiiii
saçmalama kilolumusn
Hayır değilim hiç kilolu olmadim en fazla balık etli oldum
tm işte süper bi fizigin var bende takıntı yapma bunu sen karşı tarafa bırak
Hayır süper değil ki bir eski sevgilim vardı çatlakların iğrenç duruyor demisti
aptalmış ya öyle biriyle sevgili olman bile. insan bunu kıza söylermi. canım
Söylemişti 😂😂😂 çatlakların olmasa güzel kızsın demişti bir de catlaklarini gidip yaptır demişti 😂
aptalmıl insan düşünceli olur bu kız kırılır diye
O öyleydi ya herkese karşı açık sozluydu direkt soylerdi
bence o patavazsızlık
Evet oyleydi
Ama en azından kandirmiyodu yok kötü durmuyor diye doğrusunu söylüyordu
bende kandırmıyorum. seviyprım. yalan mı söylicem
Çok az iste böyle düşünen 1 milyonda 1 falan hatta 1 milyarda 1 de olabilir
sen çok takılma bence böyle bişeyr. imkanım olsa görmek isterdim çok mu kötü diye ama sanmıyorım
Berbat çatlaklar aşırı iyi bir vücutta olsa vücudu çirkin gösteriyor ben o yüzden hiç açık giyinmem yazın bile evde eşofman giyerim şort falan giymem
abartma bence
Bu abartma değil ya ben rahatsız oluyorum çatlaklardan
bilemem seni ama bence güzel
Bencede iğrenç iste
kaç yaşındasın bütün sevgililerin mi böyke dedi
Hayır hepsi değil 2 tane oldu diğeri de iyi durmuyor dövmeyle kapattir bari demişti ama hangi birine yaptiriyim 23 yaşındayım
Bel karın bacak kalça
Her yerde var yani
aşırı kilolu degilsen bence sorun yom ben kiloya çnem veririm
Değilim zaten
o zaman sorun yok
Ah ah benim için sorun büyük keşke obez olsaydım da pürüzsüz olsaydim
yok be nefret ederşm kilodan
Herkesin düşüncesi farklı iste
evet
Kac yasindasin ki ne catlagi
İğrenç demeyelim de güzel gözükmüyor
İğrenç ya
Çatlaklara hoş
iğrenç vallaha
Evet ya insanlar açıp açıp geziyo catlakli yerlerini ama ben kapatırım çatlak olan yerlerini rahatsiz olurum çok fazla
kotu duruyor bide allah katına kadar cekiyolar şortlarını iyice belli oluyor
Evet ya nasıl rahat ediyorlar anlamıyorum ben onların catlagini gorunce bile rahatsız oluyorum
Değil.
Deiil
Bence çok iğrenç ne giyilse yakismiyo vücudu çok çirkin gosteriyor
Okadarda değil sende
Ne o kadarda degil Allah aşkına pürüzsüzlük varken çatlak çok igrenc
, bana çekici geliyor
İlginc
evet öyle