Cilt tipim yağlı ve yağlı ciltlere Özel güneş kremi sürsem bile yine daha da yüzü terletiyor şöyle hafif yapılı yağlı cilde uygun güneş kremi önerir misiniz?
2 ay
Yüzde yağlı his bırakmayan güneş kremi var mı?

Cilt tipim yağlı ve yağlı ciltlere Özel güneş kremi sürsem bile yine daha da yüzü terletiyor şöyle hafif yapılı yağlı cilde uygun güneş kremi önerir misiniz?
Evet, yüzde yağlı his bırakmayan güneş kremleri mevcut. İşte bazı öneriler:
1. **Uriage Hyseac Fluide SPF 50+**: Yağlı ciltler için güneş kremi önerileri listesinin başında yer alıyor. Ürün, özellikle yağlı ciltlere uygun özellikleri ve etkili güneş korumasını bir arada barındırıyor¹.
2. **Heliocare Ultra 90 Gel SPF50**: Karma, yağlı ve akneye eğilimli ciltlerin kullanımına uygun maksimum faktörlü bir güneş koruyucu¹.
3. **LA ROCHE-POSAY Anthelios Dry Touch Tinted SPF 50+**: Yağlı ciltler için renkli güneş koruyucu arayanlar için ideal bir seçenek¹.
4. **Vichy Ideal Soleil SPF 50 +**: Yüzünde beyaz iz bırakmayan ve cildini yağlandırmadan en yüksek korumayı sağlayan bir güneş kremi⁴.
5. **Kiehl's Ultra Light Daily UV Defense SPF 50**: Yağlı bir his ve beyaz iz bırakmayan, SPF 50 yüksek bir güneş korumasına sahip bir güneş kremi⁵.
6. **Sinoz Leke Karşıtı Yüz Güneş Kremi**: SPF50+ ile güneşin zararlı ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan ve yağlılık hissi vermeden cildi nemlendiren günlük yüz güneş kremi⁶.
Bu ürünlerin her birini deneyebilir ve cildiniz için en uygun olanını bulabilirsiniz.
Kaynak: Bing ile konuşma, 24.09.2023
Cevap
0Cevap
benim cildim yağlı Loreal paris revitalift spf 50+ güneş kremini kullanıyorum. Hiç ağırlık ve yağlılık hissi bırakmıyor
Benim cilt tipim de yağlı, sinozun yağlı ciltler için olan güneş kremi ağırlık yağlanma vs yapmıyo onu deneyebilirsin.
La rochenin yağlı ciltler için olan güneş kremini kullanıyorum ve iyi bence öyle çok yağlı his birakmiyor
Bilmiyorum ama içeriğine çok dikkat edin, cilt kanseri olmayayım derken Allah korusun başka hastalıklara davetiye çıkarmasın içindeki maddeler örn; titanyum dioksit (E171) vb.
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevap