Güzellik & Bakım Kirpikleri uzatmak için bir yöntem biliyor musunuz? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aslında kirpiklerim uzun ama biraz daha uzatmak istiyorum ve bunun için 'doğal' bir yöntem biliyor musunuz? Kirpikleri uzatmak için bir yöntem biliyor musunuz? Cevapla Kirpik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kirpiklerini uzatmak için istersen tatlı badem yağını kullanabilirsin. Bu yağ kirpiklerini besler ve uzamasına yardımcı olur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Badem yağı iyidir 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Badem yağını yatmadan önce kirpiklerine sürebilirsin. 1 7 Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Göze kaçması gibi bir sorun oluşur mu? Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Temiz bir rimel fırçası ile sürmeni tavsiye ederim. Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Göze kaçma gibi bir durum yaşamadım hiç dikkatli sürersen bir şey olmuyor ☺️ Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Sende ki sonuç nedir peki? Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Kirpiklerin uzadı mı? Yorumla s UykuHuzurr0o +1 yıl Lise de çok kullanmıştım ve bende gerçekten işe yaradı arkadaşımla birlikte kullanıyorduk hatta onda da olumlu sonuç oldu. Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Fark edilir bir uzunluk mu oluşuyor? Yorumla
açkarnınasigara Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl Badem yağı, yılan yağı, hint yağı kullanabilirsin. 1 0 Yorumla
Hunter_Wolf Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Takma tak 0 1 Yorumla Snowy_Secret +1 yıl Doğal seviyorum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kirpiklerini uzatmak için istersen tatlı badem yağını kullanabilirsin. Bu yağ kirpiklerini besler ve uzamasına yardımcı olur.
Badem yağı iyidir
Badem yağını yatmadan önce kirpiklerine sürebilirsin.
Göze kaçması gibi bir sorun oluşur mu?
Temiz bir rimel fırçası ile sürmeni tavsiye ederim.
Göze kaçma gibi bir durum yaşamadım hiç dikkatli sürersen bir şey olmuyor ☺️
Sende ki sonuç nedir peki?
Kirpiklerin uzadı mı?
Lise de çok kullanmıştım ve bende gerçekten işe yaradı arkadaşımla birlikte kullanıyorduk hatta onda da olumlu sonuç oldu.
Fark edilir bir uzunluk mu oluşuyor?
Badem yağı, yılan yağı, hint yağı kullanabilirsin.
Hint yağı badem yağı iyi diyorlar
Takma tak
Doğal seviyorum :)
Badem yağı