Güzellik & Bakım 2 ay Kirpikleri uzatmak için bir yöntem biliyor musunuz? Snowy_Secret Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Aslında kirpiklerim uzun ama biraz daha uzatmak istiyorum ve bunun için 'doğal' bir yöntem biliyor musunuz? Kirpikleri uzatmak için bir yöntem biliyor musunuz? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
UykuHuzurr0o Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% 2 ay Badem yağını yatmadan önce kirpiklerine sürebilirsin. 1 7 Yorumla Snowy_Secret 2 ay Göze kaçması gibi bir sorun oluşur mu? Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay Temiz bir rimel fırçası ile sürmeni tavsiye ederim. Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay Göze kaçma gibi bir durum yaşamadım hiç dikkatli sürersen bir şey olmuyor ☺️ Yorumla Snowy_Secret 2 ay Sende ki sonuç nedir peki? Yorumla Snowy_Secret 2 ay Kirpiklerin uzadı mı? Yorumla UykuHuzurr0o 2 ay Lise de çok kullanmıştım ve bende gerçekten işe yaradı arkadaşımla birlikte kullanıyorduk hatta onda da olumlu sonuç oldu. Yorumla Snowy_Secret 2 ay Fark edilir bir uzunluk mu oluşuyor? Yorumla
açkarnınasigara Takip Et Xper 3 Yaş: 18 2 ay Badem yağı, yılan yağı, hint yağı kullanabilirsin. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 18,7b cevap paylaştı. Badem yağı iyidir 1 0 Yorumla
Hunter_Wolf Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Takma tak 0 1 Yorumla Snowy_Secret 2 ay Doğal seviyorum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Badem yağını yatmadan önce kirpiklerine sürebilirsin.
Göze kaçması gibi bir sorun oluşur mu?
Temiz bir rimel fırçası ile sürmeni tavsiye ederim.
Göze kaçma gibi bir durum yaşamadım hiç dikkatli sürersen bir şey olmuyor ☺️
Sende ki sonuç nedir peki?
Kirpiklerin uzadı mı?
Lise de çok kullanmıştım ve bende gerçekten işe yaradı arkadaşımla birlikte kullanıyorduk hatta onda da olumlu sonuç oldu.
Fark edilir bir uzunluk mu oluşuyor?
Badem yağı, yılan yağı, hint yağı kullanabilirsin.
Hint yağı badem yağı iyi diyorlar
Badem yağı iyidir
Takma tak
Doğal seviyorum :)
Badem yağı