Yüze yapılan ağda sonrası oluşan minik sivilceler nasıl geçer?

Alın ve yanak bölgesinde oluyor
Yüze yapılan ağda sonrası oluşan minik sivilceler, cildin tahriş olmasından kaynaklanabilir. Bu tür sivilceleri hafifletmek ve iyileştirmek için aşağıdaki adımları düşünebilirsiniz:
1. Temizlik: Sivilceler çıktıktan sonra yüzünüzü nazikçe temizleyin. Sabun veya temizleyici kullanırken, cildinizi aşırıya kaçmadan temizlemeye özen gösterin.
2. Su ve Soğuk Kompres: Cildinizi temizledikten sonra soğuk su ile yüzünüzü yıkayın veya soğuk bir kompres uygulayın. Bu, cildinizi sakinleştirmeye yardımcı olabilir.
3. Doğal Nemlendirici: Hafif bir nemlendirici kullanın. Ancak, ağda sonrası sivilceler varsa, ağır veya yağlı bir nemlendirici kullanmaktan kaçının.
4. Sivilce Karşı Ürünler: Sivilcelerin üzerine doğrudan uygulayabileceğiniz, salisilik asit veya benzoil peroksit içeren akne karşıtı ürünler kullanabilirsiniz. Ancak bu ürünleri dikkatli kullanmalısınız, çünkü cildi daha fazla tahriş edebilirler. İlgili ürünlerin talimatlarını takip edin.
5. Makyaj: Sivilceler iyileşene kadar makyajdan kaçının veya sivilceleri örtecek hafif bir kapatıcı kullanın.
6. Cildinizi Dokunmayın: Sivilceleri sıkmaktan kaçının, bu ciltte daha fazla tahrişe ve enfeksiyonlara yol açabilir.
7. Dikkatli Olun: Cildiniz hassas hale geldiyse, aşırı güneş ışığından kaçının ve güneş koruyucu kullanın
Cevap
7Cevap
Yüzünüze ağda yapmayın. Ağdayı alırken yüzdeki yüz kasları gevşeme olduğu için 40lı yaşlardan sonra hızlı sarkamalar olacaktır..
Simdi güzel olayım yeter belki 40 a kadar yaşamam bile
Ben senin gece gece sorduğun soruyu iyiyim eczaneden krem alsam geçer ve bunu Google'a da sorabilir ve şu telefonu şarja takıp yatabilirdin
Yüzündekini niye alıyorsun sarkma olabilir. Uğraşmayın böyle şeylerle
beyaz ten ve siyah tüyler yüzünden
Yüze ağda yapılmaz
Siyah tüylerle de gezilmiyor
Kapalı komedonlar onlar salistik asitle kolaylıkla geçirebilirsin bu the purestin bir sarı ürünü var
deneyecegim tesekkürler
Dove sabunla yıka kurutuyo hepsini
Deneyecegim tesekkürler
Karışma bence
cirkin duruyor:(
siyah tüylerle sade güzellik olacagini sanmiyorum
niye sordun
yok cidden yeni kullaniciyim bilmiyorum
okuma yazmam var cok sükür
Tamam dayı sensin
Buz ile
tesekkürlerr