Güzellik & Bakım 02.11 uyuyamıyorum bu ipek kirpik nasıl çıkar evde yardımcı olur musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İpek kirpik yaptırdım çıkarmak istiyorum gözlerimde ağırlık var ağrı yapıyor evde nasıl çıkartabilirimm 02.11 uyuyamıyorum bu ipek kirpik nasıl çıkar evde yardımcı olur musunuz? Cevapla Kirpik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl yağ bazlı makyaj çıkartıcı kullanmalısın. Makyaj çıkarma suyunu önce çalkala, daha sonra yoğun bir şekilde pamuğa dök. Makyaj temizleme pamuğunu gözünün üzerinde 30 saniye kadar tut ve hafifçe elini yana kaydırarak pamuğu gözünden kaldır. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. gözün kızarmış yarın çıkarttır. benim gittiğim kuafördeki kadın ipek kirpik kalmaya devam ederse kör olma ihtimali var demişti 1 0 Yorumla
gökyüzünde___ Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl alerji yapmış bence ılık suya gir çıkar kendiliğinden benim öyle çıkmıştı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet uyuyamıyorum Yorumla gökyüzünde___ +1 yıl tamam duşa gir ılık o zaten çıkar benimde çıkmıştı Yorumla
llalunahCr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alerji yapmış. Evdə çıkartmak zor sanırım. 1 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Ama çok yakışmış 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Çok ağrıyor gözlerim uyuyamadm Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Zaten gözün kip kırmızı olmuş Yorumla Soran +1 yıl Evet:((( Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Ama çok güzel bakıyorsun gizliden sormasaydin keşke Yorumla