Çok yetişkin değil ya 18 yaşındayım ama fizik olarak 15-16 gibiyim, sesimde öyle, olgun kadınsı durmuyorum..
2 ay
Yetişkin bir kadının fiziği ergen fiziği gibi olması onu çekici gösterir mi?

Çok yetişkin değil ya 18 yaşındayım ama fizik olarak 15-16 gibiyim, sesimde öyle, olgun kadınsı durmuyorum..
Bayilirim...
Onun genel bir adi bile var bana bir resim atarsan görmeme izin verirsen seni çünkü çok merak ediyorum sana o ismi söylerim ve hangi kategoride olduğuna buradan bakabilirsin uydurmuyorum kategoriyi biliyorum çünkü hayranınız
Cevap
14Cevap
Herkes anasınin karından geniş kalçali çıkmıyor zaten zaman olacak bir şey bende önceden senin gibiyidim
değiştin mi gerçekten
Evt fiziksel olarak değiştim
yaa inşallah bende değişirim
Zamanla olur sıkma canını
Cocuk olmak çocuk gibi olmak güzel bisey ama fiziğin kötüyse birazcık güzelleştirmenn lazım en kötü kalçanı büyüt gerisini takma
sorun degil bence kimine gore cekici gelir komine gore hayir. sahsen ana gore farketmez
18 yaş yetişkin bir yaş değil ki ne fiziği ne çekiciliği , Kız bu yeni neslin seksi olma çabası ne ya koruyun kendinizi bir lokmada hüpletiler kızıııım ne bu cesaret
seksi olma çabası değil bu yaşta yetişkin oluyoruz ister kabul et ister etme.
Canım benim şu kafadan bir çıkın ya vakti gelince her şey olcak yetişkinde olcaksın tamam ama yok fiziğim yok göğsüm bir yerde de yazmışsın 75b küçük mü yapma canım benim bu kadar kafa yorma
vallaha elimde değil yaşıtlarımı görünce
biliyorum kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeliyiz..
ergen fiziği diyede bir şey yok onuda unut. Biraz odağını değiştir🌸 Dış görüneşe önem veriyor herkes evet güzel kıyafetler giy hafif makyaj abartmadan böyle 🤌
sözlerin çok güzel, belki makyaj yardım eder teşekkür ederim
Ne yetişkini daha ergensin sen. Kadınsı durman için daha zamana ihtiyacın var
Ben karaktere göre çekici bulurum fiziğe göre değil. ama çekicidir tabi ki de
18 yaş zaten çok genç, çocuk bile sayılır abartmayın
Boy ve kilo yerindeyse ve yüzü de güzelse evet
18 yas ve 16 yas arasinda cok bir fark yok zaten
knk var, yaşıtlarım çoğu 18 gibi duryor
evet iyi yönleri de var ama mesela hiç ciddiye alınmıyorum, kursa kayıt olmaya gidyorum adam bana prensessim diyor, işe başvuryorum beni ciddiye almıyorlar ya
genelde uzun etekler giyerim
anladım, teşekkür ederim❤️
Ahah 18 yetişkin mi. ıluyor
evet.
Çekici gösterir tabiklde 🍫🌸
Gösterir hele birde çıtır san
Yok kötü
tamam
Valla öyle ama zamanla değişiyor kizlar genetikte annende düz ise yapacak bişey yok ona
Gosteriri
Göstermez
süper işte ne güzel
kötü
Yasin küçük zaten
çok değil ama çocuk gibi duryorum
En İyi Cevap