4 gün önce estetik oldum. çok mu kalkık, ilerde düşer mi ve şişliği ne zaman iner

4 gün önce estetik oldum. çok mu kalkık, ilerde düşer mi ve şişliği ne zaman iner

Kadınlarda estetik olduğu bariz belli oluyor kardeşim. Sende umarım öyle olmaz. Uçak kalkış pisti gibi burunları oluyor :D bir de bununla övünüyorlar falan :D ayrıca burnun kalkık olsun lan nolucak. Bide ön takımlar havalı olsun yeter. popiş sabit dursun
Cevap
13Cevap
Zamanla düşüyormuş yaptırmadım ama çokkkk istiyorum ve en yakın zamanda yaptıracagım bu arada yakışıklıymışsın daha yakışıklı olmuşsun saglıkla iyileş..
teşekkür ederim umarım isteğiniz gerçekleşir
Şu anda amilyat sonrası şişkinliğin var, inecektir, şişkinliğide geçecektir ama genel görüntüsü bu şekil olucaktır, burun şeklin yüzüne yakışmış, hayırlı olsun yeni burun şeklin.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun😄 1 sene içerisinde kendi halini alır. Ödemden ötürü çok kalkık veya şiş görünebilir.
Onceki Burnun üzerinde kemik varsa estetikten sonra burnun doğal oluyor eğer kemik değilde düz sadece uzun bir burnunsa maalesef burun kalkık oluyor benim hafif kalkık oldu burnum
burnumda kemik vardı ve burun ucu hafif düşüktü
Ozman burnun doğal olucak
inşallah
Benim arkadasimda oldu onunda kemikli burnu vardi cok dogal bir burna sahip oldu hiç takma 2 hafta da şişkinlikler iner zaten 1 sene tam oturur
Hayir zamanla oturucak şekli ayrıca çok şiştir şu an 6 aya falan tam şekli olur heralde kimisinin 2 yıl da oluyomus
Burun estetiği sevmiyorum ben bir zaman sonra burun genişliyor ve kocaman oluyor. Kim yaptırdıysa sonradan değişti hiç güzel değil bence.
Doktorlar onun kalkik olduguna bakmayin sonradan iniyor o yuzden kalkik diyorlar. Off ben de istiyorum burun estetigi olmak.
Boş ver burunun kalkık olsun, g. tün kalkık olmasında bro
Ha haaa haa😂😂👍
Şişliği falan gittiğinde bakmak lazım şu an bir şey demek boş olur.
Olum kendinizi mahfediyosunuz bu saçmalıklarla. Paranın herşeyi çözeceğine inanmak saçmalık.
Biraz kalkık ama iner estetik ameliyatlarında öyle oluyor iniyor belli süre sonra
Bir süre sonra indiği söyleniyor, o payı hesaplayarak kaldırıyorlar o kadar zaten.
burnun gözükmüyor ki ne bilelim bu düzelsin öyle ataydın
Dur bi önce şişliklerin insin ya böyle nerden bilcez kimse bilemez
Zamanla düşecek zaten tam oturur knk güle güle kullan
teşekkür ederim
Rica ederim
Şimdi erkekler karı gibi manita gibi oldu bu ne ya
ilk basta normal öyle olmazi benim arkadaslarimin hepsi ameliyat oldu onlardada ilk basta öyleydi bir sene sonra güzel oturur.
Şu an şiş olduğu için anlaşılmaz 2 hafta sonra daha iyi yorum yapabiliriz
çok agrı var mı bize tecrübelerini anlatırmısn
Doktora sorsaydin daha iyi olurdu
salı günü tamponları çıkarmak için gidicem o zaman sorarım
teşekkür ederim
Geçmiş olsun kardeşim
teşekkür ederim
Düzelince at bide oyle görelimm
tamamdır
İyi gözüküyor sargıları çıkarınca at
teşekkür ederim, tamamdır
Anlaşilmiyor ki nerden anlayalım bantlarla