Güzellik & Bakım Sizce büyük göğüslüü olmak güzel bir şey mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yani şöyle 85 ya da 90B olsaydı diyor musunuz? Gerçi ben memnunum da Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncell Sizce büyük göğüslüü olmak güzel bir şey mi? Cevapla Memnuniyet Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Muhteşem olmalı. Çok seviyorum büyük göğüsleri. 1 0 Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl 85 90 beden memeler harıka gördum emdım çok güzel daha dişi oluyor 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Ben memnunum memelerimden 75 gibi benimkiler 1 0 Yorumla
berkecanmaster Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Göğüs dediğin ele gelecek ve yumuşak olacak ama sarkık ta olmayacak 😄 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. e biz de memnun kalsak ya ;) 0 12 Yorumla Soran +1 yıl nasıl Yorumla sedomania2 +1 yıl görsek :) Yorumla Soran +1 yıl Olur ama bir şartla Yorumla sedomania2 +1 yıl nedir :) Yorumla Soran +1 yıl Kabul edeceksen Yorumla sedomania2 +1 yıl söylesen mi artık :) Yorumla Soran +1 yıl Görmek istiyor musun? :) Yorumla sedomania2 +1 yıl evet :) Yorumla Soran +1 yıl Eşim de anneninkileri görebilir miii Yorumla Soran +1 yıl orada mısın? Yorumla sedomania2 +1 yıl eşin başka bir şey görebilir :) Yorumla Soran +1 yıl Yok annenin göğüslerini istiyor, olursa sen de benimkileri görebilirsin. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öyle zaten.. ama güzel değil ya 2 24 Yorumla Soran +1 yıl Ne dezavantajı var sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kamburluk ve sırt ağrısı Yorumla Soran +1 yıl Kaç ki bedenin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim 85 İyi ki daha büyük değil 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl B cup mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl E yine bana göre iyi:)) Sarkma oluyor mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet var biraz ya:( seninki kaç peki Yorumla Soran +1 yıl 75B benim. Minnaklar aaşsdmsd adın ne bu arada? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun iyidir ya 😂 Zeynep , senin? Yorumla Soran +1 yıl Sena benim de. Nerde yaşıyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bölge olarak söyleyim Doğu'da yaşıyorum. Sen peki? Yorumla Soran +1 yıl Egede:) Öğrenci misin Yorumla Soran +1 yıl Gittin mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet öğrenciyim Yorumla Soran +1 yıl Güzel hangi bölüm? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık okuyorum sen Yorumla Soran +1 yıl Ben mimarım. Neden gizlisin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden olmayayım 😂 lezbiyen misin yoksa😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok evliyim ben ya :D :D Ama merak etmiyor da değilim bazen rüyama giriyor:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lezbiyen olmak mıı Yorumla Soran +1 yıl Lezbiyen olamam evliyim:) Lezbiyen sadece kadınlarla yapan. Eşimi seviyorum. Ama bir kadınla o tür sohbeti de merak etmiyor değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sohbet etmem ki o konuda. Şimdi sen sohbet etmeyi merak ediyorsan dikkat et ilerde bir kadınla birlikte olmak bile isteyebilirsin😂 aman dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Yok ben seni merak ettim, o sohbeti etmeyi teklif etmedim:) Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Minnak İyidir minnak 0 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Güncel cevap minnak İyidir minnak Yorumla
suskunn33 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bende menmunum bole iyu 😎 0 1 Yorumla suskunn33 +1 yıl Yas kac Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence değil 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. Büyük meme iyidir iyi 😅 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bir kadında en sevdiğim şey. 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sarkma var mı 0 1 Yorumla gacar4886 +1 yıl Sarkma yaşıyor musun Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. sevmem walla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Muhteşem olmalı. Çok seviyorum büyük göğüsleri.
85 90 beden memeler harıka gördum emdım çok güzel daha dişi oluyor
Ben memnunum memelerimden 75 gibi benimkiler
Yani küçük olmasından iyidir
Göğüs dediğin ele gelecek ve yumuşak olacak ama sarkık ta olmayacak 😄
e biz de memnun kalsak ya ;)
nasıl
görsek :)
Olur ama bir şartla
nedir :)
Kabul edeceksen
söylesen mi artık :)
Görmek istiyor musun? :)
evet :)
Eşim de anneninkileri görebilir miii
orada mısın?
eşin başka bir şey görebilir :)
Yok annenin göğüslerini istiyor, olursa sen de benimkileri görebilirsin.
Öyle zaten.. ama güzel değil ya
Ne dezavantajı var sence?
Kamburluk ve sırt ağrısı
Kaç ki bedenin?
Benim 85 İyi ki daha büyük değil 😂😂
B cup mu?
Evet
E yine bana göre iyi:)) Sarkma oluyor mu?
Evet var biraz ya:( seninki kaç peki
75B benim. Minnaklar aaşsdmsd adın ne bu arada?
Olsun iyidir ya 😂 Zeynep , senin?
Sena benim de. Nerde yaşıyorsun?
Bölge olarak söyleyim Doğu'da yaşıyorum. Sen peki?
Egede:) Öğrenci misin
Gittin mi
Evet öğrenciyim
Güzel hangi bölüm?
Sağlık okuyorum sen
Ben mimarım. Neden gizlisin?
Neden olmayayım 😂 lezbiyen misin yoksa😂
Yok evliyim ben ya :D :D Ama merak etmiyor da değilim bazen rüyama giriyor:)
Lezbiyen olmak mıı
Lezbiyen olamam evliyim:) Lezbiyen sadece kadınlarla yapan. Eşimi seviyorum. Ama bir kadınla o tür sohbeti de merak etmiyor değilim
Ben sohbet etmem ki o konuda. Şimdi sen sohbet etmeyi merak ediyorsan dikkat et ilerde bir kadınla birlikte olmak bile isteyebilirsin😂 aman dikkat et
Yok ben seni merak ettim, o sohbeti etmeyi teklif etmedim:)
Minnak İyidir minnak
Güncel cevap minnak İyidir minnak
Bende menmunum bole iyu 😎
Yas kac
Ben pek sevmem 80b c yeter bence ele sığması laaim
Mükemmel. :D
Bence değil
Büyük meme iyidir iyi 😅
Küçük iyidir büyük ilgimi çekmez
Bir kadında en sevdiğim şey.
85 üstü itici
Evet