Güzellik & Bakım Tırnaklarım nasıl olmuş KScanlar 💅🏻? TheLaady Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor İnsanın fotoğraf çekme yeteneği hiç mi olmaz ya.. bu kardeşler neden böyle 🙄Ben aşık oldum da... Tırnaklarım nasıl olmuş KScanlar 💅🏻? Cevapla Fotoğraf Soruları Tırnak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 485 cevap paylaştı. Ben tırnaklarda taş kullanımını çok seviyorum. Bu nedenle beğendim. Biraz daha uzun tırnağı daha çok seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. İyi olmuş 1 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yemek yapmadığın sürece sorun yok gayet güzel en azından Tırmık takmamışsın eline 1 2 Yorumla TheLaady +1 yıl Kalıcı oje bu, yemek yapmaya engel değil Yorumla GoogleAmcanız +1 yıl Orası size kalmış Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bilmem benim olmayan tutmadigim eller hakkında pek yorum yapmam. Sence? 1 6 Yorumla TheLaady +1 yıl Bence olduı, zarif olmasını istedim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha zarif duracagi bir yer biliyorum ben Yorumla TheLaady +1 yıl Yani? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerin ellerime yakışır mı dersin? Yorumla TheLaady +1 yıl Bilemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnan çok yakışacak bunu görmek ister misin? Yorumla
edding750 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Tırnaklar uzun olmadan kadın elleri daha güzel takma tırnaklar çok itici demisimdir hep buda resimli kaniti 1 0 Yorumla
Dark-black Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Tırnaklar tamam gayet güzel.. Ama dipteki simli bölge olmamış. Bizim sıvacı Hayrettin Abi'de de öyle oluyor. 🙄 1 0 Yorumla
Amoun Takip Et Master Yaş: 43 , eic 45% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 417 cevap paylaştı. Sadece yüzük parmağında olsa çık şık olabilirdi ama hepsinde olmamış.. Sanki simli hamur yoğurmuşsunda öyle sere serpe kalmış gibi olmuş. 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 766 cevap paylaştı. Rengi falan harika olmuş çok güzel, sadece biraz daha uzun olsa göze daha çok hitap ederdi. Bu şekilde pek ben burdayım demiyor. Güle güle kullan. 1 0 Yorumla
Hi_Axi_Shey Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl beğendim çok tatlı olmuşlar hem o kadar uzunda değil böylelikle bana daha temiz gibi bir vibe veriyor hemde görünüş olarakda güzel 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl güzel olmuş güle güle kullan :) ama ben tırnaklarımda taş sim vs sevmem kırmızı ve bordo harici başka renk görmeyide sevmem 1 0 Yorumla
SeyyahÖküz1 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Sevmiyorum ben boyalı cilalı uzun tırnağı kadında 1 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hoş görünüyor, her ne kadar kısa tırnak pek sevmesem de :) 1 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevmedim kirli gibi duruyor goruntusu ve modeli geçtim çok kötü yapmış ya kaba duruyor sekli 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Tırnak sevmiyorum ne kadar bakımlı olursa olsun kısa tırnaklar makbul 1 6 Yorumla dontmuhattapasko +1 yıl bu kısa zaten daha ne olsun Yorumla delidayı0234 +1 yıl Olabilir tırnak kısa olması gereken bir şey çünkü tırnak mikrop vücutta kı mikrop Yorumla dontmuhattapasko +1 yıl valla ben uzun severim çok güzel tıkır tıkır ediyo Yorumla delidayı0234 +1 yıl Sevebilirsin ben sevmiyorum evlensem bile karıma o şartı koyarım tırnakları uzun olan benimle evlenemez Yorumla dontmuhattapasko +1 yıl o kadar yani Yorumla delidayı0234 +1 yıl Evet maalesef Yorumla
goodgirlgonebaddy Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl oje cok guzel ama bi tık daha uzun olsa daha iyo olurdu bence 1 0 Yorumla
fıtııfıtı Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl rengi güzel olmuş ama gittiğin yer pek yapamamış gibi süsü çok iyi durmuyor ama idare eder 1 0 Yorumla
skxmen Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Çok güzeller. En azından uzunlardan değil gına geldi onları görmekten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kısa bi tık daha uzun olsa iyi olurmuş o taş olmamış bence french falan yaptırsaydin keşke 1 0 Yorumla
hotnightgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Jel tırnak mı yoksa jel ile güçlendirme mi 2 3 Yorumla TheLaady +1 yıl Jel tırnak Yorumla hotnightgirl +1 yıl Bende çok yaptırmak istiyorum yaptırırken canınız falan acıyor mu ya da çıkartırken gerçekten tırnak çok inceliyor mu Yorumla TheLaady +1 yıl Hayır hiç acımıyor ve çıkartırken manikürcü çıkarırsa o kadar zarar görmez tırnaklar Yorumla
GüvenilirTv Takip Et Xper 3 Yaş: 57 +1 yıl Gurbete önemli olan hayellerin tirnak fantezi Evlilik için 1 0 Yorumla
senorita000000 Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Ten renginle aşırı uyumlu benim tenim koyu biraz yoksa bende kullanırdım bu tonları :) 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. 2. Fotoda çamura sokmuş gibi duruyo 3 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 914 cevap paylaştı. İlk kes 1 metre olmayan tırnak gördüm. Çok güzel 1 0 Yorumla
Kecka_Kurda Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Çiçekli olanı daha iyi bu da fena degil 1 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Normal tirnak gibi görünüyor ne yaptinki 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güzel gule gule kullan 1 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Ben oje pek sevmem benim için berbat yani 1 0 Yorumla
headachrr Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş ama yaşının ötesinde bi model sanki 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok şık ve temiz duruyor güle güle kullan 😍❤️ 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güzel olmus 2 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 412 cevap paylaştı. Güzel olmus 1 0 Yorumla
saclarimuzamiyo Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ne tatlı parmakları jgddkjg güzel olmuş sade şık 1 2 Yorumla GüneyM +1 yıl @saclarimuzamiyo güzel aldatmaydı tebrik ediyorum sktrdt👏👏 Yorumla saclarimuzamiyo +1 yıl Ne aldatması Yorumla
_Rob_ Takip Et Master Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 458 cevap paylaştı. Zarif olmuş 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Ben tırnaklarda taş kullanımını çok seviyorum. Bu nedenle beğendim. Biraz daha uzun tırnağı daha çok seviyorum.
İyi olmuş
Yemek yapmadığın sürece sorun yok gayet güzel en azından Tırmık takmamışsın eline
Kalıcı oje bu, yemek yapmaya engel değil
Orası size kalmış
Bilmem benim olmayan tutmadigim eller hakkında pek yorum yapmam. Sence?
Bence olduı, zarif olmasını istedim.
Daha zarif duracagi bir yer biliyorum ben
Yani?
Ellerin ellerime yakışır mı dersin?
Bilemem
İnan çok yakışacak bunu görmek ister misin?
Tırnaklar uzun olmadan kadın elleri daha güzel takma tırnaklar çok itici demisimdir hep buda resimli kaniti
Tırnaklar tamam gayet güzel.. Ama dipteki simli bölge olmamış. Bizim sıvacı Hayrettin Abi'de de öyle oluyor. 🙄
Sadece yüzük parmağında olsa çık şık olabilirdi ama hepsinde olmamış.. Sanki simli hamur yoğurmuşsunda öyle sere serpe kalmış gibi olmuş.
Rengi falan harika olmuş çok güzel, sadece biraz daha uzun olsa göze daha çok hitap ederdi. Bu şekilde pek ben burdayım demiyor. Güle güle kullan.
beğendim çok tatlı olmuşlar hem o kadar uzunda değil böylelikle bana daha temiz gibi bir vibe veriyor hemde görünüş olarakda güzel
güzel olmuş güle güle kullan :) ama ben tırnaklarımda taş sim vs sevmem kırmızı ve bordo harici başka renk görmeyide sevmem
Sevmiyorum ben boyalı cilalı uzun tırnağı kadında
Hoş görünüyor, her ne kadar kısa tırnak pek sevmesem de :)
Sevmedim kirli gibi duruyor goruntusu ve modeli geçtim çok kötü yapmış ya kaba duruyor sekli
Tırnak sevmiyorum ne kadar bakımlı olursa olsun kısa tırnaklar makbul
bu kısa zaten daha ne olsun
Olabilir tırnak kısa olması gereken bir şey çünkü tırnak mikrop vücutta kı mikrop
valla ben uzun severim çok güzel tıkır tıkır ediyo
Sevebilirsin ben sevmiyorum evlensem bile karıma o şartı koyarım tırnakları uzun olan benimle evlenemez
o kadar yani
Evet maalesef
oje cok guzel ama bi tık daha uzun olsa daha iyo olurdu bence
rengi güzel olmuş ama gittiğin yer pek yapamamış gibi süsü çok iyi durmuyor ama idare eder
Çok güzeller. En azından uzunlardan değil gına geldi onları görmekten
Kısa bi tık daha uzun olsa iyi olurmuş o taş olmamış bence french falan yaptırsaydin keşke
Jel tırnak mı yoksa jel ile güçlendirme mi
Jel tırnak
Bende çok yaptırmak istiyorum yaptırırken canınız falan acıyor mu ya da çıkartırken gerçekten tırnak çok inceliyor mu
Hayır hiç acımıyor ve çıkartırken manikürcü çıkarırsa o kadar zarar görmez tırnaklar
Çok güzel amma biraz daha uzun daha iyi olurdu
Gurbete önemli olan hayellerin tirnak fantezi Evlilik için
Ten renginle aşırı uyumlu benim tenim koyu biraz yoksa bende kullanırdım bu tonları :)
2. Fotoda çamura sokmuş gibi duruyo
İlk kes 1 metre olmayan tırnak gördüm. Çok güzel
Çiçekli olanı daha iyi bu da fena degil
Mükemmel helede kısa tırnak
Sen mi yaptın bunları
Çok güzel olmuş kuzum bayıldım
Güzel olmuş ama kısa gibi
Güle güle kullan tırnağını
Normal tirnak gibi görünüyor ne yaptinki
Güzel gule gule kullan
Aferin hep böyle temiz ol😅
Ben oje pek sevmem benim için berbat yani
Güzel olmuş ama yaşının ötesinde bi model sanki
Güzel, beğendim 🌸
Beğendim güzel duruyor..
Çok şık ve temiz duruyor güle güle kullan 😍❤️
Cok guzel tam bayan elleri
Güzel güle güle kullanın
Benim de foto yeteneğim yok dndndns
Taş bütün güzelliği almış kötü ya
Pek belli olmuyor, güzeldir ama sorduğuna göre.
Temiz ve bakımlı görünüyor çok güzel
Güzel olmus
Kötü bence
Normal
çok tatlııı <3
Çok nazik duruyor, güzel bence.
Harika olmuş
Güzel olmuş
Tatlı duruyor
Güzel olmuş
Güzel
kötü