Genital bölge herhalde jiletle ters sekilde alıyorsundur ondan dolayı olabilir bu durum birde hassas vucudun vardir. İmkanin varsa lazer yoksa en iyi agda ile alman
Yani burada ki insanlar çok garip. Sanki ben böyle şeyleri yaşamak isterim. burada yardımcı olacak kişilere soruyorum. Sizin gibiler gelip iğrenç desin diye değil. Vucut hassas olabilir bunlar çok normal şeyler. Kusursuz her şeyi düzgün insan görmedim ben
Kusura bakma çok özür dilerim. Telafi olarak sana gerçekçi cevap yazacağım. Asla kuru jilet vurma. Karından vajene doğru jilet asla vurma doğrusu tam tersi. Jilete mecbur kaldığın zaman 3 bıçaklı bir kaç kullanımlık olanlar var. Gillette markası tek geçerim hatta. Yalnız içinde kıl kalmaması lazım. Kullandıktan sonra jileti baba usulü lavabo kenarına vur. Kürdanla kalan kılları temizle jileti su ile temas ettirme. Genital bölge için intim jeller oluyor hem traş esnasında hemde duştan çıkmadan önce. Nohut tanesi kadar olsa kafi. Bi cok markanın mevcut ama Gratiste Benri'nin vardı hem uygun hemde güzel. Hatta şimdi indirimde 41 ₺ falan. Bi çok marka denedim fiyat çok yükselince evli bir arkadaşın tavsiyesi üzerine aldım memnunum.