Bu kadar dudağını şişiren kadın var. Yemek yerken vs çok çirkin göründüklerini düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın çok başarılı ve çok doğru ölçüde yapılan her işlemi beğeniyorum ama suratından sallanan dudaklarla gezenlerin kafasını anlayamıyorum.

Bu kadar dudağını şişiren kadın var. Yemek yerken vs çok çirkin göründüklerini düşünüyorum. Kimse yanlış anlamasın çok başarılı ve çok doğru ölçüde yapılan her işlemi beğeniyorum ama suratından sallanan dudaklarla gezenlerin kafasını anlayamıyorum.

dudaklarını, şeylerine benzetiyorlar, sonra da kendilerine ''kadın'' değeri vermemizi bekliyorlar! Ulen ağzına bakınca seni dudaklarım değil, penisim arzuluyorsa ''acaba neden?'' diye bi aynaya baksalar? Ayrıca senin bahsettiklerinin çogu tiksinç, asla arzulanmıyorlar tarafımca :)
Kamyon lastiği gibi dudağın nesi çekici olabilir ki tercih meselesi seven vardır veya yaptıran kendini iyi hissedebilir ama benim düşüncem çekici gelmiyor
Cevap
19Cevap
Hayır bulmam
Keşke sadece o olsa. İranlı estetik delisi kadınlar gibi ülkemizde de Her kız-kadın birbirine benzemeye başladı... Üzücü
İranlı kadınlar maalesef öyle
Şunun aynısı ya :D :D :D
https://www.youtube.com/embed/uqbBo2kBNooBok gibiler bağzıları botoxun bokunu çıkarıyorlar çok kötü ve bok duruyor
maşallah sevgi dolusun sjhsjshjs
Bunu beğenen varsa onun ben gözüne çıbık sokayım. :D
Ben bulmuyorum yani estetik yapıyorsa bir insan güzel yapmalı. Kendini böyle mahvetmemeli.
ayyyy çok kötü durmuyor mu yaaa birde bütün kadınlar aynı artık nefret ediyorumm
Yok ya bunu ben de abartı buluyorum çünkü kötü bir görüntü.
Cumhuriyet sucuklarına dönmüş dudakları kim sevsin estetikli kadını
Burun estetiği dışında yapılan çoğu şey itici duruyor zaten
tabiiiii.. ben cok cekici buluyorum bayilirim her gun abarti botox dudakli gormezsem uyuyamam...
kovalasınlar seni o zaman :)
hayir demem yonlendir hepsini bana...
sen bu yoğun ilgini belli et mutlaka işe yarar çünkü bu insanlar ilgiye muhtaç olmasalar böyle olmaz :)
ondan mi dersin...
Angelina ablaninki çok güzel
Kesinlikle hayır. Daha çox komik duruyor.
Fazla abartı sevmiyorum
Fotoğraftaki basur gibi olmuş
Doğallığıma her sabah şükürler ediyorum 🙏
Bu ne ya öpmeye gelse kaçarım
Peki bu güzelliğin halis mi
Öhhhhh bu ne böyle 🙂
Yoktur bence
Iyyyyy 🤢🤢
Çok iğrenç
Bence yoktur
Çok itici 🤮
Tabii ki hayır