Neden kusursuz olmak zorunda hissediyorum?

merhaba bikaö yıl öncesine kadar kendimde dış görünüş olarak sevmedipim hiçbir tarafım yoktu şu an da kusurum beni aşırı rahatsız etmiyor ama sanki toplum beni bu şekilde kabul etmiyor gibi hissediyorum kemerli bi burnum var ama çok da büyük değil dedigim gibi beni rahatsız etmiyordu sorunum yoktu ama şu an o kadar fazla burun estetiği yaptıran kişi görüyprum ki hem de estetik olan kızların hepsi gerçekten güxel kıxlar. bikaö tane burnu mükemmel olmayan ama yüzüne aura katan takip ettiğim instagram fenomeni vardı. hepsi teker teker estetik oluyor. tesellimi onlarda buluyordum çoğu zaman. ideallere tamamen uymamalarına rağmen güzeller özgüvenliler diye düşünüyordum ama şimdi tüm tesellilerim teker teker gidiyor sanki ben de yaptırmak zorundaymışım gibi hissediyorum ama yaptırmak istemiyorum tüm bu algılara boyun eğmek istemiyorum 18 yaşındayım ve gerçekten kusurlu bir yüzün varsa günümüz gençleri tarafından dışlanıyorsun ya da birisiyle bir tartışmaya girdiğinde ilk kusurundan vuruyorlar seni. beni de burnumdan vuruyorlar ama dediğim gibi bemce o kadar kötü değil. ne zaman özgüvenimi toplasam o kadar takmamaya başlasam bişey oluyor yine takıyorum. geçen iş yerimden birisi burnunu ne zaman yaptırıyorsun diye sordu durup dururken. gerçekten üstümde baskı hissediyorum. ama yaptırmak da istemiyorum toplum baskısına boyun eğmek korkaklık gibi geliyor. öyle içimi açmak için yazdım umarım buraya kadar okumuşsunuzdur. lütfen sadece benimle benzer durumları yaşayan insanlar cevap versinler
Neden kusursuz olmak zorunda hissediyorum?