Güzellik & Bakım 2 ay Diz kapağındaki kararma nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Var mı bilgisi olan Diz kapağındaki kararma nasıl geçer? Cevapla 10 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 18,6b cevap paylaştı. düzenli temizleyin 0 1 Yorumla Soran Yeni 2 ay Her gün duş alıyorum başka nasıl temizleyebilirim ki
sonyazsonkez Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Kese + geceleri glikolik asit 0 1 Yorumla Soran 2 ay Teşekkür ederim Yorumla
YüksekAkrepp Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 88% 2 ay Düz kapağı mı emin misin 0 2 Yorumla Soran 2 ay Evet Yorumla YüksekAkrepp 2 ay Vajinan bence Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 830 cevap paylaştı. Dizlerinin üstüne çok mu çöküyorsun 0 10 Yorumla Soran 2 ay Yani bazen evi silerken falan Yorumla MUSTAFAZKN 2 ay 2023 de yere diz çöküp ev silmek hmm Yorumla Soran 2 ay Annen temizlik takıntılı biriyse mümkün maalesef Yorumla MUSTAFAZKN 2 ay Ovalıyoyorum ovalıyorum çıkmıyor. Parkeyi sökecek Yorumla Soran 2 ay Fayans abi , keşke parke olsaydı Yorumla MUSTAFAZKN 2 ay Oo ne güzel işte. Askerdeki gibi bas çamaşır suyunu fırçala tut hortumla suyu bitti gitti 😅 Yorumla Soran 2 ay Ay Allah'ım senede iki defa onu da yapıyoruz cinnetlik ya Yorumla MUSTAFAZKN 2 ay Hiç gülceğim yoktu 😅😁 Yorumla Soran 2 ay Ağlanacak halimize gülüyoruz ztn hep Yorumla MUSTAFAZKN 2 ay O bu coğrafyanın bize bi jesti işte napalım 😒 Yorumla
styxworld Takip Et Guru Yaş: 51 2 ay Güzellik & Bakım konusunda 496 cevap paylaştı. Başka yerde var mı 0 3 Yorumla Soran 2 ay Dizlerimde var Yorumla styxworld 2 ay Diz haricinde Yorumla Soran 2 ay Yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
düzenli temizleyin
Her gün duş alıyorum başka nasıl temizleyebilirim ki
Kese + geceleri glikolik asit
Teşekkür ederim
Düz kapağı mı emin misin
Evet
Vajinan bence
Dizlerinin üstüne çok mu çöküyorsun
Yani bazen evi silerken falan
2023 de yere diz çöküp ev silmek hmm
Annen temizlik takıntılı biriyse mümkün maalesef
Ovalıyoyorum ovalıyorum çıkmıyor. Parkeyi sökecek
Fayans abi , keşke parke olsaydı
Oo ne güzel işte. Askerdeki gibi bas çamaşır suyunu fırçala tut hortumla suyu bitti gitti 😅
Ay Allah'ım senede iki defa onu da yapıyoruz cinnetlik ya
Hiç gülceğim yoktu 😅😁
Ağlanacak halimize gülüyoruz ztn hep
O bu coğrafyanın bize bi jesti işte napalım 😒
vazelin sur yumusasin uyice sonrw yika
glikolik asitli bir tonikle
Acık mı kalıyor
kötü değil
Başka yerde var mı
Dizlerimde var
Diz haricinde
Yok