Alnım hafif geniş bu kötü bir şey mi
11 gü
Alnı geniş olmak çirkin mi?

Alnım hafif geniş bu kötü bir şey mi
Kesinlikle hayır halimiz ne olursa olsun bundan şüphe duymamaliyiz bugün varsak belki yarın yokuz hayatımızı her daim elimizden geldiğince Hayata tutunmaliyiz ve kendi mizde sorun aramayi bırakmalıyız çünkü biz de n daha kötü durumda olan insanlar var her zaman halimizden hoşnut kalmsliyiz şahsi düşüncem dur herkesin hayatı kendini ilgilendirir👍
Cevap
34Cevap
Yani tipten tipe değişir.
Çok geniş değilse kötü durmaz
Hayır, alnı geniş olmak çirkin değildir. Güzellik, kişiden kişiye değişen subjektif bir kavramdır ve herkesin güzellik anlayışı farklıdır. Alnın geniş olması, birçok kültürde güzellik ve zeka sembolü olarak kabul edilir. Önemli olan, kendinizi nasıl hissettiğiniz ve kendinize olan güvendir. Kendinizi olduğunuz gibi sevin ve kabul edin. Unutmayın, herkes eşsizdir ve bu da bizi özel kılar.
Benim alnımda geniş zekiyim demek
@MaşaKocaAyıı benimde geniş saçlarla kapattım dikkatli bakarsan😊
Güzellik görecelidir der susarım. Ha çok rahatsızsan , yüz şekline uygun güzel bir saç modeli kestirebilirsin
Benimde geniş yaaa havaalanı pisti gibi aynı Brezilya fönü yaptırdım iyice açıldı ondan önce perçem kullanıyordum şimdi önüme gelmiyor maalesef 😭
Benımde genıs ama kotu durmuyor kahkul bırak rahatsızsan
Şimdi alın var alın var havalani gibiyse çirkin tabi
Herkese göre değişir. Kâhkül ile dengelenmesi mümkün.
Değil, saçın seyrekse ondan da alnın geniş gözükebilir
Hayır hatta yüzü daha da güzel gösteriyor. Ayrıca kahkül çok hoṣ duruyor.
degil hosuna gitmiyorsa alın yapına göre yaparsın saç kesimini güzel durur
Yoo neden kötü olsun kahkül kullan kontür yap vs. çirkin olmakla alakası yok
Ne kadar geniş olduğuna bağlı. Fakat çözümü olmayan bir şey değil. Kaküllü saçlar boşuna yok.
Bence çirkin ben alnı geniş insanları hiç sevmem özellikle kızlarda çok kötü durur kel diyorum onlara genelde
Geniş alnın yüz proporsyonuna uyuyorsa çokta sırıtmaz ama kötü durduğunu düşünüyorsan perçem ya da kısa kahkul kestirebilirsin
Ben geniş alın sevmiyorum. Tabi bu zevk meselesi. Kimi geniş sever kimi dar alın.
Bende de öyle o yüzden saçlarımı toplamayı sevmem ama insanlar yine de yakıştırır bana bilemedimmm
Hafifse bir şey olmaz
Ne kadar hafif ama
Bir yerde görmüştüm zeki insanlarin alni genis olurmuş heralde.
Alnı geniş olan insanlar daha zeki olur kötü bir şey değildir aksine bazılarına çok yakışır
En İyi Cevap