Az önce sorduğum soruda herkes yapma vs dedi ama baksanıza ortalama böyle bir şey isteyeceğim yani sonrası sağdaki gibi duracak ve bence on kat daha güzel bence şimdi hemfikir olmayan kimse çıkmaz

Az önce sorduğum soruda herkes yapma vs dedi ama baksanıza ortalama böyle bir şey isteyeceğim yani sonrası sağdaki gibi duracak ve bence on kat daha güzel bence şimdi hemfikir olmayan kimse çıkmaz

Sen taşımış olduğun bedende yapacağın değişikliği başkalarına sormakta haklı olabilirsin ama kimsenin görüşüne dikkate almak zorunda değilsin ne diliyorsan öyle davran sen şunu da bilmelisin kimsenin umurunda değilsin senin için kimse kılını kıpırmaz en iyisini kendin için kendin yaparsın kendin düşünürsün burnunda çok güzel durmuş yakışacak şimdiden tebrik ediyorum
Ben estetik yaptırmış birisiyim keşke yaptırabildiğim en erken tarihte yaptırsaydım negatif konuşanların yapısı yoktur ya kıskançtır ya da cahildir
Teşekkür ederim ama herkesin amacı bir değildir o da var ☺️ bazılarının amacı kötü olmasada yine de benim düşüncemi değiştirmelerini istemiyorum sonunda on sekiz oldum ve yıllardır istediğim değişiklikleri yapacağım 🥰
Kimin ne söylediğinin hiçbir önemi yok insanlar yalnız doğar yalnız yaşar ve yalnız ölürler esen ki bana 1 TL verin kimse kınıkk bırakmaz fakat eleştiriye geldiğinde seni eziklemek için bir saatlerini harcarlar
Orası doğru 👍 ama yine söylüyorum her insan bir değildir kalbinini karartmasın bu dünya ve görüp yaşadıkların
Ben çözdüm durumu kendi adıma
Nasıl çözdün
tamamda kızın estetiklik ihtiyacı yok , tabi kendi istiyorsa yaptırsın, ama örnek olarak çok daha estetik gereken burunlar var mesela öyle birine gidip yaptırma bence demiyor kimse , ama insan vücudu bu barbie değiliz kızın burnunun ilk halide gayet iyi, ayrıca kimsenin umurunda olmadığı kısmına katılıyorum çoğu kişi fikir belirtmek için 1 kuruş atması gerekse atmaz (bende atmam) , ama niye yalan belirtsinler ki şimdi , hem kendisi fikir sormuş yorumdakilerde söylemiş 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sen otorite misin ki sen bu kadar baskın bir şekilde fikrini belirliyorsun
iyide her insanın kendi fikirleri zaten baskındır, o yüzden tartışmalar uzadıkça uzar zaten , kimse kendi içinde fikrinin eksikliğini kabul etmek istemez, fakat tanımadığım birinin burnuna baskın bir yorum yapmadım yorumumu bulup okuyabilirsin, sana attığım yorumdada kızın burnuyla ilgili dediğim tek şey şuanki halinin güzel olması, yaptırmasın sakın tarzı bir şeyde demedim, ben sen fikrini belirtenlere kıskanç cahil dedin diye sana cevap yazdım😊
Senin bana cevap yazdığını ben biliyorum ve anlıyorum ben de burnunu yaptırmış birisi olarak gözlemlediğim. Burnumu yaptırdıktan sonra çok daha fazla olumlu tepki ile karşılaşıyorsunuz güzel görünüyorsunuz fotoğraf çekilmek keyifli oluyor insanların size bakışı değişiyor yani burada uzun uzun anlatmak istemiyorum fakat kendinize değer katmış oluyorsunuz özetle
katılıyorum zaten insanların kendinde hoşuna gitmeyen özellikleri bazen hep içlerine dert olur, benimde kulaklarım hafif kepçe küçükken çok rahatsız ederdi ortaokulda 1 yıl boyunca saçlarımı hep iki yana alır sonra öne atıp toplardım kulaklarım kapansın diye, her tenefüs gidip düzeltirdim saçımı çok sinir olurdum bozulcak diye, ama mesela artık takmıyorum hiç , dişlerimde biraz dişlektir mesela damak yapımdan dolayı, bazen arkadaşlarım taklidimi yaparken istemsizce dişlek yaparlardı ben fark ederdimde etmemiş gibi yapardım, ama zamanla alışmaktan çok normal buldum hatta bence kusur bile değildi , canlıyız sonuçta ve genelde insanlar birini savunurken bu onun elinde olan bir durum değil der mesela ama olsa ne olcakki, insanların bana karışmaması için illa doğuştanmı dişlek olmam gerek belkide canım istedi , o yüzden yukarda barbie değiliz tarzı bir şey yazdım çünkü kızın burnu dışardan bakan birinin gözüyle kötü anlamda dikkat çekecek bir burun değil, demedimki öyle olduğunu bile bile yaptırma , genelde estetik daha çok kötü açıdan dikkat çeken yerlere yapılır diye gerek yok dedim, ama sanada hak veriyorum insan bir yerini beğenmeyince ya da başkalarının sözleri yüzünden kafaya takınca rahat edemiyor içi düzelmeden , daha çok vermek istediğim mesaj şuydu aslında : ya böyle şeylerin önemsizliğini kabul edip mutlu ol ya da estetik yaptırıp mutlu ol , yani katılıyorum bencede biri doğalım ben diyebilmek için mutluluğundan ödün vermemeli , tabi insan vücudu olduğunu kabul edip bunları takmadanda mutlu olmakta mümkün , kişinin kararı 🙃
Bence sen bir psikolog desteği al çünkü görüşlerine bakılırsa normal değil ruh halin. Ayrıca bu iki foto arasında değişim yok sadece kendini kandırıyorsun.
Aklıma bu görseli getirdi. 🤠 Estetiğe gerek yok bu arada.

Senin burnun güzel ya benim burnum nasıl 😂
Cevap
33Cevap
Bundan daha güzeli olmaz gadası
Sağdaki oynanmış fotoğrafı mı diyorsun
Evet
Hahaa demiştim!
İnsanları anlamak hakikaten güç arabaya parça alırken Orjinal parça olsun deniyor telefona kılıf alırken Orjinal kılıfa yu şarj aleti alırken orijinal şarj aleti arzuyu ama kendi bedenin söz konusu olduğu zaman mübarek Orjinallikten hiç bahseden yok Allah seni böyle yaratmış her insan kendi doğasında daha güzeldir
Güzellik algıları ve moda yıllar geçtikçe değişiyor. Eğer bunu kendin beğenmediğin için yapıyorsan (güzellik algıları veya başka bir şey için degil) yaptır. Ama eğer bunu şu an etrafta dayatılan güzellik algıları gibi şeylerden yapıyorsan bundan 10 yıl sonrasını bile bilemiyoruz bundan 10 yıl sonra belkide daha farklı olacak ki yüksek ihtimal (herkes aynı yaparsa bu sefer gene farklı ve az olan şeylere bakicaklar)
Kendim istediğim için yapıyorum ☺️ çocukluğumdan beri dış görünüşümü bir türlü kabullenip sevemedim bu yüzden değiştirmeyi deniyorum
İki foto arasında ne fark var ki 🗿 yaparsan "süreyya hanımın muhteşem değişimi" olur
Bence gayet var
Yok
Yüzünü gua shea taşıyla duzeltebilirsin masaj yaparak estetik olursan sürekli o belge estetik isticek ilerde pişmanlık duyabilirsin her sene güzellik algısı değişiyor tabi kendini nasıl mutlu hissedersen onu yap ama masaj yaparak duzeltmeni tavsiye ederim yazık cildine
estetiksiz hali bile çoğu kişinin istediği burun delimisinn , bozma bence doğallığını yüzün falan hoş çünkü
ben varken sen kimsin ki güzel olacan kanka? yüzüne bakıyor musun sen hiç
Nasıl yani
anlayamadıysan demekki doğru cümleyi kurmuşum
İyi de coook az fark var o kadarcık fark için o kadar çile çekmeye değer mi? Ben de oldum zorlandım baya
Gerekli gibi görünmüyor bnce hiç dokunma. Direkt estetikli damgasii yersin doğal hali zaten güzel
Çok fazla bir fark göremedim ikisi de güzel bence sağdaki bir tık daha küçük ve ince 💜karar senin
E inan fark yok he. O paraya yatırım yap daha iyi knk.
pencerenin köşesini az buçuk daha görebileceğiz diye bu acıyı çekme pembeli
Aman aman bir fark çarpmadı gözüme ya yüz hatlarınız çok güzel bu arada
Sen once sacina bakim yap burnunu ayptiracagina pasakli
Kötü bir burnun yok ama yaptirirsan daha iyi olacaktır
Estetik operasyon sizin photoshop ile yaptiginizdan daha iyi sonuçlar cikariyor efenim.
Herkesin dediğini boşverin siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın
Sağdaki de güzel soldaki de. Karar senin tabiki ama çok güzelsin. Artık herkes estetikli ve birbirine benziyor. Doğal güzel olmak en iyisi bence. Burnun kötü olsa tamam yap derim ama çok güzelsin cidden. :)
Sivri burun uç moda kadını daha seksi gösteriyor ucu torpuletmeden ne anlıyorsunuz
Kendi burnun daha güzel, yüzüne yakışıyor yemin ederim. Ki ben estetikli burunları seven biriyim. Bunu çok nadir söylerim.
Hayır çok güzelsin, tatlısın ama kendini nasıl beğeniyorsan öyle ol aynaya baktığında mutlu olursun.(bence çok güzelsin ve estetiğe ihtiyacın yok.)
Teşekkür ederim ☺️ aynaya baktığımda mutlu olmak için değişmem gerekiyor çocukluğumdan beri kendimden nefret ediyorum
Evet çok şirin bir burun
🥰🥰🥰
Kaydırak gibi yaparlarsa çok ağlarsın.
Estetik kimseyi daha güzel yapmaz. İnanmayın böyle şeylere. Daha güzel olmuşsun diyenler ya yüzünüze karşı doğruyu söyleyemeyenler ya da sektör çalışanıdır.
burnun cok güzel estetik yaptırmana degmez cok istiyorsan dolgu yaptırabilirsin
Soldaki de olurdu yani gerek yokmuş ama yine de soldaki daha iyi
Fark yok ki boşuna bıçak altına yatıyorsun
Olsun birazcık var ama
İki resim arasında fark var mı ki
Siz kafayı yemişsiniz
Bence olma gerek yok
Bazı erkekler estetiklilere bakmaz
Burnun gayet iyi
Bence ihtiyacın yok ama yine de senin bileceğin iş
Fark yok ki anlamadım bile nereye ne yaptığını
Resimler arasında herhangi bir fark yok ki 😀😀😀