Çok tatlı değiller mi ya

Karakterlerini bilmiyorum ama Hem güzel hem tatlılar

Çok tatlı değiller mi ya

Karakterlerini bilmiyorum ama Hem güzel hem tatlılar
Çok pisler. Yakından hiç muhatap oldun mu? Eğer olsaydın sevmeye devam edemezdin. Turizmde çalışıyorum. Bunlar kadar pis yemek yiyeni ve pis şeyler yiyeni görmedim. İğrenç şeyler tükettikleri için tenleri de çok kötü kokuyor.
Yok ya sahimi? İnstagramda falan karşıma çıkıyorlar aşırı kibarlar
Klozet duşakabinin yanında olmasına rağmen duş alırken ayak altına havlu koyup, üzerine de dışkısını yapan bir milletler 😬 kurutulmuş böcek çerezi falan yiyorlar. Çok pisler ya ıyy. Leş gibi kokuyorlar. Kibarlar ona bişey diyemem ama ten kokuları çekilecek gibi değil
Yok ya böcek yedikleri için mi bu kadar tatlı ve pürüzsüzler
:D
Pürüzsüz değiller. 15 kilo makyaj yapıyorlar. Makyaj çıkınca pürüzler de çıkıyor ortaya 😅 işte sosyal medyanın bu yanlış algısı var ne yazık ki. Olmadığın insan gibi görünmek çok kolay
Yani şimdi benim hayaller suya mı battı
Ben evlenince bu kız havluya mı sçıcak
İnanılmaz makyaj yapıyorlar. Kahvaltıya inerken makyajsız indi. Kare yüzlü, sivilceleri olan normal bir kızdı. Allah'ım sonra çıktı odadan. Asla o kişi demezsin. Yüz incecik olmuş, burun küçülmüş afete dönmüş. Ama makyaj çıkınca tanıması biraz zor olabilir 🤣🤣
Ahhahahahahahah öğretirsin artık oraya değil buraya diye 🤣🤣
Bence senin karşına öyleleri çıkmıştır hepsi öyle değildir
Yorum yapan da kabahat. Bana ne ne yaparsan yap
Kızma ya noldu şimdi :D
Evet çok tatlı ve güzeller
ben beğenmiyorum çok ince yapılılar dal değnek ne gö t var ne avuçlayacak bir bacak. tahtayla sevişmeyi seviyorsan olabilir...
😀😀😀😀
Cevap
1Cevap
Evet bebeksi yüzleri var ama bunlar koreli galiba
asyalıları hiç sevmiyorum
Neden
Evet çok tatlılar
Zaten evlenirsem çinden olucak
Hayırlısı 😊🥀
Öyle olucak
Bende caponları
Ben japon çin karıştırıyorum bazen