Güzellik & Bakım Kızlarda ideal göğüs ölçüsü kaç olmalıdır? Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kızlar ve kadınlarda ideal göğüs ölçüsü sizce ne kadar olmalı? Kızlarda ideal göğüs ölçüsü kaç olmalıdır? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. 80b beden. 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı. Ben 80b ve 85b'nin yılmaz savunucusuyum ama göğüs göğüstür. Sonuçta Allah vergisi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Her gogüs idealdir nokta 1 0 Yorumla
İrfan0134 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 87% +1 yıl En sevdiğim göğüs 70 beden. 1 4 Yorumla Hoplatır +1 yıl Sende mi küçük seviyosun Yorumla İrfan0134 +1 yıl Ben küçük göğüs hastasıyım Tam somurmalik oluyor. Yorumla Hoplatır +1 yıl Kesinlikle Yorumla İrfan0134 +1 yıl Ve küçük göğüs lu kızlar daha ateşli ve arzulu oluyor. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 80 B 1 7 Yorumla Hoplatır +1 yıl Senin 80 b Diye diyosun demi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen Yorumla Hoplatır +1 yıl Memnun musun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Hoplatır +1 yıl Allah sahibine bağışlasın 😊İyi bak onlara Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sahibi benim ve bakıyorum Yorumla Hoplatır +1 yıl Büyüğü eğer küçüğüne karşı saygılı mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 95 idealdir 1 4 Yorumla Hoplatır +1 yıl 95 çok büyük ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elde ki bu napim allah vergisi Yorumla Hoplatır +1 yıl 😂😂 Yorumla Hoplatır +1 yıl Sende haklısın Yorumla
tusem34 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl 80B Olmalı 2 2 Yorumla Hoplatır +1 yıl Senin 80 mi Yorumla tusem34 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 85 B 1 5 Yorumla Hoplatır +1 yıl Senin kesin 85 diye diyosun demi 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama bence ideal yani kızlarda Yorumla Hoplatır +1 yıl Biraz büyük değil mi gerçi yaşın kaç bilmiyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşla hiç bı ilgisi yok Yorumla Hoplatır +1 yıl Biliyorum ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
80b beden.
Ben 80b ve 85b'nin yılmaz savunucusuyum ama göğüs göğüstür. Sonuçta Allah vergisi
Her gogüs idealdir nokta
En sevdiğim göğüs 70 beden.
Sende mi küçük seviyosun
Ben küçük göğüs hastasıyım
Tam somurmalik oluyor.
Kesinlikle
Ve küçük göğüs lu kızlar daha ateşli ve arzulu oluyor.
80 B
Senin 80 b
Diye diyosun demi 😊
Aynen
Memnun musun peki
Evet
Allah sahibine bağışlasın 😊
İyi bak onlara
Sahibi benim ve bakıyorum
Büyüğü eğer küçüğüne karşı saygılı mi
95 idealdir
95 çok büyük ya