Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Her güzelin bir kusuru olur mu?
@ayseesrass ben kusursuz derken huy olarak kişilik karakter olarak dört dörtlük insan olmaz dedim. yani hatasız insan olmaz, günahsız insan olmaz diyorum. Görsellik olarak da kusursuz bir güzelliğe kimse zaten sahip olamaz. Bu her konu için geçerli. Size gelince o kadar kusur kadı kızında da bulunur.
Gül'ün dikeni olduğu gibi oda gayet olması normal, dir bence🦋
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aynen mesela kuzenim ayla var kız cok güzel sarışın bronz ten yesil goz 172 boy ince bel dolgun kalça meme kız resmen mankenlerden bile daha güzel ama söyle bir kusuru var kı; ayla travesti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet her insanın kusuru vardır güzellik veya çekicilik önemli değil.
Her güzelin de her yakışıklının da bir değil birden çokta kusuru olabilir. Kusursuz insan olmaz ve olamaz.
Evet benim suratım ve fiziğimin güzel oldugunu söylüyorlar fakat arada suratimda sivilce çıkıyor. ve takıntılıyım
@ayseesrass ben kusursuz derken huy olarak kişilik karakter olarak dört dörtlük insan olmaz dedim. yani hatasız insan olmaz, günahsız insan olmaz diyorum. Görsellik olarak da kusursuz bir güzelliğe kimse zaten sahip olamaz. Bu her konu için geçerli. Size gelince o kadar kusur kadı kızında da bulunur.
Tabiki olur.. Hiç bir insan mükemmel değildir... Seviyorsan o kusurları görmeyeceksin...
Kimse kusursuz değil ki, güzel olmakla alakası yok.
Tek sorun paraydı doğru. Ya unutmuşum allaha emanet
Kimmiş o kusuru olan güzel bakalım 😀😀😀 sen değilsin herhalde 😀😀
Kusursuz güzellik olmaz sana göre güzel olan başkasına göre güzel olmayabilir...
Gül'ün dikeni olduğu gibi oda gayet olması normal, dir bence🦋
Aynen mesela kuzenim ayla var kız cok güzel sarışın bronz ten yesil goz 172 boy ince bel dolgun kalça meme kız resmen mankenlerden bile daha güzel ama söyle bir kusuru var kı; ayla travesti
Her insanın bir kusuru vardır
benim kusurum yok şükür
Herkesin küsur vardır
@Dertli1818 senin peki
Hayır her güzelinde olmuyor
Kusursuz insan varsa ya Rus ya da Ukraynalı 😂
Bilemiyorum olabilir belki 😄
Bilmem senin var mı :)
Kimse kusursuz değil
Ne erkek ne kadın
Aynen öyle olur kusursuz bir güzel yoktur
Senin yok gibi disdan ama içten bilemem😄
Oluyor en kötü ihtimal psikoloji bozuk oluyor
Huyu suyu kusuru olabilir
olur
Evet
Olur tabi
Kesinlikle
Evet ıllakı
Olur
Evet olur
Olur
Evet vardır
senın ne
Fiziğim ve suratımın güzel olduğunu söylüyorlar fakat arada suratımda sivilce çıkıyor.
Ve takıntılıyım
bır kusurunuda ben solımmı
Şöyle
bnı takıp etmıosun jcjcjfk
Olur.
Olur
Herkesin kusuru olur
Sen hariç evet 😊
oluyor evet
Evetty