Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar Ne Diyor
3
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bende gittim ama buz lazer kesin çözüm değil. Bi süre tüyleri uyutup tekrar çıkıyorlar. Tenin açık veya orta ton ise Alexandrite lazer epilasyon daha iyi. Direkt tüy köklerini yakıp yok ediyor. Cildim bebek gibi şu an ve bana sadece her lazer dönüşü 6 saat duş almam yasaktı normal olarak ertesi gün alıyordum ve kese mutlaka yapıyordum.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana 24 sqat suya dokunma demişlerti uyguladım düşün 2 sene gittim eşim birdaha zaten göndermez şu an baxaklarım kıl yumağı oldu tekrwrdan
Eşiniz niye göndermesin ki ondan mı izin almanız gerekiyor sanki siz bir bireysiniz onun maaşı ile geçiniyorsanız düzgünce anlatın bakım şarttır çünkü ğer istemiyorsa da bir işe girip çalışayım kendi paranızla halledin evde bile olsanız sizinle kararınız önemli birisinin emriyle yaşamak değil amaç
Para değil mevzu kıskançlık yani yanlış anlaşılmasın tüm vücut gittim ve zaten ilk duyunca delirdi ona kalsa evde ağdayla al diyor zaten bacakmış türmüş önemli ceğil onun için
Kızlar Ne Diyor
Bende gittim ama buz lazer kesin çözüm değil. Bi süre tüyleri uyutup tekrar çıkıyorlar. Tenin açık veya orta ton ise Alexandrite lazer epilasyon daha iyi. Direkt tüy köklerini yakıp yok ediyor. Cildim bebek gibi şu an ve bana sadece her lazer dönüşü 6 saat duş almam yasaktı normal olarak ertesi gün alıyordum ve kese mutlaka yapıyordum.
Bana 24 sqat suya dokunma demişlerti uyguladım düşün 2 sene gittim eşim birdaha zaten göndermez şu an baxaklarım kıl yumağı oldu tekrwrdan
Eşiniz niye göndermesin ki ondan mı izin almanız gerekiyor sanki siz bir bireysiniz onun maaşı ile geçiniyorsanız düzgünce anlatın bakım şarttır çünkü ğer istemiyorsa da bir işe girip çalışayım kendi paranızla halledin evde bile olsanız sizinle kararınız önemli birisinin emriyle yaşamak değil amaç
Para değil mevzu kıskançlık yani yanlış anlaşılmasın tüm vücut gittim ve zaten ilk duyunca delirdi ona kalsa evde ağdayla al diyor zaten bacakmış türmüş önemli ceğil onun için
Ağda ile alınca zalazlara gidince de aynı bacağı sahip olunuyor zaten lazlara gelince bir erkek yapmıyor ki kadın bakıyor
Yazım yanlış olmuş lazere gidince diyecektim
İşte kadından bile kıskanıyoe az öküz biraz benimkisi
Böyle bişey yaptıracaksan biraz pahalı yerleri düşünmelisin uygunlar pek işe yaramıyorlar. Ben yaptırdım memnunum
Benimkide bulunduğum ilde pahalı yerdi ama bana mı yaramadı anlamadım epilasyona gitmeden tüylenmem daha azdı şimdi daha çok
Hadi yaa üzüldüm senin adına
Bende üzülüyorum ama nağacam onuda bilmiyorum
Bazılarında buz lazer işe yaramıyor diğer seçenekleri dene durumun varsa. Biraz acılı ama daha etkili
Durum var ama eşim ikna etmek zor
Daha da arttığını görmüyor mu o da.
Görüyor ama ben tüm vücut gittüm kıskançkık var evde kendün yap diyor zaten öyle bacak tüy umrunda değil biraz hanzo
Ne diyim bilemedim
Siz kaç seans gittiniz ve memnun musunuz
12 seans gittim memnunum bitti yani
Evli misiniz peki ve hangi bçlgeler içün gittüniz
Tüm vücut için gittim evliyim evet
Eşiniz sorun yaptımı peki birde eşiniz memnun mu bu halinizdrn
Buz lazer çok etkili değil diğerlerini araştır
Bu saatten sonra zor eşim zaten göndermez ama kıskanıyorum milleti