AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Daha ne olsun güzel burnun var gadası
Yaptırdım herkes kaydırak diye dalga geçiyorsa moralim bozuldu
Millet kıskanıyordur seni
Yok ya komşumuz bile bugün gördü Pinokyo burun olmuş dedi moralimi bozdular çok acaba orijinalde kötü resimde mi güzel duruyor anlamadım
Millet kıskanıp senin moralini bozmak istiyorlar
Bunun gadasida bitmiyor ga
@Meryemtoprak niye bitsin
11 ay önceki soruya niye gelirsiniz ki ben anlamadım 😂
Bende anlamadım 🤣
Bu arada burnun çok kayık
Hayır gayet güzel. Burun ameliyatı oldun sanırım. Ben de 8 ay önce olmuştum, sonradan düştü ucu biraz. :)
Yaa peki bariz oldu mu düşüş yoksa herkes fark edecek kadar düştü mü
Hayır çok bariz değil, biraz düşüyor. Fakat herkeste düşmesi normalmiş.
Şimdi tüm ödemler benim burun ucuma toplandı mesela ondan kaynaklı da olabiliyor düşük gözükmesi. 1. sene de belli olur tamamen.
Burun üstünde ortasında ödem kalmadı benim uç tarafında çok ödem var. Onlarda geçerse sonuç ortaya cıkacak😌
Ben düşmesini isterim açıkçası fazlasıyla kalkık olduğunu düşünüyorum çünkü ben böyle istemedim doktor yaptı
En fazla 1 cm filan düser heralde bilemiyorum ama gayet normal, burnun cok kalkık değil.
Tek sıkıntı burun deliklerin göze çarpıyor biraz ama gerçekten inecek inan😌 ben de ilk yaptırdığımda cok güzeldi dedim insallah cok inmez, çok inmedi ama düzlesti biraz ucu. O da benim pek hosuma gitmedi ama sonuç olarak memnunum yine de
Kaydırak havası var üst ksıımda dümdüz deği l yani ucuna gelirken havaya kalkıyor dümdüz olmasını isterdim yapacak bir şey yok artık ucu da inşallah sivrilmez top gibi şu an sivri olmasını istemem 🫣 teşekkür ederim bu arada sana bilgilendirme yaptığın için 🥰
Alt kısmı büyük ihtimal düzleşir o kalkıklık kalmaz o şekilde hiç merak etme🥰rica ederim güle güle kullannn
o burun zamanla az düşer ve yerine oturur sen herkesin dediğine bakarsan ohoooo.. Millet herşeyi iyi biliyor zaten.
Aynen ama diyen insanlar kocaman insanlar babam yaşında adam karıısda duyunca boğuldu gülmekten ergen gibi insanlarla uğraşıyorum
onlar geri kalmış insanlar hiç takma bence burun senin ve hoşuna gittiyse gerisini salla
çok güzel duruyor zaten yeni yaptırdın herhalde ileride daha da düşecek o yüzden kalkık olması güzel
Yok doğal görünüyor. Kime yaptırdınız yazabilir misiniz?
Ankara’da başkent hastanesinde yaptırdım
Güle güle kullanın, çok hoş.
Yapılı burunu şak diye anlayan biri olarak, açıkçası kaydırak değil. Önden gormedigimiz için yan profile göre güzel.
Önden kaydırak gibi durmuyor işin garibi yandan böyle
Bir tık fazla kalkık duruyor ama herkesin bu buruna sahip olması daha büyük sorun
Aşko 3 hafta oldu inşallah inecek yoksa özellikle uç kısmını yapan doktorlar var 25 dk felan kaldırıp indiriyor
Yeni yaptırdıysan iner zaten dert etme kaydırak, Pinokyo gibi saçma sapan lakaplar takanları
Aynen sinir oldum gerçi diyenler yaşlı insanlar yani onlara anormal geliyor
Herşeyin (popo hariç) fazla kalkık olanı iyidir, boş ver 👍
Yani kalkık mı cidden burnum bana normal geliyor ama işin garibi
İyi iyi dik olsun işte her yerin ne var bunda 😅
Basta cok kalkik gelebilir zamanl iniyor o merak etme bekle 3-6ay farki gorceksin
İnşallah ya siz oldunuz mu bana normal geliyor ama çevrede herkes kalkık olmuş kaydırak havası var diyorlar moralim bozuluyor
Evet oldum basta oyle duruo benim
Burnumu bide yamuk yapti Allahtan cok belk dehil
Sonradan ne kadar düşüyor peki aşırı bir düşme yaşanıyor mu yani burunda
Estetik mi yaptırdın? Herkese yaptıkları buruna benziyor
Evet ama ben dümdüz istedim doktor Kbb uzmanı olmasına rağmen estetik yaptı kemeirni alıp bırakması lazımdı niye böyle oldu anlamadım bir de herkes bana kaydırak burun diyor
Evet doktorun kafasına göre hareket etmesi kötü olmuş
Aynen bana normal geliyor aslında herkes saçma sapan konuşunca çok kalkık olmuş vs kaydırak deyince jeton düştü öyle anladım
Olsun boş ver alışırsın
Burnunuzun yapısı feminen bir yapıya sahip erkeklerde 90° olur dudak ve burun aşısı kadınlar değilse 90’dan fazla yani yukarı bakmak zorundadır ayrıca bunun gayet hoş
Zorundadır derken? Herkesin burun yapısı farklı
@Üye9203o581u2 kalkık olmak zorunda değil herkesin beğenisi Farklı misal ben istemiyordum böyle benim burnum böyle oldu ancak
Yaptırdın galiba, bence kalkık değil gayet normal yani nerede yapıldıysa güzel olmuş :)
Ne bilim kaydırak dedi birisi komşumuz Pinokyo gibi olmuş dedi ağladım. Moralimi bozdular
Takma onları çok yakışmış yüzüne
Teşekkür ederim çenem geride kaldı komik duruyor ama inş bişeuler yapıcam
Bu burun şekli için millet estetik cerrahide sıraya giriyor. Şükret yani :)
Hahhahahh yaptırdım zaten ben de ama ben dümdüz istiyordum adam şekilli yaptı
:D
Güzel bir burun 👃 kaça bana bırakırsın. Sinüslerin falan temiz demi?
Ust dudağı kaldıracak kadar kalkık, dr yanlış yapmis
Burnun burun gibi sağa sola çarpmadan kendine nazar etmeden güle güle kullan
Hep erkeklerinki mi kalkık olacak bırak bizimki de kalkık olsun aşko gayet güzel takma kafana
Aynı benim burnum buna kötü diyenin beyni yoktur zaten
Hayır bence gayet güzel ve minnoş bi burun😂
Minnoş değil bence aynada büyük duruyor işin kötüsü keşke küçük minik olsa
Şu an sadece yapılı olduğu çok belli kötü durmuyor tabii ama bi kaç ay sonra düşüyor diye biliyorum o zaman daha güzel olur 💓
Herkes burun estetiği yaptırınca sonuç bu, felaket.
Yaa çok mu kötü aam daha 3 hafta oldu doktorum ekstra yüksekte bıraktım aşırı düşme oluyro benim ameliyatım sonrası dedi
Yeni ameliyat olmuşsun altındaki özden belli o biraz daha iner
Yaa demek fark ettin hani burnumun alt kısmı demi şiş 3 hafta oldu da
Hem şiş hem iz var. Ben de oldum 7 ay olacak
Güzel standart estetikli burun artık 200 metreden tanıyorum cekiciligide kalmadı keşke doğal kalsaydı kızların burnu mongol gibi birbirine benzemeye başladı.
ay ne kaydırak burunlar var kız saçmalamaaa ayrıca belki sen öyle istedin kime ne de geç çok tatlı burnun <3
Evet bana da hafif kalkık geliyor artık herkes söyledikten sonra önceden normal geliyordu 3 hafta oldu işte inşallah biraz daha düşer ben kendime yakıştıramadım nedense yoksa burun güzle benim resimde gözükmüyor ama çenem geride dudağımda yok yaptırmayı düşünüyorum artık belki de ondan dikkat çekiyor
evet yüz hatlarınla da alakalı olabilirr
Ben mesela burnumu yaptırsam düz yaptırırım kavisli yaptırmazdım
Kavisli mi olmuş inan hiç anlamadım doktoru zaten resimlerimi çekti sana bu burun gidiyor dedi öyle yaptı
Kavisli dediğim şey işte ya yuvarlak yani senin ki gibi u seklinde
O kadar da kötü durmuyor hatta iyi görünüyor burnun ama ben olsam kendime düz yaptırırdım demek istedim
Herkes kalkık demiş benim burna ne derler acep
Aslında kararında dediler bence çoğu yorum normal diyen dolu 😂
Yok kararında bencede
Hangi doktor yaptı yaz olmiyim benimde kirık kemik düzelicek en büyük korkum estetik tamamen yapması
Eğer içerden bir sıkıntın varsa zaten dokunmaz dışına korkmanıza gerek yok
Evet içerden de birazda kemerli gibi yani doktorda dedi belli opmuyor kemik kardeşim sorun
Bilemiyorum ama estetik olursan şu kadar diyeyim %60 kişinin burnu %40 doktor müdahalesi ben 20 tane doktor genzmişimdir hepsi resimde bana böyle çıkardı en sonunda birisine yaptırdım artık
Şimdi kirık burun için kbb ye mi hideyim vallaha kimseye güvenemiyorum napıcam şaşırdım
Aşkım inan bana insanlar alıştıktan sonra ya da sen alıştıktan sonra herkes aynı kimse dikkat etmiyor sana ilk başta garip geliyor Kbb ye yaptır ama estetik cerrahı net böyle yapar
kaç paraya mal oldu?
30
güzelsin zaten ve çok gereksiz şeylere para harcıyorsun
Ameliyat olmalisin acil
Ameliyat olmuş halim bu
çevrendeki insanlar çok kötüymüş
Evet kaydırak tamam da Pinokyo ne demek anlamadım yani ucu çok mu büyük de Pinokyo diyorlar işin komiği diyen insanlar kocaman insanlar babam yaşında adam karııs da duyunca gülme krizine girdi ergen gibi su içerken boğuluyordu gülmekten
ıy iğrençlerrrr
Aynen aslında sevdiğim komşularımız biraz sinir oldum açıkçası
güzel olmuş burnun bu arada burnunu ve sorunu görünce allah başka dert vermesin yazmaya girmiştim güzel burnu niye böyle şeyler soruyo diye :D
İnsanlar psikolojimi bozdu kendileri de oldu aslında yorum yapanların bir kısmı hatta onların burnu düştü belli bir süre sonra ama kalbimi çok kırdılar kadın çok güldü boğuldu yani gülmekten rezillikti
onlar ne anlar ki estetikten bence çok güzel
Bir tık fazla kalkık
3 hafta oldu belki düşer ümidi 😂
Evet sonradan daha doğallaşır, kötü değil ama daha güzel olur sonradan
İnşallah ya belki çenem geride dudaklarım da yok yaptırmayı düşünüyorum zaten estetiklendim bari hepten yapayım
🤣 Bence dudakları yaptırma, doğallık daha özgün ve çekici
Güzel duruyorda estetik olduğu belli
Olsun belli ya herkes kaydırak diyor zaten Pinokyo bile diyen oldu inan ki 😂😂😂
Pinokyo 😂😂😂😂
Yaaa delirtme beni 😂😂😂
Shhahah tamam estetik güzeli yalnız gizliden çıksan da görsek 😂
Yaa estetik demesem anlamazsın valla 😂
Ahhahaha ben anlarım çok yaptıran çevremde iş okul arkadaşlarım olmuştu hepsini anladım bozuyordum aynı konuşanlardaki hasan can gibi estetikleri hemen ortaya çıkarıyordum😂
Ama cidden doğuştan burnu böyle olan insanlar var ciddi analmda hafif kemerim olsaydı kimse anlamazdı
Valla burun yapısı insanın en temel yağlanma oranına sahip yeri ve kemik yapısından kaynaklanıyor estetik yaptırmak. Eğer nefes almanıza engel değilse bence doğal duruşı daha iyi olur
İyi iyi, gerek yok para harcamaya.
Bence gayet güzel ve hoş.
Allah'ın yarattığı her şey Güzel
Sen komple bir fazlalık sin
Popon kalkık olmasın canım ya ne önemi var burnun
Daha taze oturacak hafif düşüş olur
Yo bence gayet güzel.
Gayet güzel maşallah
Gayet normal bir sıkıntı göremedim
Degiselimmj güzelmiş
estetik mi? güzel olmuş benim doğal burun böyle 🙂
Ama çok belli oluyro diyorlar
Kalkıklığında problem yok burun deliklerin geniş
Yok bak burun deliklerim burada öyle durmuş en çok burun deliklerim eskisi gibi şu an kalkık olmasına taktım
Üst dudağın küçük o yüzden çok kalkık geliyordur
Yaa çenem de aynı şekilde
Çene ameliyatı da mı oldun
Hayır çenem geride dudağım da yok yani ağız yapım çokk küçük hepsi olunca burnum hepten kalkık duruyor
Olabilirr
Doğal durmuyo çok belli yapmacık olduğu
Mükemmel bir burnun var
Benimkinin yanında harika
Seninkiyle karşılaştırma işte tek başına bak güzle mi 😂
Burnuma niye kötü dedin şimdi sen küstüm
Görmedim bile nasıl kötü diyebilirim sadece karşılaştırma yapmadan fikrini söyle demek istemiştim 🫣
Aradağınız aboneye ulaşılmıyor lütfen instagramdan deneyin
Çok güzel.
Teşekkür ederim 🥹
Rica ederim, kimseyi takma kafana.
Öyle olmuyor ama ya çok laf eden oldu da
Elalemin ağzı torba değil büzesin. Melek olsan kanatların nerde der laf ederler. Elalem ne der diye yaşanmaz. boş ver o yüzden takma. Kendini iyi hissediyorsan bitmiştir.
dudak lazım sana
Ay evet maalesef çok küçük 1 cc bile kurtarmaz beni
1zaten az gelir kız bilesi bile fazla
Kaç cc olması lazım ki acaba 2 de mi az olur kaç yaptırayım 5 mi 😂
djshshdh
Yaaa ciddi soruyorum ben 2 2,5 baya iyi mi olur
iyi bir uzmana muayene ol o söyler
Uçuşa geçmiş f16 gibi abla
Çok mu kalkık ya 3 hafta oldu düşer ümidiyle
Fazla gibi
Ney fazla canım kalkık olması mı 3 hafta oldu da fazla yukarıda bırakmış düşme oluyor diye
Düşme oluyorsa bilemiyorum canım.. yani resimde uç kısmı fazla yüksek geldi.
Evet ya bana normal geliyor da millet kaydırak deyince jeton düştü bende de 😂😂
Hahaa düzelir umarım:)
Çok güzel aynı benim burnum :D
Senin de mi estetik
Daha 3 haftalık sanki bügük gibi
bende estetik yok. ama burnun cok ideal bende. estetikten dolayı muhtemelen alışamadın
Çok millet yorum yaptı ondan moralim bozuldu kaydırak olmuş diyen oldu Pinokyo bile diyen oldu yani
Çok takılma canım benim. Tam ayarında
Çok güzel burnun var
Hoş duruyor
cok guzel
Güzel
güzel güle güle kullan canım
10 numara 5 yıldız öpülesi
Gayet güzel
İyi.
popon kalkık olmasın burun sorun değil