Güzellik & Bakım Erkeklerde en beğendiğimiz koku/parfüm hangisi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Onu bilmiyorum yeşil slazenger kullanıyorum Erkeklerde en beğendiğimiz koku/parfüm hangisi? Cevapla Parfüm Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ben odunsu kokuları seviyorum erkegi yansıtıyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 güzelmiş Yorumla fesfs +1 yıl Espri yapmadim baharatlı, ya da meyve kokularını sevmem, odunsu ve ağır kokular hoşuma gidiyor. Hafif kokular basit geliyor bana Yorumla Soran +1 yıl Hee dedim espiri mi yapıyo yapmıyo ikisi arasında kaldım 😅 ben şhsen baharatlı seviyom Yorumla fesfs +1 yıl Yanık şeker var bide oda fena değil aslında. Yorumla Soran +1 yıl Hiç koklamadım Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Elite avon Blue musk 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben odunsu kokuları seviyorum erkegi yansıtıyor
😅😅 güzelmiş
Espri yapmadim baharatlı, ya da meyve kokularını sevmem, odunsu ve ağır kokular hoşuma gidiyor. Hafif kokular basit geliyor bana
Hee dedim espiri mi yapıyo yapmıyo ikisi arasında kaldım 😅 ben şhsen baharatlı seviyom
Yanık şeker var bide oda fena değil aslında.
Hiç koklamadım
Elite avon
Blue musk