Güzellik & Bakım Arkadaşımla aynı doktorda burun estetiği olduk. Hangimizin burnu daha güzel olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşımla aynı doktorda burun estetiği olduk. Hangimizin burnu daha güzel olmuş? Cevapla Estetik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. ikincisi 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 side güzel yüz yapısına uygun yapılıyor zaten herkese aynı yapılmıyo 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 476 cevap paylaştı. İkisis de çok doğal duruyor. Hayırlı olsun burnunuz 😃 1 0 Yorumla
tırttırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl iki diyesim geldi bire resmen tuzak kurulmuş bu görsellekim bu doktor nerede değerlendirelim işi iyiymis 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende diyorum bütün kadınlar neden birbirinin aynısı 1 1 Yorumla MassacreTerrible +1 yıl Baskı makinesi gibi Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl İkisinde yüze göre yapılmış başarılı estetikler 🙂 güle güle kullanın bakalım 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl 1 daha doğal duruyor o yüzden onu daha çok beğendim 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 783 cevap paylaştı. Birinci resim daha doğal olmuş ve doktor gerçekten bayağı başarılı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İkincisi çok tatlı olmuş öyle sırıtmiyor da. Birincisi normal sıradan bi burun 0 0 Yorumla
Marhia Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl İkisi de aynı duruyor ama 2. olanı seçeyim. 1 0 Yorumla
Suyolutugce Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl İkincisi çok güzel 0 1 Yorumla Suyolutugce +1 yıl Ama yanlışlıkla bire bastım 😆 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı. 2 numaralı burun okka gibi küçük ve güzel duruyor. 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı. Cidden mi? Senin arkadaşın olmadığıma sevindim. 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İkiside iyi ama ikinci resim daha iyi 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 976 cevap paylaştı. birinci kız daha guzel 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 325 cevap paylaştı. Doktor işin ehliymis 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 864 cevap paylaştı. 1 numara iyi gibi 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. 2. olan 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Birincisi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
ikincisi
2 side güzel yüz yapısına uygun yapılıyor zaten herkese aynı yapılmıyo
İkisis de çok doğal duruyor. Hayırlı olsun burnunuz 😃
iki diyesim geldi bire resmen tuzak kurulmuş bu görselle
kim bu doktor nerede değerlendirelim işi iyiymis
Bende diyorum bütün kadınlar neden birbirinin aynısı
Baskı makinesi gibi
İkisinde yüze göre yapılmış başarılı estetikler 🙂 güle güle kullanın bakalım
1 daha doğal duruyor o yüzden onu daha çok beğendim
Birinci resim daha doğal olmuş ve doktor gerçekten bayağı başarılı
İkincisi çok tatlı olmuş öyle sırıtmiyor da. Birincisi normal sıradan bi burun
Arkadaşın hangisi ise o daha güzel olmuş
İkisi de aynı duruyor ama 2. olanı seçeyim.
İkincisi çok güzel
Ama yanlışlıkla bire bastım 😆
2 numaralı burun okka gibi küçük ve güzel duruyor.
Birinci daha doğal duruyor.
Cidden mi? Senin arkadaşın olmadığıma sevindim.
Birinci daha iyi gibi
1 numara kimin burnu
İkinci fotoğraftaki kız daha güzel
ikiside ehh işte
2 daha güzel ama 1 daha doğal
İkiside iyi ama ikinci resim daha iyi
ikincisi daha zarif
Önemli olan önden nasil gorundugun
Ikiside iyi yaa
İkisi de byaa iii olmuş
İkisi de güzel
1 doğal güzel duruyor