Hangi kaşım daha iyi duruyor?

Yıllar önce ince kullanıyordum. (ilk kare)
Bana kalsa daha da inceltirdim ama kaş yapımdan dolayı 50'ler kaşı yapamadım (bayılırım)
Sonra kalın kaş moda oldu malumunuz ben de etrafını almakla uğraşacağıma biraz daha kalın yapayım dedim hem kaş modelim gittikçe bozulur diye korktum. İleride kalın istersem de kullanamaz hayatım boyunca cımbızla uğraşırsam diye bir tur daha kalın deneyeyim dedim. Yıllaaar önce (7 sene önce) kaş usturasına geçtim ve ortadaki modele evrildi kaş. Bu sene başına kadar öyle kaldı çünkü aktif bir şekilde dışarıdaydım etrafı kafasına göre çıkar diye salamıyordum. Kurstan falan ayrıldım biraz kafa dinleyeyim dedim saldım çayıra mevlam kayıra sadece ortadaki ve yanlarındaki tek tük çıkanları aldım haftada bir en erken herhalde ve bu yaz son haline geldi. Kaş makasıyla da ucunu kısaltmış halim bu. Kardeşim (sanki üvey a q) kaşın çok kalın Angry Birds gibi bir şeyler dedi ve kötü mü duruyor bilemedim zaten ilgimi çeken model değil ben Marilyn yav aşığım ama böyle doğmuşum değiştirmeyeceğim beni seven böyle sevsin düşüncesine girdim. Yoksa herkes aynı olsun ne anladım bu işten.. Aklıma kurt düşürdü. Kaşım da gri renk tam Türküm brolar beyaz ten siyah saç şu kaş açma modasına uymaz olaydım baktım sıcak tona dönüyor keko gibi alttan siyahlanıyor gittim hint kınasıyla kararttım diye mi iyice kalın durdu bilmem. Sizce hangisi iyi?
Güncellemeler
+1 yıl
Gözüm kırmızı çünkü yeni uyandım coco yok teşekkür
Güncellemeler
+1 yıl
Kaşa g ö t kılı muamelesi yapmanızı harbi anlamıyorum çevrenize sabır diliyorum