Güzellik & Bakım Diliniz doğru yerde mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İşte dil postürünün yüze etkisi peki siz dilinizi doğru kullanıyor musunuz Diliniz doğru yerde mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Resme göre hayr ama bence dogru 0 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl değilmiş bende bebeksi yutkunma mi neydi adı ondan varmış gecen dişçi dedi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Ben de de var ve şu an yapmaya çalışıyorum doğru olanı Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl benim aklıma gelmiyo ya bir yapıyorum iki yapıyorum unutuyorum 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ama gördün mü yüzü nasıl değiştiriyor resimde ki ne şok oldum Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl bu kadar yok benim ya dışarıdan görünmuyo bile çenemde hafiften bi yamukluk var ama Yorumla Soran +1 yıl Ben de gıdığım çıkıyor yapmayınca aslında alıskanlık haline getirmek lazım Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl anlamadım şimdi dilim nerede durmalı yani 🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üst Damağını tam kapatmalı Soran +1 yıl Yoksa yüz şeklin çenen geride oluyor dişler bozuluyor burun bile ondan yamuklaşıyor aşağı kayıyor çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Resme göre hayr ama bence dogru
değilmiş bende bebeksi yutkunma mi neydi adı ondan varmış gecen dişçi dedi
Ben de de var ve şu an yapmaya çalışıyorum doğru olanı
benim aklıma gelmiyo ya bir yapıyorum iki yapıyorum unutuyorum 😅
Ama gördün mü yüzü nasıl değiştiriyor resimde ki ne şok oldum
bu kadar yok benim ya dışarıdan görünmuyo bile çenemde hafiften bi yamukluk var ama
Ben de gıdığım çıkıyor yapmayınca aslında alıskanlık haline getirmek lazım
anlamadım şimdi dilim nerede durmalı yani 🙄
Üst Damağını tam kapatmalı
Yoksa yüz şeklin çenen geride oluyor dişler bozuluyor burun bile ondan yamuklaşıyor aşağı kayıyor çünkü
Evett