Güzellik & Bakım Dove sabunun hangi rengi daha uygundur kullananlar varsa yazabilirmi yeşil mi mavi mi beyaz mi pembe mi ? Zeyneppistee Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pembe Yeşil Mavi Beyaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dove sabunun hangi rengi daha uygundur kullananlar varsa yazabilirmi yeşil mi mavi mi beyaz mi pembe mi ? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Sabun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı. Ben mavi kullanıyorm Beyaz cok kurutuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ne taktın dove sabuna ahhaha al pembesini kullan 2 3 Yorumla Zeyneppistee +1 yıl Olm istediğim soruyu sorarim kız mısın sen KAŞŞARR Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşın küçük zaten boş yapma burada yaşın küçük diye bir şey demiyorum. Yorumla Zeyneppistee +1 yıl 18 yaşındayım kuzenim istiyor çünkü onların yaşadığı şehire gidicem ve onların yaşadığı şehirde yok sabun Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sana uygun değil 0 4 Yorumla Zeyneppistee +1 yıl 18 yaşındayım ve kuzenime alicam-- Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alma yanarsın Yorumla Zeyneppistee +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Temiz yapmaz seni Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Fiyat olarak mı 0 2 Yorumla Zeyneppistee +1 yıl Hayır kalitesi Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hepsi aynı değişmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben mavi kullanıyorm
Beyaz cok kurutuyor
Ne taktın dove sabuna ahhaha al pembesini kullan
Olm istediğim soruyu sorarim kız mısın sen KAŞŞARR
Yaşın küçük zaten boş yapma burada yaşın küçük diye bir şey demiyorum.
18 yaşındayım kuzenim istiyor çünkü onların yaşadığı şehire gidicem ve onların yaşadığı şehirde yok sabun
Sana uygun değil
18 yaşındayım ve kuzenime alicam--
Alma yanarsın
Neden
Temiz yapmaz seni
Fiyat olarak mı
Hayır kalitesi
Hepsi aynı değişmez