Kadınların en güzel ve en çekici olduğunu düşündüğünüz yaşı nedir? Başka bir deyişle size göre kadınların güzellikte zirvede olduğu yaş kaçtır?

Kadınların en güzel ve en çekici olduğunu düşündüğünüz yaşı nedir? Başka bir deyişle size göre kadınların güzellikte zirvede olduğu yaş kaçtır?

Kişiden kişiye değişiyor bence. Bazı insanlar var yıllar hiç değiştirmiyor bazıları erken çöküyor. Bazılarının imkanı var sürekli zamana karşı koyacak önlemler alıyor bazıları da hiç umursamıyor… ortalama bir yorum yapacak olursam 28-38 yaş aralığı diyebilirim
Kendimden Buyukle de küçükle de görüştüm kişilik olarak olgun olması en önemlisi bazısı o olgunluğa erisemiyor
Ben tamamen dış görünüş olarak yorumladım soruyu. Elbette en önemlisi kişilik karakter olgunluğu
Çekici kısmı geneldi fiziki olarak belli olmuyor 45 yaşında olup gençlere taş çıkartanlar da var
Yani bakarsan defne samyeli de çekici 52 yaşında😅
Evet güzel kadın Allah var 🤣
Cevap
8Cevap
Benim için 30-40 yaş arası.. ama herkesin güzellik algısı farklı oluyor. bana genç kızlar çok da çekici gelmez mesela
18 tabii ki. Kendimi övmek gibi olmasın da var bi giderimiz 🤪
Hiç de övmek gibi olmadı 🤪 görmedik bir şey diyemem 😱
Ne zaman 😱
Koca burunlu musun temel reis gibi 🤪
Ayıp etmiş pis adamın devamı ne 🤪
Doğduktan, konuşmaya başlayıncaya kadar olan yaşları.. 😄
Trip atamadiklari zamanlar diyorsun yani 🤣
Komple konuşamadıkları zaman.. 😄
Başkan hafifleteyim dedim öldürdün 🤣
18-22 arası
sonrasını at çöpe hiç burada kandırmyalaım birrbirimizi
Çekiciliği boş ver hangi yaşta özgüven patlaması yaşanıyor uz onu söyleyin
O hiç belli oluyor 36 yaşında özgüvensiz olan da var 18 yaşında aşırı özgüvenli olan da var
Hım
Neden sordun 🤔
Dikkat ettim de 20li yaşlardaki kullanıcılar 30-40 arası diyor 30lu yaşlardaki kullanıcılar 18-20 diyor 🤔
Evet deneyimsizler deneyimli, deneyimliler de deneyimsiz istiyor 🤣
Her yaşları ayrı güzel yaaa (!)
Diyorsun
Yok ya her yaşı güzel değil bence kendimden büyük ile de görüştüm küçük ile de önemli olan kişilik olarak olgunlaşmış olması bana göre
Pekinize peki hanımefendi
Benim ergenlikten çıktıktan sonraki her yaşim 😎😎
Erkekler için o sinir yok
30-35 yaş arası der geçerim başka söze gerek yok
25 ustu artık
25 bence
26 27 bence
18 veya 19 en beğendiğim yaşlar
25-30 arası
30lu
30 40 arası
30 lu yaşlar