cok guzel olmus eyelineri biraz daha duzeltebilirsinn bi dahaki makyajina highlighteri suratina bu kadar boca etme rujunun rengini de biraz daha nature sec tamamsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu yanlışlıkla resimsiz atmisim. Yenisinin başlığı makyajım nasıl olmuş kızlar?
Yaşın genç ise 12-22 ergenlikte hormanlar cümbüş. Bir de bunun üstüne algı bozucu yayınlara (prnografi, Parafili övücü Netflix tarzı yayın kuruluşları) maruz kalınca insanların algısını bozuyorlar. Bak bir zaman gelir hem haram olmasından hem kafa olarak olgunlaşmandan kaynaklı çok büyük bir utancın içine düşersin. Uyarıyı testi kırılmadan yapmak lazım.
Yani iple alıyorum ben ama kaş usturası falan da deneyebilirsin. Araştır biraz ya ben tam bilmiyorum şimdi sizinki bi tık daha fazla ve kalın ya ne kullanılır kestiremedim
Ben sana nasıl etek önereyim dhfjjd beğendiğini al işte. Ben giymem etek zaten. Fondoten de kullanmıyorum bb sürüyorum sadece ama rimel telescopic maskara öneririm
Var diyorlar da çok da yok aslında haha insanların içi rahatlasın diye palavra. Yoksa o da renk veriyor bu da. Zaten cildin kusurlu değil çok fondoten kullanırsan gözeneklerin tıkanır
En İyi Cevaplar