Pis tikine basmak istemedim de sadece enfeksiyon kapma riski olduğu için yazdım yani kimine hoş gelir kimine kötü gözükür kötüde gözüktüğünü söylemedim hoşta gözüktüğünü mantar gibi çeşitli hastalıkların olma oranı fazladır o yüzden kısa tutulmasından yanayım :)
Şu an gayet güzel görünüyor ama ten rengine yakın oje sürdüğün için biraz da. Atıyorum kırmızı falan sürsen ya da herhangi canlı bir renk o tırnaklarını kaba gösterebilir. Çok hafif kısaltabilirsin yine de sen bilirsin 🌺
Gayet hoş ve güzel duruyor. Akraba bu zaten, tek yaptıkları çene çalmak. Tabii akrabaların sana nasıl davranıyor bilemem. Genel olarak akrabalar böyle olur
Pis demeyelimde şey diyelim mesela canın pizza çekti ve o ellerinle hamurla beraber nasıl yapıcaksın? Tırnakların ne haldedir kimbilir diye sormazlarmı?😅 mikroskopik bakteriler varrr... titiz olmak, tertipli olmak, temiz olmak, düzenlik olmak gerekiyor bu hayatta hele bir hatunsan elinden her iş gelebilmeli piyensesim... (yeni çağın gelin adaylarına duyulurrr..🙏🏻
Çok da güzel duruyor. Onlar hasetliğinden öyle demiştir. boş ver sen nasıl rahatsan, nasıl mutluysan öyle devam et. Poposunu kaşıyıp, burnunu karıştıran ardından da elini yüzüne götüren insanlar gelip pislik temizlik dersi vermeye kalkar zaten :D yalnız kaldıklarında onların ne pislik yaptığını hepimiz biliriz salla onları sen
Hoş durması değil asıl önemli olan sağlıklı, temiz ve firtata uygun olması 👍 tırnak aralarına mikroskobik bakteriler ve virüsler kümeleniyor her ne kadar temizlesende o kümelenmenin önüne geçemezsin ve o şekilde yemek yapacaksın eşini ve çocuğunu o şekilde mi besleyeceksin?
Yemeğin tuzunu ilk başta mi atıyorsun yoksa ikinci defa eldiven takıp o şekilde mi atıyorsun? Servis yaparken eldivenle mi yapıyorsun? Annen baban sen küçükken seni eldivenle mi sevdi?
Pis veya temiz demek zorunda mıyım? Pis diye sen diyorsun 👍 görseldekiler pis değil aksine temiz görünüyor ama benim eşim olsan o tırnaklar o kadar uzatmana izin vermem diyorum.
Tırnak zaten yapısı gereği pis diskiyla vücuttan atilamayan proteinlerden uzuyor. Ama bakımlı olunca niye sorun olsun. Ama yinede bu kadar uzun tırnakla yemek yapan yoktur umarım.
Uzun tırnak temiz bakımlı olsa da illa ki mikrop bakteri barındırır bu da hem kişinin sık enfeksiyon kapmasına hem yemek yapan biri ise karşı tarafa zararı olur oje güzel uzun tırnak sevmem
Ben de uzun kullanıyorum bana da aynısını söylüyorlar. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle kullan bence. Çevredekiler genelde hep eleştirir, kimseyi mutlu etmeye çalışma
Temiz durur. Bir kız arkadaşımın da tırnakları sizinkinden küçük bir farkla uzun. O da çok bakımlı birisi ve gerektiğinde yanımızda bakım yapar. Tiksinmedik.
Dini yönden tabi ki hoş değil tırnak tek degil oje vs bunlarda haram ama bebım sorum o degil görünüş olarak ellerim ve tırnaklarım tiksinilecek kadar pis mi duruyor
Yani takma tırnak büyük bir ihtimal. Tabiki de pis durmuyor ama misal yemek yerken yemeğin içine takma tırnak düştüğünü düşünsene. Hoş görüntü oluşturmayabilir.
Birkaç arkadaşımda görüyorum (kız) tırnakları böyle senin tırnağın gibi uzun ama aralarına mikrop kir vs. gitmiyor. Asıl bombasına da geleyim göbeği açık göbek deliğinde pamukçuktan bir eser dahil yok merak ediyorum bahsettiğim bölgenizin temiz kalması için ne yapıyorsunuz?
uzun tırnak görüntüsü mide bulandırıcı oluyor ne kadar temizlersek bile tırnak arasında fazlasıyla mikrop birikiyor bence. tırnağı uzun olan biri yemek yapsa yemem