Güzellik & Bakım Sizce bu parfüm alınmaya değer mi? reklujj Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yenneferın parfumu bilen varsa :d menekşe ve Bektaşi üzümü kokulu. Almayı düşünüyorum değişiklik olsun diye ama emin değilim, sizce alsam mı? :D Güzel mıdır ki ya Sizce bu parfüm alınmaya değer mi? Cevapla Parfüm Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
__howm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 85% +1 yıl Değişiklik olmasın bu sefer yani bu sefer bana al nolucak hayatımda ilk defa hediye alırım mutlu olurum 0 2 Yorumla reklujj +1 yıl Kadın parfumu yalnız bu Yorumla __howm_ +1 yıl Bunu al demedim parfüm seç al işte Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yen nası kokuyomuş merak konusu al tabi. Kitapta bu kokuya o kadar düşüyo ki geralt artık sinir olmuştum 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hacı yağına bensiz şişesi midem bulandı kokusu burnuma geldi 1 0 Yorumla
Rivenss Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Koklamadan almaya kör alış denir. Süprizdir. Sevmezseniz paranız boşa gitmesin. 0 0 Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ay merak ettim kokusunu al dene 0 1 Yorumla reklujj +1 yıl Evet çok değişik bir şey olabilir bende assiri merak ediyorum cidden Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. çok da gerekli değil gibi 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yenneferın parfümü mü 🙄 kim dedi 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. e fiyatı 0 4 Yorumla reklujj +1 yıl Yaklaşık 2 Bin TL Yorumla S93S94 +1 yıl bu şişeye 2.000 çokk Yorumla reklujj +1 yıl Evet ama özel bir parfüm zaten Türkiyede yok Yorumla S93S94 +1 yıl peki ne diyimkierk mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değişiklik olmasın bu sefer yani bu sefer bana al nolucak hayatımda ilk defa hediye alırım mutlu olurum
Kadın parfumu yalnız bu
Bunu al demedim parfüm seç al işte
Yen nası kokuyomuş merak konusu al tabi. Kitapta bu kokuya o kadar düşüyo ki geralt artık sinir olmuştum
Hacı yağına bensiz şişesi midem bulandı kokusu burnuma geldi
Koklamadan almaya kör alış denir. Süprizdir. Sevmezseniz paranız boşa gitmesin.
Ay merak ettim kokusunu al dene
Evet çok değişik bir şey olabilir bende assiri merak ediyorum cidden
Koklamadan alma parfümü bence.
İlk kez dudum ama menekşe sevmem
çok da gerekli değil gibi
yenneferın parfümü mü 🙄 kim dedi
e fiyatı
Yaklaşık 2 Bin TL
bu şişeye 2.000 çokk
Evet ama özel bir parfüm zaten Türkiyede yok
peki ne diyimki
erk mi