Benim makyajdan anlayışım atıyorum göz altında morluk vardır veya Bi yara bere vardır kapatmak içindir siz neden farklı Bi surete bürünüyorsunuz?
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Simdi şöyle 3 tür makyaj yapan tip var 1. Senin dedigin gibi kusurlaei kapatiyor morluk sivilce kizariklk vs. 2. Kendine bi makyaj yapar ve her gün aynisni sürer degisik tarz falan takilmaz (bu ben) 3. Makyaji süs olarak görür ve tüm degisik trend leri dener taş falan da olur mesela pes pembe ruj vs ya da siyah ruj
3. Bende sevmiyorum cünkü gercekten sevdigi icin degil öylesne trend diye yapiyorlar nesela ben her renk ruj sevmiyorum klasiklerim vardir ya da her tarz
ya zaten yaptığın makyajın şeyi önemli aslında ne deniyor ona işte fazlalığı önemli yani çok fazla yapıyorsan sıkıntı o zaman sahte oluyorsun ama hani ne biliyim yüzünde işte lekeler vardır işte sivilce falan olabilir veya gözünün altında morluk vardır falan onları kapatmak için yapıyorsan gayet normal ona bir lafım yok ruj ve rimel var bide onlara da bir lafım yok benim söylediğim abartı makyaj bunlar sahte geliyor insana
He onlar normal, kusurları kapatırsında misal dudakları zaten güzeldir ama ruj sürüldüğünde insanlara bunu fark ettirme şansın kaçıyor. Kimse bilmiyor yani
Yani şöyle söylim, makyajli ve malyajsiz cok degisik duranlar var dikkat etmeli evet özgüvensiz hale gelir insan, bende öyle durum yok sükür yapmadimda bile anlamiyorlar cnkü ayni duruyor jdjd ama ben farki biliyorm ha birde sevgili falan yapiyorlar ya ben hep merak ediyorm kizlar gerck yüznü erkege ne zmn gösteriyor diye
evet biliyorum işte o yüzden abartısına karşıyım çünkü mesela atıyorum bugün bakıyorsun çok güzel baya böyle işte resmen güzellik akıyor yüzünden ama yarın bir bakıyorsun o güzelliğin g si bile kalmamış sanki başka biri varmış gibi makyaj yapanlara laf yapıyorum ben onun dışında normal ayarında makyaj yapanlara tabi ki de bir lafım yok laf etmeye hakkım da yok zaten aslında ama o rahatsız ediyor sonuçta insanı. he birde şu var gerçekten seven birini bulduktan sonra makyaj yapmaya da gerek kalmıyor aslında yani dediğin gibi bende merak ediyorum nasıl gerçek yüzlerini gösterdiklerini ama gerçekten seven birini buldularsa sıkıntı olmuyor
:D :D evet evet çok haklısın valla doğru bazıları kocayı kaptım diye kendisini tamamen salıyor sonra kocaları da laf yapınca üzülüyorlar ama adamda haklı yani :D
iyi yapmışsın işte bak ne güzel abartısız kendi güzelliğinle beraber mis gibi makyajını yapıyorsun valla helal olsun sana güle güle kullan bütün malzemelerini
Erkekler Ne Diyor
Benim makyajdan anlayışım atıyorum göz altında morluk vardır veya Bi yara bere vardır kapatmak içindir siz neden farklı Bi surete bürünüyorsunuz?
Simdi şöyle 3 tür makyaj yapan tip var
1. Senin dedigin gibi kusurlaei kapatiyor morluk sivilce kizariklk vs.
2. Kendine bi makyaj yapar ve her gün aynisni sürer degisik tarz falan takilmaz (bu ben)
3. Makyaji süs olarak görür ve tüm degisik trend leri dener taş falan da olur mesela pes pembe ruj vs ya da siyah ruj
3. Kısımdan nefret ediyorum 1. Kısım paspal olmamak kaydıyla favorim bazıları da duşa girmekten aciz oluyor da kokusundan
2. Nasil cicim
3. Bende sevmiyorum cünkü gercekten sevdigi icin degil öylesne trend diye yapiyorlar nesela ben her renk ruj sevmiyorum klasiklerim vardir ya da her tarz
Cicim dedin 2. Yi de bitirdin 😁
Nasl bitirdim kötü mü
E yani gereksiz samimiyete ne gerek var
3. Konusunda da gerçekten kendi yüzlerini unutuyorlar kötü bir durum
😔pardon
Her insan güzeldir yeterki kendi değerini bilsin
İyi akşamlar
var. neden makyaj yapıyorsunuz mesela yani doğal güzellik yetmiyor mu
Yetmiyor jdjjd
yo bence gayet de yetiyor size öyle geliyor valla biz erkeklere göre yetiyor yani kmsdds
Ben artik azalttim col sülür hala güzelim
Bu makyaj olayı erkeklerin vücut için ilaç basmalarına benziyor, ikiside sahte
Ve de zararlı
ya zaten yaptığın makyajın şeyi önemli aslında ne deniyor ona işte fazlalığı önemli yani çok fazla yapıyorsan sıkıntı o zaman sahte oluyorsun ama hani ne biliyim yüzünde işte lekeler vardır işte sivilce falan olabilir veya gözünün altında morluk vardır falan onları kapatmak için yapıyorsan gayet normal ona bir lafım yok ruj ve rimel var bide onlara da bir lafım yok benim söylediğim abartı makyaj bunlar sahte geliyor insana
He onlar normal, kusurları kapatırsında misal dudakları zaten güzeldir ama ruj sürüldüğünde insanlara bunu fark ettirme şansın kaçıyor. Kimse bilmiyor yani
Yani şöyle söylim, makyajli ve malyajsiz cok degisik duranlar var dikkat etmeli evet özgüvensiz hale gelir insan, bende öyle durum yok sükür yapmadimda bile anlamiyorlar cnkü ayni duruyor jdjd ama ben farki biliyorm ha birde sevgili falan yapiyorlar ya ben hep merak ediyorm kizlar gerck yüznü erkege ne zmn gösteriyor diye
@Homelanderr valla benim tek lafım abartılı makyaj yapanlara o kadar
evet biliyorum işte o yüzden abartısına karşıyım çünkü mesela atıyorum bugün bakıyorsun çok güzel baya böyle işte resmen güzellik akıyor yüzünden ama yarın bir bakıyorsun o güzelliğin g si bile kalmamış sanki başka biri varmış gibi makyaj yapanlara laf yapıyorum ben onun dışında normal ayarında makyaj yapanlara tabi ki de bir lafım yok laf etmeye hakkım da yok zaten aslında ama o rahatsız ediyor sonuçta insanı. he birde şu var gerçekten seven birini bulduktan sonra makyaj yapmaya da gerek kalmıyor aslında yani dediğin gibi bende merak ediyorum nasıl gerçek yüzlerini gösterdiklerini ama gerçekten seven birini buldularsa sıkıntı olmuyor
Hahhahhahah ama şöyle ki bazisi artik kocayi kaptim diye hic süslenmiyor jfjjf anladin sen yani baya pasakli gibi
Ben gözüme beyaz kalem aldim aydinlatici Ba Yil Dim sükür istedm gibi bisi
Mesela allik 1 tane yetiyor yillar sürer ben bir sürü almiyorm ztn kullanmazdim bi kac ay önce aldim artik yanaklarmn pembe olmasini seviyofum bfnjf
Bu arada ruj olark glos kullaniyorum parlatici ce stockladim hahhaja
:D :D evet evet çok haklısın valla doğru bazıları kocayı kaptım diye kendisini tamamen salıyor sonra kocaları da laf yapınca üzülüyorlar ama adamda haklı yani :D
iyi yapmışsın işte bak ne güzel abartısız kendi güzelliğinle beraber mis gibi makyajını yapıyorsun valla helal olsun sana güle güle kullan bütün malzemelerini
Hahhaah saol😂😂 ama fondöten ariyom üf bisk siparis verdim inshallaj güzeldir jdjf
rica ederim önemli değil 😂😂 valla hiç bilmiyorum güzel midir değil midir hiç anlamam ama inşallah güzeldir gönlüne göre çıkar inşallah kmdmds
Ahhaha saol
rica ederim ne demek önemli değil bu keyifli kısa sohbet için ben teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim
Iyi aksamlar
Hadi sordum Yüzünüze 4 5 kat sıvamalarının sebebi ve o malzemeler nedir
Fobdöten
Onun 4 5 katı daha var onlar me fondöten yıllardır var
Bilm
Bi faydası var mı onu kurumuş toprak gibi oluyor suratlarınız da ondan sordum
Pudra mi, o cok önemli gün boyu sabit dursun diye
Hiç sabit durmuyor bence o sürdüğünüz 😂
Ya iste güzel yapmalari gerek ya da marka kötü
Herkeste öyle cirkin durmuyo
Genel olarak öyle ama haberin olsun kendini de kandırma fazla
Hshjsjskwkw
İşiniz gücünüz dümen 😂😂
Boz seviyofuz
Biliyoz biliyoz merak etme
Hahhaha siz saflarda gercek güzel saniyonuz
Allah’a şükğr tecrübemiz var boyalı macunlu değişenliyi anlıyoruz siz aynaya iyi bakın bence
Haklisin ama saka bi yana ben byöle deglm ki rahat konusuyorm cogu kiz ezik bu soruyu bile soramaz fjkwkkf
Yok her şeyi biliyorum
Ruj nasil sürülyüor anlat
Alt dudağa sürüyon sonra birleştirip birbirine sürüyob
Hm yok yani en azindan ben öyle yapmiyorm bunun sirlari var her kiu bilmez 😆😅😂😂🤣🤣 ve habgi renk vs cookk önemli
Hshshshsaj renk karakter zevk meselesi ben öyle sürüyprum 😂😂
Sen ruj mu sürüyosun yapmaa yanariz
Shhshshsjsjajaajsj şaka şaka ne işim olur
Bencedeee
yüzden ciltten anlar mısın
Yok.
Doğallıktan yanayım
Makyaj sigara gibidir basladin mi birakmak zor
İkisine de başlamamak lazım 😉
Yok valla sağol
Hic mi, merak etmiyo musn
Normalde meraklı biriyim de makyaj ilgi alanım değil maalesef hiçte anlamam 🤣