Sizce itici midir?
İtici
Değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce itici midir?
Burun tek başına değerlendirilmez. Yüzün genel harmonisi içerisinde değerlendirilmeli. Bir burun, diğer yüz özellikleriyle nasıl bir bütünlük içerisindeyse, o yüzün genel estetiği de o şekilde oluşur. Örneğin, bazı ünlü aktörler ve sanatçılar, karakteristik büyük burunları ile tanınır ve bu özellik onların yüzlerini unutulmaz kılar. Yani büyük ve uzun bir burun, yüzün genel estetiğiyle uyumlu olduğunda, kendine has bir güzellik oluşturur.
Yani sonuçta Allah'ın yarattığı bir şey insanlar kendisi seçerek bu duruma gelemiyor tamam belki kötü bir görüntü olabilir mesela bununla ilgili sıkıntı yaşıyorsa estetik ameliyatı olabilir ama insanların şekli veya görünümü ile itici demek doğru değil ha seçeneklerde itici olarak işaretledim ama aslında hoş değil anlamında da düşünülebilir itici kelimesini doğru bulmuyorum çünkü insanlar dünyaya gelirken veya annelerinden doğduklarında nasıl olacaklarını kimse bilemez.
Büyük burun ne erkeğe ne kadına hiç te yakışmıyor
Benim de burnum çok büyük ve yakışmıyor
Şeklini bozmadan bi tık küçük yapabilsem güzel olur bir de burun egzersizi diyorlar hiç denedin mi küçüldü mü az da olsa?
Sakın ola burun estetiği ameliyatı yapmayasın
Çok tehlikelidir burun estetiği ameliyatı
Burun küçültmeyle direk beynine giden damarlarla beyninde burun dokusuyla oynanıyor. Ve aynı beyin ameliyatı gibi çok tehlikelidir
Hemde hayati risk taşıyan bir estetik
Televizyon da Haberler de gördüm
Zavallı kadın Burnunu küçültme ameliyatına girdi ve iki bacağından oldu üstelik felç yatağa mahkum oldu
Sakın ola burun estetiği ameliyatına girmeyesin. Yine de sen bilirsin?
Keyfin bilir hayat senin hayatın
Bu kadar riski olan bir şey olduğunu bilmiyordum herkes yaptırınca basit bir şey sanıyordum gerçi çoğu kemer törpüleme ve burun kaldırma yapıyor demek küçültme yapanlar hakkında bilgim yoktu
Yani beyin daha önemli seven böyle sevsin yapacak bir şey yok
Yakışan var yakışmayan var bazıları aşırır karizmatik duruyor
Cevap
16Cevap
Hayır değildir gadası
Bence normal
Ceketini omzuna asıp elinde tesbihle dolaşan ağır abilerin burunlarına bakıyorum rinoplasty yapılmış hokka gibi, komik oluyo biraz :D Tıbbi açıdan hekim önerisi yoksa hiç gereği yok...
Burun küçültme ameliyatı hakkında düşünceleriniz nelerdir
Tıbbi açıdan hekim öneriyorsa okey, önermiyorsa olumsuz
Kenan İmirzalıoğlu abimizin kallavi bir burnu var ama adam karizmatik
Her erkeğin tipine ve kişiliğine göre değişiklik gösteiyor.
Sadece Kenan İmirzalıoğlu'na yakıştırıyorum.
Allahin yarattığınada karşı çıkacak değiliz.
Yüzle orantılıysa değil ama burun büyük yüz ve dudak küçükse bir değişik
Kiminin yüzüne yakışıyor
bence karizma :D
Yüz tipine göre değişir.
Değildir bence
Neden itici olsun bilmiyorum
Yani görmek lazım itici olmayabilir de olabilir de
Kişinin yüzüne göre değişiyor
Aşırı deilgilse itici değil
büyük burunlu erkekler daha yakisikli
Hayır
Yüze göre değişir