Saç Bakım Kapatıcı olarak Nars mı, Tarte mi, Dior mu yoksa NYX mi daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor bir tane kapatıcım olsun iyi olsun istiyorum sizce hangisi daha iyidir Nars Tarte Dior Nyx Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kapatıcı olarak Nars mı, Tarte mi, Dior mu yoksa NYX mi daha iyi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Dior bence 0 0 Yorumla
Slirze Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Tarte’nin kapatıcısı çok iyi diye baya ünlüydü ama ben hiç kullanmadım. Hatta Tarte Shape Tape kapatıcı hatırladığım kadarıyla 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Saç Bakım konusunda 513 cevap paylaştı. tarte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dior bence
Tarte’nin kapatıcısı çok iyi diye baya ünlüydü ama ben hiç kullanmadım. Hatta Tarte Shape Tape kapatıcı hatırladığım kadarıyla
Biyilus al biyilus
Bildiğim kadarıyla Nars
tarte
Nars