Abi siz niye uzun boylulara bu kadar ön yargılısıniz 😂 valla belim bu kadar ince kum saati şeklinde popom yuvarlak ama ben biraz daha büyümesini istiyorum
Önyargılı değiliz abisi, bilinen durumlar bunlar. Sen hiç 180 boyunda estetik dışında iyi fiziğe sahip hemcinsini gördün mü? Varsa da milyonda birdir, ben görmedim
Evet öyle düşünce arkadaşlarım da yok ama yeminle öyle değilim galiba ihtimallerden biriyim bende diyorum insanlar niye bu kadar uzun boylular hakkında kötü yorum yapıyor diyorum
Allah belamı versin oyle hatta yoga yapmadan önce popamda rahatsız olurdum büyüklüğünden şimdi fazla küçüldü onu hallediyorum belim ince zaten ben de üzülüyordum ya insanlar niye bu kadar kötü bahsediyor diye rahatlattın
Mesela yeni zor olsun? Kıyafet desen güzel duruyor her girdiğim ortamda dikkat çekiyorum. Asıl sana zor olmuyor mu sizi yolda yanında yürürken gören pek olmuyor
Bak aramızdaki farkı söyleyeyim ben fizik yapmaya çalıyorum yoga yaptığım için bölgesel zayıflamalar oldu biraz popodan kilo falan alacağım belim böyle ince benim merak ettiğim hangi fizik daha iyi olur ama sen soruya gelir gelmez boyumu seviyorum beygir gibi olmak zor olmuyor mu demen senin boyunla alakalı takıntı olduğunu gösterir olmasaydı eğer normal cevaplar verirdin
Asla alınmam boyumu çok seviyorum. Soru o değil bu konuda sorunun varsa öz güven yükle kendine çünkü ozguvenli bir insanin yaocagi yorumlar değil bunlar
Shavzwzahsg önce boyunla takıntın var dedin sonra özgüvene kaydın. Kendinle ilgili problemleri buraya aksetme tatlım kocaman insansın sonuçta öptüm ders çalışıcam zaman kaybı oluyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Bence olur sormana gerek yok beğendiysen kendine yakistirdiysan sorun yok no problem zaten açıkta olsa kapalida olsa laf eden bakan cok
Orası öyle tabii
Hiç sıkıntı etme dilediğin gibi yaşa
Geçen gün çok sevdiği taytı dışarda giysem ne olur sorusunu soran kişi olabilirmisin?
Eğer öyleyse sende teşhircilik var sanırım.
Bacak boyu uzun sanırım ya da ayakkabı tabanı kalın ondan öyle duruyor. 1.80 yakışır neden yakismasin
180 boyla bu fiziğe sahip olma şansın yok yavrum
Neden
Uzun boy karıda orantısız fiziğe sebep olacağı için. Her şeyden önce beli kalın olur, gôtü düz olur
Abi siz niye uzun boylulara bu kadar ön yargılısıniz 😂 valla belim bu kadar ince kum saati şeklinde popom yuvarlak ama ben biraz daha büyümesini istiyorum
Önyargılı değiliz abisi, bilinen durumlar bunlar. Sen hiç 180 boyunda estetik dışında iyi fiziğe sahip hemcinsini gördün mü? Varsa da milyonda birdir, ben görmedim
Evet öyle düşünce arkadaşlarım da yok ama yeminle öyle değilim galiba ihtimallerden biriyim bende diyorum insanlar niye bu kadar uzun boylular hakkında kötü yorum yapıyor diyorum
O saydiklarin yok ben de fizik hoş durur mu
Söylediklerin gerçeği yansıtıyorsa, evet
Allah belamı versin oyle hatta yoga yapmadan önce popamda rahatsız olurdum büyüklüğünden şimdi fazla küçüldü onu hallediyorum belim ince zaten ben de üzülüyordum ya insanlar niye bu kadar kötü bahsediyor diye rahatlattın
Allahın belanı vermesine gerek yok, sorunda kendi fotoğrafını paylaşmayı deneyebilirsin inandırıcılık açısından asdf
Düşündüm de manita izin vermez hdhdje
Olmaz bacaklari kalin uzun boylular kilosu bile olsa boyu yuzunden ince gozukur
Bence gayet güzel bir fizik ne çok ince ne çok kalın ve estetik duruyor
Gayet normal ama spor ayakkabılar sanki ayakkabı değil de traktör lastiği gibi
Fizik guzel de... o boydaki birini devasa gosterir kalipli durur
Harika olur da tam olarak böyle şekilli durabilirse.
Bir şey diyeceğim bu fiziği yapmaya mı çakışacaksın yani? Eğer öyleyse nasıl yapacaksın bana da taktik verir misin lütfennn
Belin inceyse olur benim yoga yapmadan önce basen ve kalça vardır yapınca azaldı şimdi tekrar yapicam
Benim kalçam yok işte onu nasıl yapabilirim evde fikrin var?
Bölgesel kilo alma videoları var onları izle öğren daha sonra spor yap onlar anlatıyor ne yapman gerektiğini
tamamdır çok teşekkür ederim
Fiziğin Şu an mükemmel azıcık oynama ısı bozar
Valla o güncellemeye yazdığını görene kadar sana saygım vardı şu an ise bir enayiden farkın yok
Bu fizik 150 de de iyi 190 da da boyla alakasız fizik olayı
İdeal duruyor dostum, 188 boya sahip biri olarak söylüyorum. Evet fark edilirsin.
Gayet çok güzel ve çok hoş bir fiziğiniz var keşke benim sevgilim veya arkadaşım olsaydınız taytınızı ve üstünüzdeki beyaz kıyafeti çok beğendim
Olur olur önemli olan bel ince mi
kalça bacak çalıştın mi tamam işte
AT Gibi Hatunsun
İngiliz Beygiri
Müthiş
Fizik afet
Doğa kanunlarina aykırı
Saldim götümü ovmelerini izliyorum...
Sallayanlara da "kıskandın, kudurma" diye yanitimi veriyorum oh...
ayakları kaldirinca 180mi oldun
Cidden siz de algı sorunu var
Ne güzel Dünyaya bacak olarak gelmişşin böyle kızlar nadirdir shshshjsj
Fiziğin gayet güzel. 1.80 boya gerek yok.
Boyum 180 zaten
Tamam
Noldu beğenemedin mi
Canım ne dememi bekliyorsun ki :D
Nebiyleyim soruyla alakasız cevap verdigij için
resimdeki gibisin sandım.
Resime benzerim sadece biraz kalça ve bacak yapicam boyum 180 yakışır mı diyorum
kesinlikle yakışır. çok fit ve seksi gösterir.
Senin fenoemnlige ne oldu
Verdim , fenomenliğin bir anlamı yoktu nasıl olsa. Pek aktif de değildim. Geri Verdim :)
180 boyda bu fiziği yakalayamazsın.
Trendyol damı satılıyomuş
Bence çok iyi olacaktır
manitana sor bizeniye soruyosun y**rraam
Vücuda bakınca bacaklar çok orantısız
Kızı nerden bulurum 😅
Evet olur kalın bacak ince bel hastasıyız
Bakın benim fiziğim iyi yaa
Olur
senşn boyun o kadar warmı
bence vücuda göre bacaklar kalın
Ofsayt ayak kaldırmış sin 😁😂
Bence güzel duruyor yaaa
On numara beş yıldız olur
Güzel boy güzel fizik.
Evde ayakkabı...
fotodaki 160 felan
180 iyi durmaz :D 170 iyi durur
Olur neden olmasın be
Ayakkabılara bak topuklu ayakkabılar halt yemiş
ayaklar kocaman maşşallah
Sallak mk
oooo sinire bak
Anan
O foto bana ait değil mal boşa salladın
bu fizik zaten güzel fizik
Bu göğüs varsa her şey guzel olur
1.80 yanında sönük kalır ayol
Çok güzel ya nerelisin sen?
Fena değil ama bu kız 1.65 max
Bu fizik 1.80 de olmaz
Kesinlikle olur.
oha fizik mukemmel
Seninkide hiç fena değil
Güzel de 180 durmuyorsun
Bence on numara olur sen boş konuşanlara bakma
Bu kız 180 değil net
Değil zaten
Taş gibi vücut
Şu sitede tek yakışıklı sensin
😀 tek taş sen olabilirsin
Çok uzun ya ben 157yim mutluyum chsjxbsjbd
Ben de 180 mutluyum mk bize ne
Zor olmuyo mu o boyla beygir gibi afagzvavzahxv
Mesela yeni zor olsun? Kıyafet desen güzel duruyor her girdiğim ortamda dikkat çekiyorum. Asıl sana zor olmuyor mu sizi yolda yanında yürürken gören pek olmuyor
Ayrıca sen gerçekten mutlu olsan böyle bir yorumda bulunmazsin
Uzun olduğun için dikkat çekiyorsun zaten. Ama maalesef evlenince çok zorluk çekersin eşinle yatakta
Abla biraz ağır konuşuyosun ama ne demek ya gören olmuyo
Niye zorluk çekeyim gayet güzel şeyler oluyor 😄
Vallahi mutluyum askim shhaxgshxb
Mutlu olsan bu yorumda bulunmazsin psikoloji okuyorum boyda taktığın bir şey var senin
Yok bitanem boyda değil kilomda takıntım var niye yalan söyliyim bence sen takılıyorsun ki bu soruyu sordun ben ise hep kiloyla ilgili şeyler sordum 😊
Bak aramızdaki farkı söyleyeyim ben fizik yapmaya çalıyorum yoga yaptığım için bölgesel zayıflamalar oldu biraz popodan kilo falan alacağım belim böyle ince benim merak ettiğim hangi fizik daha iyi olur ama sen soruya gelir gelmez boyumu seviyorum beygir gibi olmak zor olmuyor mu demen senin boyunla alakalı takıntı olduğunu gösterir olmasaydı eğer normal cevaplar verirdin
Hayır genelde uzun boylu kızlar kendilerinden nefret ederler bu genel bir algıdır. Ben ise kendi görüşümü belirttim. Alınmanızı istemem. İyi günler
Asla alınmam boyumu çok seviyorum. Soru o değil bu konuda sorunun varsa öz güven yükle kendine çünkü ozguvenli bir insanin yaocagi yorumlar değil bunlar
Shavzwzahsg önce boyunla takıntın var dedin sonra özgüvene kaydın. Kendinle ilgili problemleri buraya aksetme tatlım kocaman insansın sonuçta öptüm ders çalışıcam zaman kaybı oluyo
Yani boyuna takıntı biriysen öz güvenli olman biraz zor o yüzden söyledim. Ayrıca ben kendimden çok memnum her gece şükür ettiğim boyum var
iyi yani
Süper ve süper. olur
Olur tAbi
çok güzel bence
Olur fizik güzel
gayet iyi
olmus bile