çok uzayınca bacakların kıvrımları yok oluyor ama bence 180e kadar güzel duruyor. daha fazla uzayınca ne bileyim bel falan kalınlaşıyor pek hoş durmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBoyuna uygun bir fiziğe, sıkı vücut hatlarına sahip her kadın güzeldir, seksidir aynı zamanda.
Ben de uzun bir erkeğim. 186 74 profilliyim. Öyle zaman oluyor. Kendimi güçsüz hissettiğim zamanlar yanımda minyon kadın, minicik kadın istiyorum. Kendimi güçlü hissettiğim anlarda ise her zaman yanında boyfriend olacağım uzun bir kadın arzulamışımdır.
14 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler hanımefendi.
Soran+1 yılRica ederim çok güzeldi açıklamınız ✨
- +1 yıl
Çok teşekkürler. Ne kadar öncesinin. Bazı kadınlar en zarif yorumlarıma bile önyargı ile yaklaşıp niyet okuması yapıyorlar bana.
- +1 yıl
Ne kadar incesiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılKazulet gibi birini görünce bana son derece itici geliyor genelde o boydaki kadınlar hantal oluyor. 1.80 üzeri bir kadının çekici olması imkansız, dünyada da böyle. Kendim uzun olmama rağmen bile, kesinlikle normal uzunluk ideal.
00 Yorumla
+1 yıl150 boy7mla seni iyi savundum 😂
14 Yorumla
Soran+1 yılYerim seni yaa minnağım benim kötü yorumlara hiç cevap vermedim çünkü saçım yüzüm fiziğim çok güzel foto paylaşsam dipleri düşer hahaha. Ben boy uzunluğu için sordum ortaya başka şeyler koydular ndjdjdjd
- +1 yıl
Beni engellemiş ona söyle yolda yürürken onu görmüyor bole kendimden biliyorum jddjjs
- +1 yıl
Kudurmuştan
Soran+1 yılBeni de engellemiş saksafoncu hahahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılFazla uzun ben bile 1.75 cmyim topuklu giyince daha uzun oluyorum uzun yani gereksiz uzun gerek yok.
01 Yorumla- +1 yıl
Ay reda çok sağ ol sen demesen 175 uzun sececektik daha aşağı seçeriz artık. Neyse seni şu yaşlı adam gargamel burnun yüzünden mi istemedi?
+1 yılBenim için daha bir güzel oluyorlar. Ela göz, beyaz ten, sarı saç ve uzun boy bence mutlu olman gereken bir kombinasyon :) Seni kıskanıyorlardır, belki kötü bakanlar.
10 Yorumla
+1 yılDikkat çekici olduğumuz bir gerçek. Güzellik göreceli.
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yıl😊1.85 im ve güzeliz tabi ki. Bazı hasetçikler olabilir ama onları takmamak lazım
21 Yorumla Başkalarını bilemem ama eger birine uzun süre bakıyorsam onun görünüşünü begendigim için bakıyorumdur.
Bence uzun boylu ya da kısa boylu farketmez bütün kızlar güzeldir bu bir gerçek. Ama bana uzun boylu kızlar daha güzel ve özgüvenli gözüküyor.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzel olduğunu bırak insanlar değerlendirsin hepsi güzel olmuyor genelleme yapamam. Çevremde arkadaşlarım hepsi uzun kızların bayağı iyiler.
02 Yorumla
Soran+1 yılFotoğraflarımı koymuyorum herkes söyler çok güzelsin yarışmalara katıl vs ben güzel odlugumu biliyorum boyum uzunluğunu sordum sadece iyi kötü mü diye okey
- +1 yıl
İzmirli hanımefendi İzmirliyim ben de. Güzellik nedir çok iyi bilirim. Güzellik ama fiziksel olarak sadece bakmıyorum işim gereği çok güzel kizlari, kadınları görüyorum. Ama salt fiziksel güzellik yetmiyor. Bunun yanında kalp güzelliği de gerek okey? Soruna gelince her uzun boylu güzel olmuyor ama geneli cekici olur anladın?
Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. Çağla Şikel kadar kötü duran bir kadın daha görmedim hayatım da uzun olarak
11 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin fizik yapısı farklı ben narin duruyorum öyle kadınsı durmuyorum ama toplu taşımada ayağa kalkınca mal gibi bakıyorlar
1.80 ve fiziği iyise çekici olur çünkü uzun kızlar genelde kilolu oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapıyorum 4 yıldır zayıfım
Bu bana birini hatırlattı (Evet sen şeker kavanozu hihihi)
00 Yorumla
+1 yılMükemmel dir ya hiç digilse evde perde korniş takma derdin olmaz☺️
00 Yorumla
+1 yılKendine özgü güzelliği olur, ama pek yakışmaz 1.65-170 efsane
00 YorumlaBenim için 1.85 e kadar güzel ondan yukarisi kapsama alanimi geciyor 😂😂😂
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılOrtalama 1.60 olunca kız boyu uzun boylu kızlar biraz daha fark edilir oluyor ondandır.
10 Yorumla
+1 yılUzun boylu kadınlar fiziği güzelse inanılmaz çekici, değilse rahatsız edici.
00 Yorumla
+1 yıl180 hafi 185 altina kadar guzel duruyor hence 185 ustu kotu duruyor
00 YorumlaBoya bakmıyorum, çok uzun ve çok kısa partnerlerim oldu, boy bir şeyi değiştirmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBoyunun uzun olması artı ama çokta Bi özelliği yok
00 Yorumla
+1 yılGüzellik boyla cok alakalı degıl ama cekıcı olurlar belide ınceyse
00 Yorumla
+1 yılGuzel olmanın boyla alakası yok ama yinede hoş oluyorlar
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoy takıntım yok ve uzun boylu kızlar da güzeldir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUzun boylu kızkar daga alımlı geliyor uzun diye bakmam çünkü 1.80 yzun değil
132 Yorumla
Soran+1 yıl1.84 üm
Cevap sahibi+1 yıl1.85 im ve gala yzun değilsşn bence nırnal
Soran+1 yılTürkiye de kadın boy ortalaması 1.62? Şaka mısın sen
Soran+1 yıl1.85 kısasın 1.90 altı erkekler aşırı kısa geliyor bana. Senden daha uzun durduğumdam emin ol.
Cevap sahibi+1 yılBabane ben sordum mu uzun muyum kısamıyım diye)))
Soran+1 yılSen kısasın
Cevap sahibi+1 yılEvet ben cüceyim))) mutlumusun)
Soran+1 yılHahaha evet
Cevap sahibi+1 yılBi de kadınları mutlu etmek zordur derler🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılİri hikmet🤣
Soran+1 yılPp. Ye fotomu koyimde gör jdjdjr
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsşn iri hikmet🤣🤣
Soran+1 yılKonuştu yer cücesi böyle özgüvenizi düşürdüğümü bilmiyordum hahahahhaa
Cevap sahibi+1 yılSen herhalde birimler ve uzunluklar dersini kaçırdın, ben sana açıkliim senden 1cm uzunum))) inşallah doğal sayılar dersine girmişsindir)
Soran+1 yılErkekler her zaman kızlara göre kısa dururlar kardeşim. 1 cm varla yok arasında siz yandan biz uzunlamasına daha ince narin oldugu muz için sizden daha uzun dururuz okey şimdi git gizli topuklu ayakkabılar tercih et fındık faresi seni özgüvensiz mal ya. Annen baban bir yerden tutup çekiştirsinnseni belki uzarsın
Cevap sahibi+1 yılSen ölçü birimini anlamamışsın befesimi boşa yoruyorum, demek ki sen boya gidince rabi zeka ve idrak zayıf jaldı, bak şimdi kız irisi hikmetçim, sen şimdi koca ataklarınla bir dik dur sonra 185 ten 184 ü çıkar, çok jarışık gelirse 2 den 1 ş de çıkarsan olur zırlayıp senin conrayı tskmatalım her ikş sonuçta aynı))))))
Cevap sahibi+1 yılKıca ayaklarınla*
Cevap sahibi+1 yılBi de ayakları yıka, herkes kokuyu körfezden geliyor sansa da uyanacaklar duruma🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılKlavyeni * cüce sinirden ellerin mi titredi yazamadın kendim mühendisim kendine gel fındık faresi sakinleş
Cevap sahibi+1 yılBen daha kariyerliyim ama))))
Cevap sahibi+1 yılGel elimi öp)
Cevap sahibi+1 yılYüksek mühendisim ben)))
Cevap sahibi+1 yılBş de ayak numarası dene belki ordan geçersin))))
Cevap sahibi+1 yılAhahaha uzun boylu diye vermediler yük mğh diplomasını🤣🤣🤣
Soran+1 yılJdjdjdjdj yazık kafana acil beyin nakli
Cevap sahibi+1 yılValla ben kanıtlarım istersen şddiata gşrelim)
Cevap sahibi+1 yılSen ayak nunaranı söylemedin))))) çekindin mi😅🤣
Cevap sahibi+1 yılSeni big foot))
Soran+1 yılBu boyun kısalığı sende zeka geriliği de yaptı boyum 1.84 36 buçuk mu bekliyosun ölçü biriminden bahseden cüce. 39-40 numara ayaklarım.
Cevap sahibi+1 yılOhhh zer schön))))40 numara bebek mezarı gibi🤣🤣😶iri hikmet diye boşuna demiyorum, inşallah taraklı değildşr)
Soran+1 yılSen hala konuşuyor musun fındık faresi. Çen çinirlendinmi kıyamam. 1.84 boylu birinin 36 olmasını beklemiyorsun herhalde beyinsiz djjdjd
Cevap sahibi+1 yılSus kıca kokulu ayak)
Halı sahada omuz atıyorum.. Bizden biri gibiler.
Erkekvari..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır içimden başka şeyler düşünüyorum. ne düşündüğümü buraya yazarsam olmaz şahsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep 180 boyunda sevgilim olsun istemişimdir, ben 170 ken. Ciddiyim benden uzunlara ilgim var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boylu kadınları çekemiyorlar çünkü tanrının özel kadınlara hediyesidir uzun boy.
10 Yorumla
+1 yılVücudu kadınsı ise severim ama sivrisinek gibi ise istemem
00 Yorumla
+1 yılBana göre değil kavak ağacı gibi bacakları da incecik oluyor çirkin
02 Yorumla
Soran+1 yılBacağım kalın belim ince. Bende ince bacak sevdalısıyım jdjdjdd
- +1 yıl
İşte bir türlü kendimizi begenmeyiz hep başka isteriz
Tc. Erkolar öpmek için merdivenle çıkıyordur gkgk
20 Yorumla
+1 yılbenim boyumda 176 gayet çekici uzun boylu kadınlar
10 Yorumla
+1 yılBazılarına yakışıyor ama bazıları hem kilolu hem uzun ökiz gibi duruyo
05 Yorumla- +1 yıl
Diyorumki bazılarında öyle duruyor hepsinde değil bide canım sen profil koymussunda nolmus yüzün gözükmüyo 😘
- +1 yıl
İstesem pp koyarım bu özgüven meselesi değil canım insanlara sallamadım üstüne alındıysan napabilrimmm😘😘
+1 yılBenim boyum 156 ve ben imreniyorum. Başkalarını boş ver. Kendini sev.
01 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik kişinin boyuna göre değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzelim zaten sadece boy uzunluğunu sordum djdjjd garip geliyor mu yani
- +1 yıl
Bir kızın uzun olması tabiki biraz garip geliyor özellikle ülkede uzun kız pek yok
O yüzden garip geliyor yani
+1 yılBenim içimden direkt bu travesti mi geçiyor 😅😅
032 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm 15 yaşında duruyor bebeksi suratım var erkeksi fiziğim yok
- +1 yıl
Filli boya yorum yaptı 😂😂😂
Soran+1 yılJahahahajaha
Soran+1 yılBizde götü yere yakın diyoz
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar en azından pp ye kendimi koyuyorum varoşş
- +1 yıl
Keşke koymasaydij midemiz bulandı dhsjsjjwjw
- +1 yıl
@izmirligirllllll Allaha şükür bazıları gibi cüce de değilim erko gibi dev de değilim hadi yaylan bebişş
- +1 yıl
@BirDerdimmmVar azcık özgüven olsa kendini gösterip de milletle dalga geçerdin ayrıca egolu falan değilim Allah için de güzel kızım çatlama kezbann
Soran+1 yılSenden daha güzelim size bakılsaydı mankenlerin hepsi uzun olmazdı kıskanç filli boya jdjdjrjejr
- +1 yıl
Allah belamı versin değilsin basur gibi dudağın var
- +1 yıl
@izmirligirllllll sktr orspuu
- +1 yıl
Ben de 150 en güzel kıyafet uzunlar duruyor ne bu kıskançlık
Soran+1 yılShopu basmış yüzüne ya Bi abdest alda görelim gülcemalini estetik Shop jfjfjrjjr
- +1 yıl
Sizde dudak bile yoktur mk😂😂
Soran+1 yılHahaha ha oralcı oldugu için basur dudaklı hahahaha ay yarıldım yaaaa Bülent ersoy yan çar
- +1 yıl
Doğal halimi dr beğeniyorlar kudurmayın dahaa kendinizi koyamıyorsunuz
Soran+1 yılVar emin ol yüzüne tükürmemhdhdjdjdjd aynı eskortlar benziyorsun
- +1 yıl
@izmirligirllllll hadi lan herkes senin gibi orspu mu
Soran+1 yılSnapchat efektini az yavaş baş gözüm kanadı hdjdjdjd
- +1 yıl
Escrt anandır orspu evladı insan olan hemcinsine bu lafı kullanmaz bana diyor da İzmir kızları herkese veriyor adları çıkmış jakskzkzllzls
Soran+1 yılRuju fazla taşırma silikonları patlatırım oraya gelirsem yüzüne bir yumruk atsam bayılcan yallah cüce
- +1 yıl
Aynen kanka
- +1 yıl
168 cüce de mi varmış vay mk hajzjzkzkz
Soran+1 yılİzmir de yaşıyorum izmirli değilim pp den oral seks çekmekten dudakların büyümüş jdjdjdjdj cücesin işte 1.68 ne ya jdjdjdjdj bacağım kadar hhahaha
- +1 yıl
168 kısasın hatta burdan daha kısa dururuyirsun kıskançlıktan ilk lafı sen atmışsın biraz ozguevnli ol en iyi kıyafeti onlar taşıyor kudurma
- +1 yıl
Kudurrr köpek bende hem güzellik hem fizik var sizin gibi ezik Kezban özgüvensiz değilim yüzümü saklamıyorum hadi yaylan sakız çiğne senin de olur 🤣🤣😝😝💅💅
Soran+1 yılSana tepeden bakıyorum konuştukça alçalıyon daha fazla alçalma jdjdjdjdj gözümde
- +1 yıl
Yoldan yuruken yoksunnnn
- +1 yıl
Gozukmuyiesun görmüyoruz seni ağla
- +1 yıl
Çok güzelsin ya ondan bu makyaj belli
- +1 yıl
Kıskanç translar
- +1 yıl
Devler hiç bi kadınsı özelliğiniz yok erkeklerle aynı boyda babam kadarsınız tip yok boyu uzun olanın aklı kısa olurmuş derler ya öyle işte eminim boyda yoktur burdan yüzünüzü saklayarak millete laf atıyorsunuz boş ver gidin varoş mahalle kızları sizi muhatabım bile değilsiniz
Güzellik & Bakım konusunda 390 cevap paylaştı. Evet guzeller ama zor
04 Yorumla- +1 yıl
Ne zor
- +1 yıl
Senin boyun kaç
Soran+1 yılErkek arkadaşım 1.95 ben 1.84 üm
+1 yılYani guzelsindr o yuzden
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Uzun boy iyidir bence
10 Yorumla
+1 yılCekici olabilirler ama guzellik dedigin sey baska.
00 YorumlaGüzel ama fizikli değillerdir
00 YorumlaUmrumda olmuyor boyu şuymuş kilosu şuymuş banene
10 YorumlaManken gibiler
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimsenin boyuyla posuyla işimiz yok
14 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakıyorsunuz o zaman insan görmemiş gibi
Cevap sahibi+1 yılKendini öyle mi mutlu hissediyorsun
Soran+1 yılBunun için psikiyatriye bile gittiğimden emin olabilirsin. İnsanların bakışlarından dolayı kasılıyorum ve çekiniyorum hareket edemiyorum. Rahatsız oluyorum. Kendin ilgilenmiyor olabilirsin genel konuşma. İşim yok demen yeterli
Cevap sahibi+1 yılİşim yok
- Güzellik & Bakım konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılHoş olduklarını düşünüyorum
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüpersin. Kilon kaç?
00 Yorumla
5 ayMuhteşem güzellikte birşeyler evet
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. İtici
00 YorumlaBen sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yıldüşüyorum uzun boylukızlara
10 YorumlaKızlar mı ki
00 Yorumla
+1 yılGüzel
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. warmmı ki..
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 441 cevap paylaştı. Elbette güzeldir
00 Yorumla
+1 yılKıskanıyom napim
00 YorumlaBen minyon kadınları daha çok seviyorum
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. güzeldir
00 Yorumla
+1 yılBana garip geliyor.
00 Yorumla
+1 yıl1.55 olan ben kıskandı.
00 Yorumla
+1 yılBence 1.70 üstü en fazla 1.75
00 Yorumlao sirada 1.59 olan ben 🤣
00 YorumlaHayır değiller
015 Yorumla- +1 yıl
182 uzun değil ki
- +1 yıl
Mantıklı
- +1 yıl
Her kadın sevmez tabiklu ayakkabı ama ben çok severim
Soran+1 yıl1.84 üm sevgilim 1.95
Soran+1 yıl40 numara giyprum ve yüzüm saçım güzel çocuksu duruyorum iri yarı bişi değilim geneli Rus sanıyor
- Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat