Evet değişik bir soru oldu bence :)
Kilolu olması
Kel olması
Gözlüklü olması
Diş teli kullanması
Eğri burunlu olması
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet değişik bir soru oldu bence :)
Merhabalar,
Kiloluysa birlikte spor yapar, eğer zayıflamak istiyorsa ben onu zayıflatırım.
Kel ise ki kız kel hiç görmedim, saç ektiririm. Özellikle saç ekme konusunda Türkiye 1 numara.
Gözlük takan insanların hiç bir problemi yok ki günümüzde gözlükten yorulanlar ameliyat ile gözlük kullanılmasına gerek kalmıyor.
Diş teli geçici bir durum, hatta diş teli kullananlar sürecin sonunda mükemmel diş düzenine sahip olacaklar.
Eğri burun da ameliyat ile düzeltilebilecek birşeydir, kişi isterse.
Eğer insan etrafındakilere karşı nazik, iyi davranan; ona verilen işi elinden geldiğince iyi yapmaya çalışan; hayatın değerini, güzelliklerini bilen biriyse bu kişinin kafamın üstünde yeri vardır hatta bunları sadece yapmaya uğraşması bile yeterlidir. Ancak tam tersi serseri olup; erkek veya kız peşinde koşan; hiçbir insana değer vermeyen; bencil ve yalancı olursa ayağım altında yeri var o kişinin ki günümüzde toplum çok yozlaştığı için nere baksan görüyorsun böyle insanları.
Yani bence görünüşten ziyade bakımlı oluşu ve iyi bir insan oluşu zaten o kişiyi çekici yapar bana göre ancak bide zeki olursa ❤️ (Anladın sen)
Hayatlarınızda, eşlerinizle ilişkilerinizde huzur ve mutluluklar dilerim. Gönlünüzce birini umarım bulursunuz, bulurum.🙂
Aslında eğlencesine sorulmuş bir soru ama bazı insanları rahatsız edebilir özellikle kilolu olan insanlar hoş karşılamayabilir yani genel olarak çekici kabul edilmeyen özellikler kişiye göre değişir ama insanların fiziksel özelliklerle dalga geçmek en aşağılık ve karaktersizlik iştir.
Haklısın dostum ama medya/eğlence sektörünün dayattığı bir güzellik algısı var. Genel olarak çekici kabul edilmeyen derken onu kastettim.
Yok kardeşim ben sana bir şey demiyorum yani istediğini sorabilirsin genelde böyle bir durum olduğu için diyorum şimdi dengesizce yorumlar yapan olur en azından kendine hazır hisset
Anladım dostum. Bu arada anketteki oylar gösteriyorki medyanın "çekici değil" olarak lanse ettiği özellikleri çekici bulan pek çok insan var.
Yani insanlar değişik değişik
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Kel olabilir ama herkese yakismiyo kel olacaksa uzun sakal olsun
gozluklude olabilir gozluk takanlar iki kisi gibi gelir bana hep gozluklu baska biri gozluksuzken baska biri
kemerli burun erkeksi ve cekici olabiliyor bazilarinda
Bunlarin disinda solcu degil sagci olsun. dis gorunusun farkli kafa yapilarindaki goruntuleri cok baska oluyo
Solcu sağcı 😂🤣😂🤣🤣
Gözlüklü olması, kilolu olması (obeziteden bahsetmiyorum bu aşırı saglıksız. (Aşaglamak için söylemiyorum. İnsan biraz kendine bakmalı)) kemerli burun bence yüz şeklini tamamlayan ve diger insanlardan farkı gösteren bir özelik. Şimdiki güzelik algısı çok saçma herkesin aynı olması bana itici geliyor.
Cevap
26Cevap
Ben karakteri çekici bulurum sadece
kemerli burun severim mesela, tam tersi estetik harikası burunları beğenmiyorum karşı cinste
Bence göze batan estetik insanı çirkinleştiriyor
Hahaha kel kadın görsem asla çekici gelmez heralde, balık olabilir
kusurdan sevmeye başlayabilirim ben 😀 eğri burun bana karakteristik gelebilir 😀
Gözlük takanlar. Özellikle yuvarlak çerçeveli gözlük takanlar aşırı tatlı oluyor bence.
Hafif göbekli ve yapılı erkek seviyorum ben
Karadenizli burnu kadınlara çok yakısıyor bence.😊
eğri burunlu kızlar çok çekici geliyor gözüme ama sl*k gibi gidip estetik oluyorlar. bi bka benzemiyorlar sonra
kötünün , iyisini niye seçeyim ya? en kötü hangisi deseniz şişman ve telli derim bir fazla gazlı biri okuldaki önsıradaki mallara benziyor.
KESİNLİKLE GÖZLÜKLÜ OLURSA ASIRI CEKİCİ OLUR ASİK OLURUM GÖZLÜKLÜYSE
Kilolu olması
Diş teli ve gözlüğünde bu konuda benim için bir önemi yok
Anime saçlı erkek severim. Anlamlı dövmeleri olan erkek severim
Gözlük çekici bu arada
Şart demiyorum ama kıllı olması 🤣
Erkeklerin guzel burunlu olanlari cirkin oluyor
Gözlüklü olması
Kendini beğenmiş olması
Gözlük çekici geliyor
Bazılarında diş teli çok çekici.
Samimi içte olsun gerisinin hiç önemi yok