Bir kaç yıldır çoğalarak giden boyun ve göğsümün üst bölgelerinde et benlerim var. Hem estetik olarak hoş görünmüyor hem de kıyafetlere saçlarıma falan takılıyor canımı acıtıyor bildiğiniz uygun fiyatlı çözüm var mıdır? Sıvı azot ile donduruluyormuş ama benim doktora gidecek vaktim de yok. Sıvı azot da bulamadım satın almak için. Bazı kremler varmış onlar da biraz pahalı geldi bana. Var mı hızlı ve uygun fiyatlı çözüm öneriniz gerçekten çok rahatsız edici olmaya başladı bu durum benim için...
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen çözüm olarak doktora git diyecekler yazmasın. Zaten biliyorum doğrusunun doktora gitmek olduğunu. Fakat vaktim yok lütfen doktor harici çözümler bekliyorum
Evet spray dedim yazıyı değiştirmiş. Normalde cildiyeye gidince devlet hastanesinde bile sıkıyorlar ama siz vaktim yok demişsiniz. O sprayin de adını şimdi hatırlamıyorum İnternete bi yazın bakabilirsiniz fiyatıyla alakalı bir bilgim yok ama hastanede ücretsiz sıkıyorlar
Bir de izim alıp gidemiyorum yazmışsınız , jiç bir iş yeri için kendinizden ve sağlığınızdan ödün vermeyin , günün sonunda herkesin bi miktirlik hakkı oluyor , hiç kimse ya bu kişi izin almadan çalıştı diye kimse bakmıyor , naçizane fikrimi belirtmek istedim
Randevu alamıyorum 1 aydır ki alsam da izin alamıyorum işten. Daha yeni farklı bölümler için izin aldım cildiyeye randevu alamadım. O yüzden burdan çözüm arıyorum
Çalıştığımız Sektör farklı değil. hastanelerdeki randevulara alarm oluşturabilirsin. Neticede işin ucunda sağlık var kimsenin ses çıkarmaya da hakkı yok çok çok yıllık izininden kessinler :)
özgüven kaybı sadece senin için değil herkes için önemlidir. Ama madem bu kadar kafana takıyorsun o zaman izini izah edip alacaksın doktora gideceksin ya da akşam nöbetçi eczane bulacaksın :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ameliyat sanırım
Bi saray var sıkıyorsun birazcık acıyor fakat 1 hafta içinde komple dökülüyor, hangi şehirde yaşıyorsunuz
Ankaradayım da sprey mi demek istedin?
Acısı önemli değil geçsin yeter
Evet spray dedim yazıyı değiştirmiş. Normalde cildiyeye gidince devlet hastanesinde bile sıkıyorlar ama siz vaktim yok demişsiniz. O sprayin de adını şimdi hatırlamıyorum İnternete bi yazın bakabilirsiniz fiyatıyla alakalı bir bilgim yok ama hastanede ücretsiz sıkıyorlar
Biliyorum vaktim olsa zaten burdan sormam direkt doktora giderim hem randevu da alamıyorun 1 aydır uğraşıyorum
Bir de izim alıp gidemiyorum yazmışsınız , jiç bir iş yeri için kendinizden ve sağlığınızdan ödün vermeyin , günün sonunda herkesin bi miktirlik hakkı oluyor , hiç kimse ya bu kişi izin almadan çalıştı diye kimse bakmıyor , naçizane fikrimi belirtmek istedim
Spreyi bulamadım adı ne tam olarak?
Sakaryada tanesini 30 TL düşürüyorlar diye biliyorum bir ilaç var sürüyor sonra düşüyormuş iz kalır mı bilmem
Ankaradayım ben
Hii ilacın kendisi 1000 TL ama ilacın adini bilmiyorum arastirirsan bulursun belki
En iyi çözüm doktora gitmen ne olur ne olmaz sağlık bu para hesabı yapma bence
Sorun da orada zaten izin alıp gidemiyorum doktora
işin ucunda sağlık var hangi sektörde ne iş yapıyorsun ki izin vermesinler hastaneye gidecem dediğinde
Randevu alamıyorum 1 aydır ki alsam da izin alamıyorum işten. Daha yeni farklı bölümler için izin aldım cildiyeye randevu alamadım. O yüzden burdan çözüm arıyorum
Çalıştığımız Sektör farklı değil. hastanelerdeki randevulara alarm oluşturabilirsin. Neticede işin ucunda sağlık var kimsenin ses çıkarmaya da hakkı yok çok çok yıllık izininden kessinler :)
Yıllık iznim yok 3 aylığım burada
ver bakim sen şu patronun numarasını bana :D Neyse o zaman sana internet üzerinden sıvı azot almanı tavsiye edebilirim.
Sıvı azot bulamadım internette
nöbetçi eczaneler de yok mu?
Nöbetçi eczane denk gelmedi bir türlü sabah 8buçuk akşam 7buçuk çalışıyorum gidemiyorum da eczaneye
napıyım ben alıp getiriyim mi :D başka çare bırakmadın :D
😔😔
varsa başka çözüm söyle :)
Başka çözüm yok gibi ama off gerçekten çok canım sıkkın bu konudan ötürü
sıkma canını acil bir durum söz konusu değil çözüm bulunur.
Bence acil bir durum özgüvenimi kaybediyorum 😔
Hayati bi olay değil neticede
Özgüven kaybı benim için önemli bir şey. Bakalım internette bir kaç doğal çözüm yöntemi buldum mecburen onları deniycem
özgüven kaybı sadece senin için değil herkes için önemlidir. Ama madem bu kadar kafana takıyorsun o zaman izini izah edip alacaksın doktora gideceksin ya da akşam nöbetçi eczane bulacaksın :)
Bakalım evde çözümler arıyorum işe yarayacak gibi umarım yarar 😔
kendine zarar verecek bişey yapmada
Yok doğal çözümler
peki umarım her açıdan iyi olursun :)
Teşekkür ederim umarım 😔
Rica ederim ama somurtmayı bıraksan mı artık
Şunlardan kurtulunca bırakıcam 😔
Nasıl olsa kurtulacaksın şimdiden bırak :)
Umarım ki
direk yazarmısın bi
doktora gitmedne öyle şeyler kullanma bi genel cerrah ya da palastik cerrahisne görün üniversite hastaneerinde ya da devlet hastanesine git mutlaka
Aynı durum bende de var, yakında cildiyeye görünmemiz lazım sanırım
Vaktim yok çalışmak zorundayım izin alamıyorum 😔
zaten hastanelerde randevuda bulunmuyor kolaylıkla
Aynen öyle işte ancak özele belki rica minnet veya fazla para verip mesai saati dışı gidilebilir ona da benim gelirim yetmez
Et beni kilodan degil miydi ya
O kadar aşırı kilolu değilim ki
Vaktin nasiil yok
Nerende var
Boyun bölgemde
Hmm gorebilirmiyim ne kadar buyukler
Tamam resim çekip güncellerim soruyu da resim eklenmiyor sanırım güncellerken
Denerim yani
Mesaj at
Cildiyeye git.