Güzellik & Bakım Afrodizyak parfüm gerçekten etkili mi? Jevore77 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor sizce etkisi var mı Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Afrodizyak parfüm gerçekten etkili mi? Cevapla Parfüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hayır saçma bir şey 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben karşımdaki insana duygu beslemiyorsam isterse yürüyen cinsellik olsun umurumda olmaz 😂 2 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 559 cevap paylaştı. Yerine göre etkili kardesim bir ortama girersen eğer illaki çekici oluyor 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl sana karşı bir hissi varsa uyarılma olabilir sadece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır saçma bir şey
Ben karşımdaki insana duygu beslemiyorsam isterse yürüyen cinsellik olsun umurumda olmaz 😂
Yerine göre etkili kardesim bir ortama girersen eğer illaki çekici oluyor
sana karşı bir hissi varsa uyarılma olabilir sadece
Afrodizyak diye aldım manita tuvalet gibi kokuyorsun dedi 🤢
çok acayip kokuyor gerçekten
evet hotrmonları atesliyor
Kadınlar yelkenleri suya indiriyor
Beni etkileyemezsin böyle ucuz şeylerle
Hayır tabiki de