Güzellik & Bakım Hiç gözaltı maskesi yaptınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Ben ilk defa yaptım bir fark göremedim? Güncellemeler+1 yıl Gözzz Hiç gözaltı maskesi yaptınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Hiç yapmadım. iyi bakımlar dilerim. 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ben naturel takılıyorum, 25 yıllık gözaltı morluklarımla mutluyum teşekkürler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha iymis Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 764 cevap paylaştı. Düzenli yapmak gerekiyor bir kez yapılınca bir fark olmaz gözle görülür şekilde 0 0 Yorumla
Serap9797 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İhtiyaç duymadım. Hiçbir maske şu bu yapmıyorum. Özel günlerde makyaj sadece 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Her aksam yatmadan önce yapiyorum, hemen fark etmez, biraz kullanman gerekiyor 0 0 Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Burnun ne tatlı öyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mersi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Göz altina kahve maskesi iyi geliyormus diye duydum ama tam olarak emin degilim bir de c vitaminli göz serumlari da ise yariyor olabilir (göz bölgesine uyumlu olanlari) 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl soğuk uyguluyorsa güzel olur aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sıcak Yorumla bateristartist +1 yıl göz altlarına soğuk iyi olur ama Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Yaptım Nivea’nınki güzeldi 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen fark olmaz ben yaptım 0 1 Yorumla KayipPsikopat_3 +1 yıl music.youtube.com/watch😅😅😅 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Düzenli olarak yapman lazım tatlım 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. yapmadim 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 851 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 690 cevap paylaştı. Yapmadım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hiç yapmadım. iyi bakımlar dilerim.
Ben naturel takılıyorum, 25 yıllık gözaltı morluklarımla mutluyum teşekkürler
Haha iymis
Düzenli yapmak gerekiyor bir kez yapılınca bir fark olmaz gözle görülür şekilde
İhtiyaç duymadım. Hiçbir maske şu bu yapmıyorum. Özel günlerde makyaj sadece
Her aksam yatmadan önce yapiyorum, hemen fark etmez, biraz kullanman gerekiyor
Burnun ne tatlı öyle
Mersi
Göz altina kahve maskesi iyi geliyormus diye duydum ama tam olarak emin degilim bir de
c vitaminli göz serumlari da ise yariyor olabilir (göz bölgesine uyumlu olanlari)
soğuk uyguluyorsa güzel olur aslında
Sıcak
göz altlarına soğuk iyi olur ama
Bir kaç defa yaptım evet
O ne işe yarıyor
Yaptım Nivea’nınki güzeldi
Ben daha önce hiç yapmadım
Hemen fark olmaz ben yaptım
music.youtube.com/watch
😅😅😅
Düzenli olarak yapman lazım tatlım
Hemen etki etmez ki her gece yap