AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
baglarin kuvvetlenmesi icin çok onemli. kayin valideme ve baldizima detayli masaj yaparim
Süpersin nasıl oluyor
genelde ustsuz ve yag kullanarak yapiyorum
Nasıl oldu işte annatırmısın
Aile içi masaj mı? Evde yapılan masajlar zaten direk aileden birine yapılmaz mı 😅😅
Hem yaptırıyorum hem yapıyorum
Kime yapıyorsun yaptırıyorsun
Çoğunlukla anneme yapıyorum hergun yap asla dur demez arada büyük bacıma kardeşimde bana yapar ama elleri güçsüz o yüzden bi boka benzemiyor bazen annem bazen büyük bacım arada omuzları sıkarlar
Hıı peki başka nerelerine yapıyorlar
Başka yok yani öyle ne bileyim
Bnde fazlasıyla yapıp yaptırıyorum
Sana kim masaj yapıyor ki
Annem
kilolu değilse masaj yapmak güzel ama kilolu olursa işlemiyor ilk 2 dk da parmaklarim bileklerim kendinden geçiyor. O yüzden anneme yaptığım masajla bacıma 3 kar yaparım
Ama anne daha iy oluyor dolgun vücut ya ondan
Abi dolgun vücudu napayim ben masajın etkisinden bahsediyorum tutup ezemedikten sonra kulunçu kireci masajın ne anlamı var. Bana masaj yapan zevkle yapıyor mesela zayıfım aşırı değil tabi, hafifte yağlı vücudum var, insanı ne gicik eder ne de yorar. O yüzden dazla da sürmez yani enseden kalçama 5-10 dk sürer en fazla
Çıplak yaptır çok güzel oluyor bn öyle yaptırıyorum
🤔 seninki de ilginç bi bakış açısı. Sanırım Rusya dolaylarında boyle şeyler mümkün olabilir
Nasıl yani
Zaruri durumlar olur iş başa düşer tereddüt etmeden tuvalete banyoya da götürürüm ama onun haricinde annemi öyle görmek istemem. Birincisi gerek yok ikincisi mevzu zevki değil yanlış anlama, o vakitten sonra kadinlara yaklaşma isteğim gidebilir gözüme güzel şeyler hitap etmeyeceği için. Çünkü ben kilolu dolgun yaşlı orta yaşlı falan öyle hiç haz etmiyorum ağa beni kadinlardan soğutursun sen
Sn çiplak ol annen sana masaj yapsın
Heaa anladım da ona da gerek yok be.
Sen yoksa milf severlerden misin
Evet
Benim hiç tarzım değil o ya. Ben mümkünse genç ve zayıf yani hitap önemli benim için
Hııı annadım
Böyle dedim diye şimdi araya birde bacımı sokarsin kesin
Hayır
Yani kardeşler mahrem değildir normalde zihniyet kötü olmadıktan sonra mümkündür ama etik değildir. Sonuçta aklı başında iki yetişkin ve bariz son safhaya gelmiş vücut var ortada. E birde tadı tuzu bilinen zevkler var
Yoksa ciplak görmediğimizden değil birbirimizi. Aynı evde yaşayıp yıllarca aynı odayı paylaşıp dip dibe duracaksın ve yok hiç bişey görmedik bilmedik ot gbi yaşadık demek kendini kandırmaca olur
Evet ama bn çiplak yapar yaptırırm
Annem beni kadinlardan soğutur, bacım detaylı masajdan sonra yanlış tarafa gider o sakıncalı bir şey
Hııı peki
Velhasıl konu ciplak masaj değil zaten etkili masajdı sanırım. Ayrıca ciplakligi direk atladık yani şöyle bi durum var tabi ki kıyafet üzeri masaj tercihimiz değil zaten annem yine kıyafet üzeri ama ablam alt taraf hariç üst tarafta sadece sütyen kalır onunda kopcasini çözerim odur yani yine kısmı ciplak
Memelerine masaj yapmıyormusun
Tabiki de hayır.
Neden istemiyormu
Mahrem yok dediysek hersey serbest demedik ki. Belirli sınırlar var elbette çünkü bazen seytana uymak var. Örneğin bi keresinde eşofmanını kalçasının ortasına kadar indirmiştim başını bile kaldırmadan söylediği söz ‘onun daha altına inersen banyoda beni hayal etme olasılığın var dikkat et’ dedi
Buna iki farklı cvp çıkardım aslında biri pardon deyip ses çıkarmamak diğeri sorun değil ustesinden gelirim demekti ben tamamen sessiz kalmayı sectim
Offf süper işte indirseydim
Hııı peki en çiplak olarak neresine masaj yaptın
Riskli bi tercih olurdu. sırtı kalçadan yukarı sadece. Ama arka deliğine parmak ucumu degdirmisligim var onu unutamıyorum işte
Offff o ne dedi peki
Tepki vermedi çünkü biliyor ikinci defa dokunmuycami
Bnce çok iy ikikere dokunsan gine tepki vermez
O senin biyerine dokunduğu
Yok hayır
İzin ver deysin
Ergen mi bu niye dokunmak istesin ki bana yani bunu sormadı istemedi mi benden haliyle izin vereyim ona
Heralde istemez öyle bişey diye düşünüyorum
Sn aç oranı okşat
O ben kadar meraklı değildir ergenlikte bende gösterme merakı vardı sabahları o uyandırırdı genelde ama erken uyandığımda eşofmanla kilodu indirip tekrar gözlerimi kapardım napiyor diye de takip ederdim
Offf ne güzel
Güzel olan tek şey onu izlemek olurdu bakardı acilmişim heryerim açık battaniyeyle kapatır giyinene kadar seslenmezdi
Benim gbi fetişistler için bu ömürlüktur
Offff
Çok güzel yaaa
Bizde o kadar kro daha ötesi yok
Bnce olmalı
Yaş kaç bu arada
Yok la hersey mümkün olsa bile gerekmez yani ne gerek var Tamm ergenliktir biseydir olur biter onuda o cesareti almasak yapmazdık heralde onun haricinde başka delik mi kalmamış a. mk
Yaşımız var ya aramızda iki yaş var 27 ben o 29
Süper
Kardeşime rüsvet karşılığı yaptırıyorum
Nerelerine yapıyor peki
Sırtıma kafama canım nereyi isterse oraya yaptırıyorum
Peki üstünde ne oluyor Ozaman
Sapık mısın ya bundan tahrik mi oluyorsun bide? ne saçma sapan bir insansın ezik
Masaj ve kese yaparım
Kime
İsteyen herkese
Aile içi kime yaptın
Linç yerim boş ver sorgulama
Bana yazabilirsin
Güven vermiyorsun kusura bakma
Ewet
Kime peki
Varr
Kime peki
Kime