Güzellik & Bakım Özel bölgem beyazlamış, bir anda nasıl olabilir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Çok garip krem falan kullaniyorum haftada 2 kez falan ama boyle etki gormemistim az önce nasil oldu ki ya? Ben bu kremleri her gun kullansam mi ki? Güncellemeler+1 yıl Ben aşık oldum 😂😂 ama ciddi ya Güncellemeler+1 yıl Kremin adı white stars Özel bölgem beyazlamış, bir anda nasıl olabilir? Cevapla Fal Soruları Krem Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl o bolgeye su haricinde hicbir sey degdirmemen gerekiyo 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hangi kremmiş ki o, bi kremin birde bölgenin fotosunu atsana bakalım ne kadar beyazlamış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kullan tabii senin adına mutlu olduk yaw.. bembeyaz. oh ne güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normal bişey ben bir halt kullanmıyorum ama pesmembe olmuş valla 0 0 Yorumla
_gaziakkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl oranın beyaz olması sana ne gibi bir artısı var peki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha guzel Yorumla _gaziakkaya +1 yıl Anladım peki vücudunuza aşıksınız anlaşılan Yorumla
soruVEecevap Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl dogal yolla nasil karardiysa beyqzlawmsi da normal olabilr 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Beyaz yerine mi aşık oldun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla İndeepth +1 yıl Gözüne çok mu güzel geldi? 😂 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Kremleri paylaşırsan sevinirim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl White stars ve laventin Yorumla özgürrkiizz +1 yıl İnternet sitelerinden bulabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Trendyoldan bulabilirsin ben ordan aldim link paylasamiyorum nedense Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ne kadar süredir kullanıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 1 bucuk ay olacak Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sadece özel bölgene mi kullandın Yorumla Soran +1 yıl Evet bu sadece özel bölge icin sanirim baska bolgeler icin farkli bi krem kullaniyorum o da laventin Yorumla Soran +1 yıl Ben farkli kullanicadan 120 liraya almisim bu ürünü şimdi baska satici 200 bilmem kac diyo 😶 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl hangi krem o bana da lazım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl White stars Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi krem yaa link at 😭 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Star white Yorumla Soran +1 yıl Pardon white stars Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyol da var mı? Ne kadar sürede gördün faydasını? Yorumla Soran +1 yıl Benin aldigim satici da bitmis ama baska var Yorumla Soran +1 yıl liiiink Yorumla Soran +1 yıl Link atilmiyor trendyoldan bulabilirsin 😊 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl bir beyazlama merak ettim 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Merak ettim bak şimdi 😂 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Neymiş kremin adı bir arkadaşım soruyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl White stars Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Yine soruyor ne kadar sürede etkisini gösteriyor Yorumla Soran +1 yıl 1 bucuk ay olacak benim Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Ayakkabı falan çıkıyor bunu yazınca sjsjs Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. Beyazlatıcı krem mi dediğin? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl kararma çok mu hergüne gerek var mı? Yorumla Soran +1 yıl Var gibi Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl zevk senin sen gördüğün için ancak sen karar verebilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Jilet vurma kaliteli çamaşır giy beyazlar 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fal bakımı sana
Muratylcnnn Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Hangi kremler içeriğini okumalısın 0 5 Yorumla Muratylcnnn +1 yıl Ayrıca bazı kremler öyle yıkanınca akıp gidiyor sabunla vs Yorumla Soran +1 yıl Zamanla kalici etki gosteriyo demekki Yorumla Muratylcnnn +1 yıl Peki Yorumla Soran +1 yıl Bakarsan ve bana haber verirsen çok sevinirim 😊 kremin adı white stars Yorumla Soran +1 yıl meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun bir Alfa Hidroksi Asit türü olan laktik asit ve sitrik asit sanirim bunlar Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Garip 0 0 Yorumla
motherslove31 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Fazla kurcalamiyorsun demekki son zamanlarda 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. devam edin 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. Beyazlatma kremi var 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl nasıl oldu 0 1 Yorumla BırakÖyleKalsınnn +1 yıl krem ne yazda mıllette bılsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hangi krem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Star white Yorumla Soran +1 yıl Pardon white stars Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Normalde kararma mi vardı simdi beyaz mi duruyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jiletle mi aliyordun Yorumla Soran +1 yıl Ağdayla Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonra şeffaflaşmasın? 😀 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Buhar oldu yandi bitti kül oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀Dudakları mı kararmıştı? Yorumla Soran +1 yıl Yok burnu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi soruyorum yahu. Etkiliyse önerelim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kukuna mı aşık oldun? 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Eveet Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim gerçek etkiyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada mısın? Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Yenimi baktn😊 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çokmu beyaz tennle aynmi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
o bolgeye su haricinde hicbir sey degdirmemen gerekiyo
Hangi kremmiş ki o, bi kremin birde bölgenin fotosunu atsana bakalım ne kadar beyazlamış
kullan tabii senin adına mutlu olduk yaw.. bembeyaz. oh ne güzel
Normal bişey ben bir halt kullanmıyorum ama pesmembe olmuş valla
oranın beyaz olması sana ne gibi bir artısı var peki
Daha guzel
Anladım peki vücudunuza aşıksınız anlaşılan
dogal yolla nasil karardiysa beyqzlawmsi da normal olabilr
Beyaz yerine mi aşık oldun?
Evet
Gözüne çok mu güzel geldi? 😂
Kremleri paylaşırsan sevinirim
White stars ve laventin
İnternet sitelerinden bulabilir miyim
Trendyoldan bulabilirsin ben ordan aldim link paylasamiyorum nedense
Ne kadar süredir kullanıyorsun
1 bucuk ay olacak
Sadece özel bölgene mi kullandın
Evet bu sadece özel bölge icin sanirim baska bolgeler icin farkli bi krem kullaniyorum o da laventin
Ben farkli kullanicadan 120 liraya almisim bu ürünü şimdi baska satici 200 bilmem kac diyo 😶
hangi krem o bana da lazım
White stars
Hemen alıyorum kremden 😅
Reklam geliyor açılın..
Hangi krem yaa link at 😭
Star white
Pardon white stars
Trendyol da var mı? Ne kadar sürede gördün faydasını?
Benin aldigim satici da bitmis ama baska var
liiiink
Link atilmiyor trendyoldan bulabilirsin 😊
Ne kadar çok kara vicdanlı var yaa
Nasıl bir beyazlama merak ettim
Merak ettim bak şimdi 😂
Neymiş kremin adı bir arkadaşım soruyor
White stars
Yine soruyor ne kadar sürede etkisini gösteriyor
1 bucuk ay olacak benim
Ayakkabı falan çıkıyor bunu yazınca sjsjs
Beyazlatıcı krem mi dediğin?
Evet
kararma çok mu hergüne gerek var mı?
Var gibi
zevk senin sen gördüğün için ancak sen karar verebilirsin
Görmeden inanmamm göster bana farkıı
Jilet vurma kaliteli çamaşır giy beyazlar
Fal bakımı sana
Hangi kremler içeriğini okumalısın
Ayrıca bazı kremler öyle yıkanınca akıp gidiyor sabunla vs
Zamanla kalici etki gosteriyo demekki
Peki
Bakarsan ve bana haber verirsen çok sevinirim 😊 kremin adı white stars
meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun bir Alfa Hidroksi Asit türü olan laktik asit ve sitrik asit sanirim bunlar
Garip
yalan
yıkmışsındır kazara
Fazla kurcalamiyorsun demekki son zamanlarda
devam edin
Sanmam sana oyle geliyordur
Ne zmandır kullanıyon
Beyazlatma kremi var
nasıl oldu
krem ne yazda mıllette bılsın
Bende görmek istiyorummm
Hangi krem