Güzellik & Bakım Kaş için neler yaptırabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kaşlarım gayet gür fakat şeklinde degisiklik yaptirmak istiyorum. Neler yapilabilir islemlerin adi nedir yaptiranlar fikir verebilir mi Kaş için neler yaptırabilirim? Cevapla Nedir Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gel sana microblading yapalım diycem ama artık iş yerim yok 🤷🏿♀️ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi kaş tasarımcısına git yuzune uygun modeli yapsınlar. Gerekirse microblading ile boşlukları falan doldurur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence çok güzel bı yüzün var belli oluyor senin gibi bı eş isterdim 0 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl kavisini sevmedim bence azalt birazcik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendeeee sevmiyorum işte. Sanki uzgun ifade gibi asagi dogru geliyo Yorumla alicabbaringirnatasi +1 yıl yukarilarini al askim biraz daha düz olsun ya da direkt kuaföre git gayet güzel aliyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gel sana microblading yapalım diycem ama artık iş yerim yok 🤷🏿♀️
Bi kaş tasarımcısına git yuzune uygun modeli yapsınlar. Gerekirse microblading ile boşlukları falan doldurur
Bence çok güzel bı yüzün var belli oluyor senin gibi bı eş isterdim
kavisini sevmedim bence azalt birazcik
Bendeeee sevmiyorum işte. Sanki uzgun ifade gibi asagi dogru geliyo
yukarilarini al askim biraz daha düz olsun ya da direkt kuaföre git gayet güzel aliyo
Bence gayet güzel
tam da yerine denk geldin