Güzellik & Bakım Kedi gözlü olmak ister miydiniz? Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben isterdim ya yavrumun güzelliğine bakın😍 kehribar gözlüm Kedi gözlü olmak ister miydiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Hayır gözlerimden memnunum 0 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl evet göz özellikle göz bebeğimin o şekilde olmasını isterdim :) 0 4 Yorumla Mom90 +1 yıl Bende yaa Yorumla HakanŞahin07 +1 yıl bir şeye odaklandıklarında anlık değişimi çok ilgimi çekiyor :) birde kocaman olunca masum bi bakışları oluyor :) Yorumla Mom90 +1 yıl Evet bide renk değiştiriyor bazen çok ilgimi çekiyor ya maşallah diyim. nazar edicem🤣 Yorumla HakanŞahin07 +1 yıl :) maşallah maşallah Yorumla
İcardiii99 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Çok güzel ama yaaaa bu kedi gözü başka güzel oluyor masallah 0 0 Yorumla
Fuerte_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İsterdim ama hafif çekik gözlü olduğum için kedi gibiyim zaten. 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Ooo sanslisin o zaman Yorumla
moongirlll55 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Ay çok güzel gerçekten 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Yaa dimi 🫠 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İstemezdim korkunç olurdum sjshshs 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Niye kız bende çok güzel olurdu 😍 Yorumla
koraybn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İstemem kedi gözü kedide güzel fkkdfj 0 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Bence de insanda da güzel olur 😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. hayır ama kedilerin gözleri çok güzel 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İsterdim çünkü çok tatlılar ya şu güzelliğe bak😄 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok normal insan olarak kalmak istiyorum 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerim ben bunu maşallah 🧿 0 0 Yorumla
Zeeynnozyn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İsterdim 0 2 Yorumla Mertcan3443 +1 yıl @Zeeynnozyn neden Yorumla saulMed +1 yıl Kedi göz nasil oluyo skskke Yorumla
bsrbnl1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Benim gözlerim iri ama eyleynir falan yakışmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır gözlerimden memnunum
evet göz özellikle göz bebeğimin o şekilde olmasını isterdim :)
Bende yaa
bir şeye odaklandıklarında anlık değişimi çok ilgimi çekiyor :) birde kocaman olunca masum bi bakışları oluyor :)
Evet bide renk değiştiriyor bazen çok ilgimi çekiyor ya maşallah diyim. nazar edicem🤣
:) maşallah maşallah
Çok güzel ama yaaaa bu kedi gözü başka güzel oluyor masallah
İsterdim ama hafif çekik gözlü olduğum için kedi gibiyim zaten.
Ooo sanslisin o zaman
Ay çok güzel gerçekten
Yaa dimi 🫠
İstemezdim korkunç olurdum sjshshs
Niye kız bende çok güzel olurdu 😍
İstemem kedi gözü kedide güzel fkkdfj
Bence de insanda da güzel olur 😄
hayır ama kedilerin gözleri çok güzel
İsterdim çünkü çok tatlılar ya şu güzelliğe bak😄
Yok normal insan olarak kalmak istiyorum
Hayır küçük oluyor
cehennem gözlü