Güzellik & Bakım Hangi tırnağı yaptırayım, hangisi güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor O mu Bu mu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi tırnağı yaptırayım, hangisi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. ikinci 0 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl İlki ikincisini evde taklit etmişsin gibi duruyor 🙄😂😂 0 0 Yorumla
_Senior_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Bence 1 fotoğraf arkadaş bu milleti tırnak merakı nedir bugün 0 0 Yorumla
ennurr10 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl elinden kan akıyor gibi duruyor hepsi ben beğenmedim 1 0 Yorumla
drwine Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Ben üsttekini beğendim dostum, değişir ama zevk meselesi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1. Ciddi çok çirkin duruyor ya şekil olarak berbat, net 2. Çok çok daha şirin 0 0 Yorumla
deniz0356 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Kesin bütün kenarları koyu pembe olan daha güzel duruyor diğeri daha dandik duruyo 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bence bişeye benzemiyor hiçbiri sen bilirsin tabii 0 0 Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 415 cevap paylaştı. Birinci olan.. 0 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Çok beğenmedim rengini ama 1. daha iyi. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı. o mu bu mu şu mu şu mu daha güzel :P 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. popon nasıl yıkıyacan 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 377 cevap paylaştı. Hiç biri çok uzun olmayan ucu düz olan 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı. Yukarıdakini pembe kazaklı olan 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. alttaki güzel 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Omuuu 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 859 cevap paylaştı. İkinci 0 0 Yorumla
Esrakny Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 730 cevap paylaştı. İkinci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
ikinci
İlki ikincisini evde taklit etmişsin gibi duruyor 🙄😂😂
Bence 1 fotoğraf arkadaş bu milleti tırnak merakı nedir bugün
elinden kan akıyor gibi duruyor hepsi ben beğenmedim
Ben üsttekini beğendim dostum, değişir ama zevk meselesi
biri daha sivri biri daha ovalmi. oval olan , bence🤷♂️
1. Ciddi çok çirkin duruyor ya şekil olarak berbat, net 2. Çok çok daha şirin
Kesin bütün kenarları koyu pembe olan daha güzel duruyor diğeri daha dandik duruyo
kimi öldüreceksin?
O mu'yu yaptır :)
Bence bişeye benzemiyor hiçbiri sen bilirsin tabii
Birinci olan..
Çok beğenmedim rengini ama 1. daha iyi.
o mu bu mu şu mu şu mu daha güzel :P
popon nasıl yıkıyacan
Hiç biri çok uzun olmayan ucu düz olan
Yukarıdakini pembe kazaklı olan
Bence kıp kırmızı olmalı
İkisi de değil
İkiside aynı :/