Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkek yüzündeki kılı kesmiyor değil ki başka yerlerini kessin
Ama sakal erkeğin makyajı diye kendini avutanlara ne desek boş elini attığı yerlerde kılla karşılaşınca ama onlar benim makyajım tatlım diyecek yakında erkekler bildiğin taş devrinde yaşıyor çoğusu
Valla koltuk altı, özel bölge, ense, sırt temizliğini mümkünse yapsınlar. Bakımlı olsunlar, deodorant sıksınlar. Geriye kalan kıl önemli değil. Kol, bacak ve göğüs kılları olmalı erkekte.
Cevap
5Cevap
Evet kesinlikle itici. Ayı gbi gezmenin bı manası yk ortada kadınlar kendisine nasıl bakıyorsa erkeklerde bakmalı
Hiç kıl yok desem yeri var vücudumda ama hafifçe olsun isterdim
Bazıları cidden çok kötü/sırf görüntü kirliği yani gençeciksin ya al onları/özel gün oluyor plajdır vb Kendine saygıda mı yok
@Balloons him
Öyle üzgünüm 🤷♀️
Anladım temizlensinler onlarda canim
Yani oda onların sorunu. Olsun olmasın demiyorum. Yargılamıyorum ama zaten daha çok gençler. Gençliğine yatırım yapmaz iseniz yaşlılığında elin ayağın tutmayacak çocukların da bir yere kadar eşlik eder
Aynen öyle
Kıllılar itici ama kılsızlarda itici lan bu erkekler her haliyle itici 🤣
Çok kıllı itici olabilir ama kılsız erkek iticidir bana göre
Erkekler kıllarını alsın erkeğin hasi kıllı olur diyenler var ama cidden itici ve iğrenç ben bacak tüylerimi alamıyorum hassas tenim çünkü ama ona laf eden ayıdan evrimleşenler de var
Göğüs kılı aşırı iğrenç birsey ve koltuk altı, onlarıda bir zahmet alın yani
orman gibi evet cogu erkekde artik kil yok spor yapan erkeklerde fazla cok kil iyi degil
Kadınlar nasıl alıyorsa bence erkekler de almalı.
Mümkünse alsınlar yani
Erkek değin temiz kılsız olacak
Kılsızım, mutluyum
Yoo aşırı değilse severim ben..
NE öyle koyun yünü gibi nere el atsan tüy iğrenç
Hayir tabi orman gibi olmadigi surece
İticidir ne öyle taş devrinden mi kalmış
Oldukça erkeksi ve çekici buluyorum
olgun kadın hep başkadır :)
😇
⚡
Çok kıl kotu duruyor. Kılsız daha güzel duruyor